На море в Турция - all inclusive, тема 12

• 83 071
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, аз съм от тия нискобюджетните, дето искат с максимум 900 лв. да идат да видят свят. И аз моля да ми препоръчате хотел , подходящ за 2-годишен дребосък и батко на 8 години, тепърва започвам да ровя и да се образовам в тази насока, но ще се радвам на всякаква помощ от ваша страна. Simple Smile  bouquet

# 181
Стела, хубаво е да кажеш за кой период, колко време и с какъв транспорт  Wink  Ако идете преди 2рия РД на малкия, ще ви излиза по-евтино понеже деца под 2 години не се таксуват изобщо  Wink

# 182
А някой може ли да каже цените на Роял Уингс или други хотели в Лара от миналото лято? Току-що пробвах в сайта на Роял, за дните от 27 май до трети юни, двама възрастни с две деца под 10 години, ми даде цена  5120 долара. Възможно ли е да е така?

# 183
А някой може ли да каже цените на Роял Уингс или други хотели в Лара от миналото лято? Току-що пробвах в сайта на Роял, за дните от 27 май до трети юни, двама възрастни с две деца под 10 години, ми даде цена  5120 долара. Възможно ли е да е така?

1392eвро с немски туроператор, настаняване в двойна стая изглед не към море - собствен транспорт.

# 184

Ето ти цената от мин.год http://www.emeraldbg.com/hotel/48555/2/42/27023/62169/ROYAL-WINGS-HOTEL-5-*.html
мога да ти кажа цена на Мирикъл,но от 2009?

# 185
  • тук-там
Излязоха цени на три хотела за ранни записвания за Kusadasi на фирма ориент 99.Някой да е пьтувал с тях, за да сподели мнения.Ето линк http://www.orient99.com/holiday_Kusadasi/%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B … %D0%BC%D0%B0.html

ние сме ходили с тях -2009 г. -  никакви проблеми - единствено автобусите не ми харесаха - седалките нямаха странични облегалки за глава и беше невъзможно да дремнеш. Да се надяваме, че са подменили автопарка - и тази година смятам - пак с тях.

# 186
Да, това за втория рожден ден от изчетеното дотук го разбрах. Мислим началото на юни да идем, защото баткото е на у-ще по-рано. Бих искала да има за децата забавления и най-вече за баткото. Simple Smile
До тук разбрах, че трябва да гледам сайтовете на Астрал Холидейс, на Тез Тур и на Тур Шанс. Сега се ровя из тях.

# 187
  • на кой му пука, майна
Дони Бони и марианна2004, нямам отговор на този въпрос по простата причина, че всеки туроператор има различни начини за плащане - всички приемат банкови преводи, но не всички - кредитни карти, и понякога и не всички видове карти  Crazy  Някои туроператори искат и такса ако се плати с кредитна карта. Наистина всичко е строго индивидуално и лошото е че чак при резервацията се разбира как се плаща....

А би ли ми препоръчала немски туроператор, който да предлага Аква Фентъзи на сносна цена  Blush Или туроператор от който ти си доволна  Praynig
А немските туроператори дали ще приемат плащане, чрез PayPal ?
Аз няма да плащам с кредитна карта, а с дебитна Виза Електрон.
Резервацията как я получаваш ?
Много въпроси, дано не съм ти досадна  Embarassed

# 188
  • на кой му пука, майна
,,,,,

doniboni-миналата година май с вашата голяма компания се засякохме в Аквафентъзи ?  Grinning

Може  Grinning  Ние бяхме в началото на юни, вие през кой период бяхте ?

# 189
Дони, лично аз пътувам само с ТУИ, с тях съм спокойна че ако има някакъв проблем, ще се търси адекватно решение на въпроса - но за жалост, ТУИ са с по-високи цени от другите  Wink  Твърди се че на гостите на ТУИ се дават най-хубавите стаи от дадената категория, дали е така не мога да преценя.
С ПейПал не вярвам да може да се плаща, виза електрон също ме съмнява.
Резервацията я получавам по пощата, както и после документите, но аз съм в страната.

ТУИ имат офис в София (и Варна) където могат да ти направят резервацията, може на тях да йм звъниш? Ако знаеш немски или английски, мога на лични да ти давам координатите на тур. агенция която аз ползвам и да питаш там как може да резервираш и платиш - цените са едни и същите.  Peace

# 190
Ето един сайт в който може да се ориентирате в цените
http://www.bookingturkey.net/HotelSearch.aspx
Не съм резервирала с него.Но го ползвам за да съм в час с цената за даден хотел  Peace

# 191
,,,,,

doniboni-миналата година май с вашата голяма компания се засякохме в Аквафентъзи ?  Grinning

12 юни ли бяхме..ще видя ваучерите,но групата си тръгваше ,а бяха много хора Стара Загора и Пловдив,мъжете се заприказваха дори.  Grinning Част от групата останаха и последния ден и вместо на обяд тръгнаха вечерта качили куфарите по колите и на басейн.  Grinning

# 192
  • на кой му пука, майна

Значи е сложно  Rolling Eyes  За езика... разбирам английски, но не го говоря свободно, за да звъня по тел., за съжаление. Ако имаш сайта на твоята агенция ми го пусни на лични за да им разгледам офертите и ако мога да се свържа с тях под писмена форма за мен ще е най-добре  Simple Smile

# 193
Дони те нямат оферти. Имат търсачка каквато има във всички други немски сайтове - системата е една и същата,, цените тоже, за това и няма значение при кого точно резервираш  Wink  Можеш с мейл да резервираш, ако това те устройва, ти го пускам на лични.

# 194
  • на кой му пука, майна
,,,,,

12 юни ли бяхме..ще видя ваучерите,но групата си тръгваше ,а бяха много хора Стара Загора и Пловдив,мъжете се заприказваха дори.  Grinning Част от групата останаха и последния ден и вместо на обяд тръгнаха вечерта качили куфарите по колите и на басейн.  Grinning

Не сме били ние. Нашия ваучер беше от 4 юни, мисля  newsm78, но не и от 12-сти със сигурност. Иначе си бяхме бая хора, де /четери семейства/  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт