На море в Турция - all inclusive, тема 12

• 83 108
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • Beyond the Frontiers
Чувствам се като индианец - моля помогнете - Гледам Делфин Ботаник на Тез.
2 възрастни + дете 5г. цената на стая стандарт за 04.06.2011 е 1195Е във втората тазблица, а в четвъртата таблица е 1524 Е?
Защо така?
Аз виждам само 3 таблици за този хотел.

Хайде на офертите, моля! Grinning

Цени на Тез тур

Аз ще чакам по-изгодните 6-дневни пакети, но и тези изглеждат доста добре. Поне по спомени от миналата година не виждам съществена разлика.

Боже, добре че е форумът. Колегите не са пуснали никакви имейли още Twisted Evil

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 10:14 от Galactic Voyager

# 391
Въобще не виждам къде гледаш тези цени.  newsm78
Но за да се опитам да ти бъда полезна ще напиша, че без отстъпка за ранно записване, цената за стандартна стая от 04.06.2011 г., за двама възрастни и дете на 5 г. е 1524 евра.
С отстъпка за записване до 25.02., цената за същия период, същия тип стая е 1195 евра.

П.С. Сега вече разбрах  Mr. Green Laughing
Явно ти си отворила всички таблици на куп, а аз ги отварям според вида оферти.

# 392
  bouquet  bouquet  bouquet Kaзах ви аз съм, че съм индианец!

# 393
Марги и аз ще изчакам 6 дневния пакет Peace
За мен той е по изгоден,защото дефакто плащаш 6 нощувки а ползваш 7 пълни дни.

# 394
Чувствам се като индианец - моля помогнете - Гледам Делфин Ботаник на Тез.
2 възрастни + дете 5г. цената на стая стандарт за 04.06.2011 е 1195Е във втората тазблица, а в четвъртата таблица е 1524 Е?
Защо така?
Аз виждам само 3 таблици за този хотел.

Laughing
И аз това си виках - абе, къде ги вижда тая жена тия четири таблици, като са само три? Grinning

Да ви кажа, тия цени ще ми провалят края на сесията. В момента трябва да пиша реферат за кукерския фестивал в Перник, но просто виждам как цял ден ще гледам и пресмятам цени и нощувки. Mr. Green

еими, точно това и на мен ми харесва.

# 395
  • русе
Да се запиша и аз в темата - две години ви чета от време на време и си мечтая за почивка в Турция, тази година съм решила, че е крайно време да я осъществя, напук на кризата!
Марги, а по кое време излизат офертите на 6-дневните пакети, и при тях има ли отстъпки за ранни записвания / ако си спомняш от миналата година /? Защото с тези графици за отпуски тази година и двамата с половинката сме се записали за втората половина на юни и ми се искаше да резервирам по-раничко и да хванем отстъпката!

# 396
  • EU
Много съм разочарована Sad където цъкам няма цени
Еими, за Ефесия ли беше писала, че за деца до 15г е безплатно и там не се отваря нищо  Twisted Evil

# 397
Много съм разочарована Sad където цъкам няма цени
Еими, за Ефесия ли беше писала, че за деца до 15г е безплатно и там не се отваря нищо  Twisted Evil

Не,там децата са до 13 god.

Бях писала за онурия на Кушадасъ,за Ла бланше ресор в Бодрум
и за тоя новия в Алания ,който ще го откриват май месец.

# 398
  • EU
Кой е новия в Алания? Ние сме с 2 деца на 2 и 11 г търся хотел в който малкото да е безплатното, а голямото да е макс. на 50% Много ли искам Simple Smile))))

# 399
Да се запиша и аз в темата - две години ви чета от време на време и си мечтая за почивка в Турция, тази година съм решила, че е крайно време да я осъществя, напук на кризата!
Марги, а по кое време излизат офертите на 6-дневните пакети, и при тях има ли отстъпки за ранни записвания / ако си спомняш от миналата година /? Защото с тези графици за отпуски тази година и двамата с половинката сме се записали за втората половина на юни и ми се искаше да резервирам по-раничко и да хванем отстъпката!

не съм Марги,но ще ти отговоря.
Малко след 7 дневните ще излезат и 6 дневните.
При тях също има отстъпка за ранни записвания.

# 400
Кой е новия в Алания?

Ето този
http://www.eftaliahotels.com/ru/eftalia-aqua.html
но не го видях в хотелите предлагани от Тез Тур.
Ние понеже ще пътуваме с кола ,имам цената само за собствен транспорт.
Вие не бяхте ли мин.год след нас в Бодрум???? newsm78

Тук и двете деца са безплатно  Peace

# 401
  • русе
Благодаря, еими! Ще следя кога ще излязат!

# 402
  • софия
аз пък виждам доста голяма разлика в цените и тя не е в положителна за нас посока  Sad

също така и половината хотели, които тез са предлагали през годините ги няма  newsm78

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 11:35 от shhhh...

# 403
Аз виждам цени само за Анталия,за Бодрум,Кушадасъ няма.Или аз не мога да се оправя с техния сайт.

# 404
shhhh... , колко е разликата с миналата година?
На мен ми се струват доста близки, но аз само Ботаник гледам  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт