На море в Турция - all inclusive, тема 12

• 83 084
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Аз сключвам и застраховка, която ми гарантира, че при болест примерно парите за почивката ми се възстановяват.

# 556
Аз сключвам и застраховка, която ми гарантира, че при болест примерно парите за почивката ми се възстановяват.

О да, непременно сключете такава застраховка за отмяна на пътуването - не се знае какво ще се случи!  Peace  Когато работих при един туроператор имахме един случай с една жена, самотна майка с 2 деца, която беше много горда че успя да събере пари за почивка в България, но не искаше да сключи такава застраховка. Едното дете се разболя от апендисит и бе оперирано в денят преди пътуването, и изгоряха със цялата сума  Cry

# 557
За тази година май си харесах хотел - мнения за него?  ooooh!
http://www.silencebeachresort.com/index_eng.htm

# 558
Мимозата на колко бяха миналата година?Гледам в подписа ти са трима Heart Eyes тази година всички ли ще сте?Да,задължително филми и задължително различни,макар да са момчета си искат всеки си своето Twisted Evil Аз също мисля до Анталия,магистрала по добре от завои Laughing
сега ще си търся компания за края на юли Party за пътуването.А също ще проуча хотелите по пътя.
Хе хе Ива заблуждаващ е подписа ми -това е щерката с дъщерите на една приятелка,понеже купих и за трите еднакви рокли ги снимахме ,те имат и др. такива снимки като близначки бяха голямата е наборче на моята  Laughing

По темата -миналата година на 4 и 13 ,сина е на 13 .На 3 като беше малката бяхме със самолет ,но от София разст. Варна -София все едно до Истанбул бяхме,после трансфер 1,10 ч до Алания Делфин Делукс ами тогава беше по-трудно и малката взе да и писва..

# 559
Видях линка и хотела.Да те питам за цената..Примерно аз мога веднага да се букна да кажем за Delphin Palace Hotel пак в Анталия за средата на април 1 седмица за 800 и кусур евра(на човек).Този хотел,който си посочила със сигурност е по евтин,затова наистина заслужава внимание. Hug

# 560
  • София
Ние пътувахме до Йоздере (Кушадась), със собствен транспорт когато малкият ми син още нямаше 6 месеца, миналото лято беше на година и половина, пак така, но до Дидим. И при това не сме ползвали междинна нощувка.

# 561
За тази година май си харесах хотел - мнения за него?  ooooh!
http://www.silencebeachresort.com/index_eng.htm
супер изглежда
кой го продава?Цени?

# 562
  • София
Мимозата Hug Как си го замислила пътуването? На един дъх или на два Laughing
Ей много добре изглежда този хотел,за децата има доста, басеините са големи и доста Wink май ще се засичаме по магистралите Party

# 563
Сайлънс си го харесах в оферта за ранни записвания на Акватур. Разгледайте оферти за цени и дати... Тази година мислех да сме в Белек, но миналата година в Сиде ми хареса, а сега и хотел си избрах. Ако някой може да се включи и с отзиви за него, би било супер Simple Smile

# 564
  • София
Да попитам някой знае ли каква е цената на газта в Турция?

# 565
Абсолютно "за" съм ранните записвания, но 100% кеш веднага, на момента е абсурдно!
Ще търся други алтернативи.

# 566
Сайлънс си го харесах в оферта за ранни записвания на Акватур. Разгледайте оферти за цени и дати... Тази година мислех да сме в Белек, но миналата година в Сиде ми хареса, а сега и хотел си избрах. Ако някой може да се включи и с отзиви за него, би било супер Simple Smile

В холидейчек се препоръчва от 83% от гостите, но доста оплаквания са от зимния сезон, който не е показателен за вас. Иначе през лятото е имало много руснаци, чистотата не е била на ниво според някои.

От мен един нов хотел, който ще отваря врати в края на април: http://www.royalholidaypalace.com/

# 567
Tatjana , благодаря!
А хотелът, който показа, е не-ве-ро-я-тен! Замък от приказките...   Heart Eyes

# 568
  • София
От веригата на роял ли е?
То като гледа човек и му се иска да прекара поне 3 месеца в Турция Embarassed ако ще от жега да изпука

# 569
Сайлънс си го харесах в оферта за ранни записвания на Акватур.
Tук не ми е ясно какво значи 3 билета за лунапарка за възрастен/дете. Това за целия престой или на ден?

Общи условия

Активация на акаунт