На море в Турция - all inclusive, тема 12

• 83 063
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Така е - аниматорите се назначават от хотела. Има малко, много малко хотели с аниматорски екип от туроператора, наистина се броят на пръсти, и ако не е отдаван целият хотел на съответния туроператор, има и аниматорски екип назначен от хотела.

Анимационна програма на български няма да намериш никъде, но в миналогодишния ни хотел имаше двама аниматори българи, едната беше в мини клуба  Peace

# 211
Благодаря ви, при нас беше обратното - имаше 3 тур-оператори, 2-ма имаха анимация, хотелът нямаше нищо и от там получих грешни впечаткения за нещата.

# 212
Хубаво изглежда, само баните май са много малки  Thinking  В холидейчек има добър рейтинг  Peace http://www.holidaycheck.de/hotel-Hotelbewertungen_Hotel+Sealight … b-hid_163157.html  Лично мен би ме отблъскало разстоянието до плажа: http://www.holidaycheck.de/hotel-Urlaubsbilder_Hotel+Sealight+Re … Page=2#detailView   Crazy
и мен ме отбъсна особено относно малкататя изобщо не е по вървенето  Grinning
Като му гледах снимките не изглеждаше да е на високо..

# 213
  Записвам се да ви следя   bouquet

# 214
Записвам се да следя.

# 215
  • Бургас
Ауратур изкараха предложения за ранни записвания за Турция
http://www.auratour.net/index.php?option=com_mtree&task=list … =63&Itemid=21

# 216
  • тук-там
Да попитам тези, които са били в бунгалата на Аква фентъзи - толкова ли са зле, че са с 200 лв по-ефтини от хотелската част? - говоря за 2 плюс дете до 11.99. Ние сме били само в хотелската част до сега... newsm78

# 217
Да попитам тези, които са били в бунгалата на Аква фентъзи - толкова ли са зле, че са с 200 лв по-ефтини от хотелската част? - говоря за 2 плюс дете до 11.99. Ние сме били само в хотелската част до сега... newsm78

Много по -хубава са дори  Grinning Освен ако не сте в последен етаж без тераса,но там където са фемили руум са много по-хубави особено тия които гледат към градини са супер тихи ,на крачка от басейн,море,плаж  ,бар и така.Но при всички случаи е по-тихо,к.спокойно и близо до плажове..Външния ресторант е по-хубав ,а обслужването на външния е поне 5 пъти по-хубаво от на основния.В основния се опитаха едва ли не да ни изгонят...Във вилите ,бунгала не върви да ги наречеш,защото са блокове-сгради на 2 етажа и с по 20 и повече стаи  Grinning  няма усещането за лукс,което донякъде го има в основната сграда,защото там има фоайе с мрамор,бар ,полюлеи и пр.А вилите -градина ,пътечка и влизаш в стаята,без мрамор,полюлей, лоби бар и т.н.  Grinning

# 218
От определено време чета в темичката Ви за Турция т. като непрекъснато всички казват колко е хубаво и евтино и реших че може и аз да сменя посоката. Влязох в саита с офертите които сте дали в произволен хотел и се учудих. За 2 възрастни и едно дете на 3 години цената от 9 септември е 1 994лв. Уау. И това при ранни записвания. Изобщо не ми се видя изгодно. Вие за какви цени резервирате. Миналата година ходихме на слънчев бряг на ол инклузив от 20 август и за двамата платихме 530лв. общо, детето безплатно. Останахме много доволни от храната и анимацията. Хотела беше 3 звезди, но за тези пари нямах никакви забележки. Ако изберех от малко по-хубавите стаи щеше да ми излезе около 800лвза двамата. Как са горе долу цените за приличен хотел и как ви излиза изгодно - на ранни записвания ли или ласт минит. През агенция ли или направо в хотела. Коя цена казвате че е изгодна за нещата които предлагат защото не съм запозната. Благодяря Ви предварително за отговора

# 219
Val27, много са относителни нещата и много зависи кой какво влага в думата "изгодно". Ако гледаме от чисто финансова гледна точка, почивката в Турция рядко излиза по-евтина от тази в България. Все пак, ако се изберат промоционални цени или ранно записване, или ласт минит оферти и се пътува с автобус, би могло да се намери доста изгодна цена, конкурентна на тази по българските хотели, но не във всички случаи е така. Естествено става въпрос за хотели от по-ниска категория, по-малки по площ, с по-малко стаи, услуги и т.н. Когато става въпрос за висока категория хотели обаче, обикновено цената е категорично в полза на българските. Това е така, защото в Турция предлагат от всичко хубаво по много повече - и храната е по-разнообразна и по-хубава, и напитките, и анимацията по-пълна и по-интересна, и за децата има много повече забавления и въобще почивката е на по-друго ниво. Това съответно си има цена, която въобще не е висока на фона на прекрасните условия, но все пак, в повечето случаи е по-висока от тази в българските хотели. И това е така, защото в България всичко е на малко по-ниско ниво. Ако на нашето черноморие има хотел, който предлага толкова добри условия, колкото в хубавите Турски хотели, съм сигурна, че цената ще е безумно висока, вероятно доста по-висока отколкото в Турция, особено ако за база за сравнението се вземе цената с включен транспорт и този транспорт е самолетен.
Та накратко - мисля си, че всичко е относително, защото като количество на вложените пари е по-изгодно в България, но по отношение на качеството на почивката и съотношението между цената и предлаганите услуги е по-изгодно в Турция /с изричното уточнение, че хотелът трябва да е добре проучен/.  

Последна редакция: вт, 18 яну 2011, 10:48 от Мaрги

# 220
  • СОФИЯ
От 10 години почиваме в Турция и сме супер доволни. Даже и за тази година си направихме платена резевация за Аква фентьзи.

# 221
Моите перипетии продължават  Mr. Green Последно (засега) ще ходим трима - 2 възрастни + дребен на 2 години и малко, и ще се ходи през май. Бяхме харесали Magic Life Waterworld и уж ни бяха предложили промоционални цени, ама нещо не се разбрахме и остана последна цена над 2100 евро за хотел и самолет (летим от ЛЮксембург, може и от СарбрЮкен и околностите). Много ми се вижда за почивка през май. Та, въпросът ми е най-вече към Татяна, но и към останалите, че нямам никакво време да гледам в момента, а така ме е яд... Можете ли да ме посъветвате за хубав хотел, с басейни и пързалки за дребното, доста спорт, хубав плаж? ще ми се да не надхвърля 1500 евро за тримата.

И друго - фърст или ласт минит? че миналата година чаках ласт минит за септември и нямаше нищо, ама хич  Mr. Green

# 222
Шамс, не ти препоръчвам УотърУърлд защото е много голям и аниматорките от мини клуба в миналогодишния ни хотел бяха там за 2 седмици и разказаха, как имало толкова много гости и деца там, че всеки ден виждаха нови лица и нямаше как да направят дори малка връзка с някое дете. За 2годишно не е подходящо това. Плюс, водните пързалки не са за такова малко дете  Naughty 

Избери хотел с пързалки за деца.  Peace

# 223
Здравейте!
Още е зима, но вече се размечтах за почивка в Турция.

Някой ходил ли е до Дидим?
Може ли да ми препоръчате някой хотел там?

# 224
  • Beyond the Frontiers
Здравейте!
Още е зима, но вече се размечтах за почивка в Турция.

Някой ходил ли е до Дидим?
Може ли да ми препоръчате някой хотел там?
Колегите имат ранни записвания за Дидим http://www.apollobg.com//?page_id=22&record_id=64.

Общи условия

Активация на акаунт