На море в Турция - all inclusive, тема 12

• 83 206
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
цените наистина са надути и с тез космически летищни такси нещо............. Shocked Twisted Evil #Crazyще  сменяме дестинацията  Crossing Armsнапример тенерифе или италия

# 406
  • Beyond the Frontiers
Летищните такси са си 79 евро, не виждам какво име  надутото - миналата година почнаха от 65 и още тогава стигнаха до толкова.
Що се отнася до цените категорично не съм съгласна - в момента проверявам един от скъпите хотел Роял Уингс -ранно записване, стая море за септември препоследна седмица в момента е 1628 евро без ЛТ за семейство с 1 малко дете за 7 нощувки, миналата година съм го купила за 1576 евро за 6 нощувки и с отстъпка 5% от цената на пакета.
Нито са надути, нито са намалени - цените са горе долу същите.

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 12:22 от Galactic Voyager

# 407
  • софия
ами например хотел, в който съм била 2009 сега е с 120 евро отгоре на човек + разлика в лет. такси от миналата година 32 евро за двама.
едно хотелче в кемер, което си го гледам от няколко години за моменти като този, тоест криза, в момента е с 180 евро нагоре на човек  Shocked
гледам цените и в онтравел, там пък хотел, в който сме били 2008 със самолет за 880 евро с лет. такси двамата, сега с автобус е 1400 евро  Shocked
изобщо от 1-2 години цените се движат само нагоре и нагоре

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 12:28 от shhhh...

# 408
Летищните такси са си 79 евро, не виждам какво име  надутото - миналата година почнаха от 65 и още тогава стигнаха до толкова.
Що се отнася до цените категорично не съм съгласна - в момента проверявам един от скъпите хотел Роял Уингс -ранно записване, стая море за септември препоследна седмица в момента е 1628 евро без ЛТ за семейство с 1 малко дете за 7 нощувки, миналата година съм го купила за 1576 евро за 6 нощувки и с отстъпка 5% от цената на пакета.
Нито са надути, нито са намалени - цените са горе долу същите.
Twisted Evil #Cussing outние почиваме в анталия от 2006 и всяка година цените са само нагоре smile3516 #Shocked

# 409
  • Beyond the Frontiers
Да ,де ама то на всичко цените се качват...

# 410

именно  Peace

# 411
и наи вече алчноста на българските тур оператори Twisted Evil да не усетят че има интерес за дадена дестинация и цените..............

# 412
и наи вече алчноста на българските тур оператори Twisted Evil да не усетят че има интерес за дадена дестинация и цените..............

Много силно изказване. От къде си толкова сигурна, че това е причината? Ами ако турските хотелиери са алчните в случая и йм поискат по-високи цени?

# 413
през 2009 бяхме във вок авангард хотел в кемер за 1 седмица за цената от 3000 лева  за двама чрез бг оператор  а имаше руснаци заплатили същата цена за 2 седмици от москва #Crazy Twisted Evil

# 414
   Незнам колко са изгодни 6 дневните пакети ще ги видим, но гледах Ананаса, там бяхме 2007г за 500евро двамата, сега с детенце е 745 Joy и това предполагам е без летищни такси нали?

# 415
Разбери че не можеш да сравняваш така. Руските туроператори купуват много по-голям контигент стаи, 3 милиона руснаци почиват всяка година в Турция! Та те много ясно че могат да се договарят за съвсем други цени с турските хотелиери, нали йм пълнят хотелите и освен това харчат много пари на място. Керозинът в Русия сигурно е по-евтин, самолети и авиокомпании - бол. По-голямото търсене, по-големия пазар е нормално да се отразява на цените.
Сетне не се знае дали тези руснаци не са хванали някаква промоция.

Руските туроператори не работят за жълти стотинки, бъди сигурна в това.

# 416
  • софия
мацки, няма ли някоя от вас да поназнайва турски да прерови и турските агенцийки  Mr. Green
аз съм ги чоплила миналата година, ама нямат цени в сайтовете, пък и всичко им е на турски
мхм, чок проблем  Mr. Green

# 417
  • Beyond the Frontiers
Разбери че не можеш да сравняваш така. Руските туроператори купуват много по-голям контигент стаи, 3 милиона руснаци почиват всяка година в Турция! Та те много ясно че могат да се договарят за съвсем други цени с турските хотелиери, нали йм пълнят хотелите и освен това харчат много пари на място. Керозинът в Русия сигурно е по-евтин, самолети и авиокомпании - бол. По-голямото търсене, по-големия пазар е нормално да се отразява на цените.
Сетне не се знае дали тези руснаци не са хванали някаква промоция.

Руските туроператори не работят за жълти стотинки, бъди сигурна в това.
А, де....Ама те българските туроператори са все лошите.

# 418
Не съм защитник на българските тур оператори  Wink  но нека бъдем справедливи и не ги изкарваме по-черни отколкото са  Peace

# 419
  • софия
какъвто ни е пазара, такива са ни и операторите
а това, че повечето тур. агенти си нямат хал хабер какво продават е друга тема  Mr. Green
ама нея предполагам ще я отворим по нататък като почне сезона  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт