На море в Турция - all inclusive, тема 12

• 83 068
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
  • на кой му пука, майна
Дони те нямат оферти. Имат търсачка каквато има във всички други немски сайтове - системата е една и същата,, цените тоже, за това и няма значение при кого точно резервираш  Wink  Можеш с мейл да резервираш, ако това те устройва, ти го пускам на лични.

Давай  Simple Smile

# 196

.......................................[/quote]

аз ти говоря вашия последен ден е наш първи!! Ако сте били до 11-ти ,а ние от 11 това имам предвид ние като пристигнахме групата си тръгваше тъкмо засякохме се за часове само. Grinning

# 197
  • на кой му пука, майна

аз ти говоря вашия последен ден е наш първи!! Ако сте били до 11-ти ,а ние от 11 това имам предвид ние като пристигнахме групата си тръгваше тъкмо засякохме се за часове само. Grinning
[/quote]

Не сме били ние. Тръгнахме си някъде на обед. Не сме се засичали с други хора с които да се спреятелим. Както и да е  Simple Smile
Хареса ли ви в Аквата ?

# 198
Да ,но не повтаряме  Grinning Тая група е била значи друга но и те бяха много хора двете семейства от тях останаха ,а др. си тръгнаха .
Бих отишла само повторно ако ми е втора почивка за лятото иначе нещо ново  Peace
Татяна в ТУИ България ще има ли цени като в Германия?

# 199
Мимозке, да, би трябвало  Peace 

# 200
Dreams, в Сиде VOYAGE SORGUN е с безплатен лунапарк за деца от 3 до 14 години, но моето убеждение е, че хотелите от веригата Роял и Делфин са по-добри, с по-добро обслужване и повече екстри, а цената им е съвсем близка с тази на Воаяж Соргун. Но пък аз съм пристрастна, защото хотелите от двете вериги са ми фаворити и ако мога да си позволя, веднага бих тръгнала към Роял Уинкс или Делфин Палас. Wink

ИнаТ , имам някакви спомени за миналогодишните цени през юни за ROYAL WINGS - от средата на юни, с отстъпките за ранно записване, с 6-дневните самолетни програми на Тез тур цената беше около 650 евра на човек в двойна стая с изглед към пътя. /Аз така и не можах да намеря цените в линка, който Еими е дала. newsm78/

stella77, тази сума от 900 лв., за която говориш е общо за семейството, нали така? Не разбрах точно, пък бюджета е от голямо значение, за да знаем какво да ви предложим.

# 201
Хотелите Вояж също били добре, хубаво ги е споменала Марги  Peace

# 202
Много ви благодаря!

# 203
  • Beyond the Frontiers
Цените на ТУИ са същите като на немския пазар. Единственото е, че те са свързани и с доста стриктни условия за плащане, аулция и неустойки. Ако при българските туроператори винаги има надежда да се предоговорят нещта, при чуждите туроператори няма такива опции.

# 204
момичета някой знае ли нещо за тоя хотел досега не ми беше попадал в полезрението,но ми изглежда хубав и ако ни трябва курорт по-близко заради пътуването с кола,тоя изглежда добре

http://www.orient99.com/holiday_Kusadasi/%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B … resort-hotel.html

очаквам мннения  Peace

# 205
Хубаво изглежда, само баните май са много малки  Thinking  В холидейчек има добър рейтинг  Peace http://www.holidaycheck.de/hotel-Hotelbewertungen_Hotel+Sealight … b-hid_163157.html  Лично мен би ме отблъскало разстоянието до плажа: http://www.holidaycheck.de/hotel-Urlaubsbilder_Hotel+Sealight+Re … Page=2#detailView   Crazy

# 206
  • на кой му пука, майна
Да ,но не повтаряме  Grinning Тая група е била значи друга но и те бяха много хора двете семейства от тях останаха ,а др. си тръгнаха .
Бих отишла само повторно ако ми е втора почивка за лятото иначе нещо ново  Peace
Татяна в ТУИ България ще има ли цени като в Германия?

За цените на ТУИ проверих за Аква Фентъзи и ми дава цена 644 евро, което е окло 1255-1260лв.  А нашенска агенция ми дава цена 1200лв. за същия период  Rolling Eyes , така, че ми е по изгодно с нашенска агенция. Въпреки че чакам оферта от друг немски оператор, ще видим...

# 207
Има други немски туроператори, които са по-евтини от ТУИ. За предимствата на ТУИ писах одеве, за вас специално другото предимство пред други немски ТО е че можете да платите в БГ и да си получите ваучерите там  Peace

# 208
А как стои въпросът с анимацията? Ако резервираш през ТУИ, тяхната анимация е на немски, а ако е през БГ агенция?
Миналата година резервирахме през ТУИ хотел в България. Анимацията беше на фински, а БГ агенцията, която продаваше този хотел, изобщо нямаше анимация. Та затова питам.

# 209
  • Beyond the Frontiers
А как стои въпросът с анимацията? Ако резервираш през ТУИ, тяхната анимация е на немски, а ако е през БГ агенция?
Миналата година резервирахме през ТУИ хотел в България. Анимацията беше на фински, а БГ агенцията, която продаваше този хотел, изобщо нямаше анимация. Та затова питам.

Анимацията няма нищо общо с туроператора. Езикът се определя от основната клиентела на хотела. На български няма...

Общи условия

Активация на акаунт