На море в Турция - all inclusive, тема 12

• 83 126
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Ох,май няма да може тази година да почиваме извън Бя. Нямаме много време, лятото в моята работа е много натоварено и повече от две седмици няма да мога да почивам.А на 17.07 ни е сватбата и няма как да ги съчетаем/отпуската ми е една седмица приди и една след сватбата. ooooh!

# 166
Здравейте!
Миналата година бяхме в Делфин Ботаник - много сме доволни.
За тази година - искаме в Анталия, изискването ни е хотела да има луна парк, който да не се плаща допълнително. Знам, че хотелите от веригата Делфин отговарят на това ни изскване. Днес ми препоръчаха и Роял Драгон. Приемам всякакви препоръки, предложения и т.н. Детето ми през лятото ще навърши 5 г.
Благодаря!
Приятен ден!  Hug

# 167
Здравейте!
Миналата година бяхме в Делфин Ботаник - много сме доволни.
За тази година - искаме в Анталия, изискването ни е хотела да има луна парк, който да не се плаща допълнително. Знам, че хотелите от веригата Делфин отговарят на това ни изскване. Днес ми препоръчаха и Роял Драгон. Приемам всякакви препоръки, предложения и т.н. Детето ми през лятото ще навърши 5 г.
Благодаря!
Приятен ден!  Hug

Ето и моето предложение http://www.royalwingshotel.com/
намира се в Лара,на 10 мин.от летището.
Мин.год. имаше съфорумка,който бяха там.
Децата до 10год.са безплатно.

# 168
Dreams, ако под Анталия имаш предвид Лара, то значи Еими ти е дала чудесно предложение - Роял Уинкс, а за двата Делфина там, ти знаеш. Роял Драгон, който си харесала е от същата верига, но е в Сиде. В Сиде има още 1-2 хотела с безплатен лунапарк.

# 169
И аз съм чувала само добро за веригата Роял  Peace

# 170
  • Бургас
Ето и на мен ми пратили оферта  Peace

We have a promotion for Surmeli Ephesus and we’d like to offer:
29 August – 5 September 7 nights 1 family room 3 adults + 1 child (4) All Inclusive – 756EURO
Price above is valid until 15th January. If you’d like to book please let us know soon.

# 171
За точно този хотел имаше отрицателно мнение миналото лято  Naughty

# 172
malinka84 само със собствен транспорт и Кушадасъ ,зада е по-близо  Peace
еими има ли пързалки,защото не ги намерих,хубав е ама е далеч - Бодрум..Ще го мислим. Вие откъде резервирахте миналата година?
сега ще гледам wings

doniboni-миналата година май с вашата голяма компания се засякохме в Аквафентъзи ?  Grinning

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 12:50 от mimozata

# 173
  • СОФИЯ
Излязоха цени на три хотела за ранни записвания за Kusadasi на фирма ориент 99.Някой да е пьтувал с тях, за да сподели мнения.Ето линк http://www.orient99.com/holiday_Kusadasi/%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B … %D0%BC%D0%B0.html

# 174
  • Sofia
Искам да се оплача. Моят мъж яко се е стиснал.
Миналата година поради ред причини изпаднахме в тотален фалит /за мой лош късмет, банкрутирахме точно след една ваканция във Виена  Laughing/ и единственото, което успях да направя е да изпратя майка ми и хлапето в Албена. Успокоявах се точно като наркоманче - виках си нищо, ще наваксаш със спа-хотелчета уикендите и моренце следващото лято.
Почнах още от преди седмица-две, като се съживи темата тук да подготвям почвата- показвам хотели, аквапаркове, лунапаркове, обяснявам как тея пари ще ги изхарчим така и така... ама не.

Моят мъж все едно е преживял Втората световна война  ooooh! "Ти луда ли си, видя ли какво стана миналата година?! Тези, хотели ще ги гледаш като се стабилизираме!". Принципно човекът е прав, но така се е наплашил, че май под да се "стабилизираме" има предвид ваканцията да ни е жълти стотичнки в сравнение със възможностите, което няма как скоро да стане.

И ми обяснява кой как изкарал с 1000 лева еди къде си с 2 деца мин. година, а аз хем не искам да го слушам, хем не искам да се карам с него, само знам, че мечтите ми за наистина хубав хотел в Турция отичат и това лято. Ми това е, имах нужда да се изрева Cry

# 175
malinka84 само със собствен транспорт и Кушадасъ ,зада е по-близо  Peace
еими има ли пързалки,защото не ги намерих,хубав е ама е далеч - Бодрум..Ще го мислим. Вие откъде резервирахте миналата година?
сега ще гледам wings

doniboni-миналата година май с вашата голяма компания се засякохме в Аквафентъзи ?  Grinning
Бодрум е на 150км от Кушадасъ.Така,че не е толкова далеч.

Има пързалки,но не и аква парк  Peace
Но хотела е с хубав плаж.
Мисля,че знаеш чрез ,коя фирма резервирам.Ако незнаеш ще ти пиша на лични.

# 176
Dreams, ако под Анталия имаш предвид Лара, то значи Еими ти е дала чудесно предложение - Роял Уинкс, а за двата Делфина там, ти знаеш. Роял Драгон, който си харесала е от същата верига, но е в Сиде. В Сиде има още 1-2 хотела с безплатен лунапарк.
Имам предвид от летище Анталия до Алания в този регион.
Значи се ориентирам към двете вериги - Делфин и Роял. Кажи ми, моля и за другите хотели в Сиде. Благодаря ви за бързите отговори!
Ние миналата година ползвахме услугите на Ориент 99. Беше ми препоръчана от близка приятелка. Доволна съм. Нямам забележки. Тази година пак с тях ще пътувам, но все още не съм им изпратила запитване.

# 177
  • sf
elsi , ами и ние с две деца сме изкарвали и с по-малко пари летните почивки. дупе знае две и двеста  Peace

аз оставих мъж ми да избира хотелите за лятото, на мен ми е все едно.
На първо време обаче си платихме един уикенд в Истанбул за двамата за \ни.

# 178
Dreams, Club Blue Waters е в Сиде, нямат точно лунапарк но невероятно много за деца, много го хвалят, било супер за деца там!

# 179
еими забравила съм,моля те дай ми на лични подробности пък и цената ви миналата година да се ориентирам.
Никъде не видях цени за лято 2011 одвен Татяна дето ми даде и 2 хотела в Тезтур

Общи условия

Активация на акаунт