На море в Турция - all inclusive, тема 12

• 83 108
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Може ли да ми обясните ако харесам оферта от Тезтур, към посредник ли трябва да се обърна за резервация или може от посочения сайт да се резервира? И ако сте наясно - цените в таблиците само настаняването ли включват и как да разбера колко ще струват самолетните билети, ако не са включени в цената? Същи и за трансфера до хотела ме интересува как се осъществява - примерно за хотели, които са на 60-70 км от летището.

# 541
  • Beyond the Frontiers
Може ли да ми обясните ако харесам оферта от Тезтур, към посредник ли трябва да се обърна за резервация или може от посочения сайт да се резервира? И ако сте наясно - цените в таблиците само настаняването ли включват и как да разбера колко ще струват самолетните билети, ако не са включени в цената? Същи и за трансфера до хотела ме интересува как се осъществява - примерно за хотели, които са на 60-70 км от летището.
На заглавната страница на Тез тур в дясно, под офертите за ранно записване са посочени основните агенции, работещи с Тез Тур, има и един бутон Още агенции по градове. Избирате си най-близката или тази, която най-много ви допада. Директно не можете да резервирате към Тез.
Цените в таблиците са в евро, включват трансфер, самолетен билет, без летищните такси - тази информация я има като влезнете в оферти за конкретната дестинация горе - бутон Програма.

# 542
Много благодаря!

# 543
  • София
Момичета моля за помощ да ме ориентирате, досега не сме били на почивка извън България, вярно тук доста сме пообикаляли, но тази година много ни се ще да идем в Турция, три семейства сме с три дечица на по 4,5 години. Като чета из темите май най-добре е юни месец. Но дотук съм с ориентацията, моля препоръчайте ми място и евентуално хотел , кое ще е подходящо за децата, като пътуване / че с автобус незнам как ще издържат/ досега все с коли сме пътували и като място, трудното е че сме все пак с ограничен бюджет около 1200-1300лв на семейство. Май мн трудна задача.....  bouquet
Може би друг вариант е с коли, но пак незнам дали си заслужава, моля някой да сподели опит ако има такива, че с автобус ми се струва доста тежко за три малки дечица, оф в голямо чудене сме
Хем ни се иска да поразгледаме, хем и условията да са добри за децата, не искаме лукс.  И последен въпрос как стои въпроса със самолетните билети за децата и летищните такси.

# 544
  • София
Билетите и летищните такси като за голям човек.

# 545
marinap, в повечето хотели децата до 7, а в някои и до 12 години се настаняват безплатно. Самолетният билет и летищните такси обаче се заплащат.
Ако се спрете на вариант със самолет, огледай хотелите в Алания и в Кемер. Там може би ще ти хареса някой от по-икономичните хотели. Освен това изчакай да излязат офертите за 6-дневните пакети, защото тяхната цена е малко по-ниска и са много изгодни.
За пътуване с автобус преценете дали децата ще издържат. Според мен зависи от самото дете. Имам позната, която всяка година води внучката си в Мармарис с автобус и твърди, че дългото пътуване не им създава почти никакви неудобства и това при положение, че детето е на 4-5 години.
А моето хлапе ошета целия автобус и му беше безкрайно досадно и то при положение, че пътувахме само 2 часа, колкото траеше трансфера от летището до хотела.
Все пак пътуването с автобус е много удачен вариант, от гледна точка на цената, защото на човек се спестяват около 150 лв. от самолетния билет и още толкова от летищните такси.

# 546
marinap
Според мен, няма да може да се поберете в ценовата граница за самолет.
Но мисля,че за Кушадасъ ще се вместите.
Ние всяка година пътуваме с колата,но детето ни е голямо.

# 547
  • Пловдив
Ние преди 2 години пътувахме с автобус до Кушадасъ, тогава детето беше на 3 и нямаше никакви проблеми. С нас имаше и по-малки и по-големи деца - общо децата бяха 7, но нито едно не създаде никакви проблеми. Но наистина си зависи от детето.  Thinking
Това лято пътувахме със собствен транспорт и лично на мен повече ми хареса. Някакси независим си. Много ме дразнеха почивките от по 15 минути за по една цигара, които се проточваха до 45 мин пък и някой път до час. Страшно се удължава пътуването с автобуса.
С този бюджет спокойно юни месец в 4* хотел в Кушадасъ мисля че може да се вместите!

# 548
Такъв дълъг пост ми се затри  #Cussing out
Ива ,джаджа има и др луди.И ние клоним към собствен транспорт ако ще до Алания да е..
Миналата година бяхме ъсс собствен Варна -Кушадасъ,никакви ядове.Почивка на Малко Търново,преминаването на границата и газ до Чанаккале ферибота беше почивката.После Троя и Айвачик търсихме хотел,бяха плашещо мизерни и тръгнахме надолу.В Кючуккою малко крайбрежно градченце намерихме на морето хотелче.Прилично беше и прясна риба ядохме.
Моите деца по принцип обожават Турция и малката от ноември пита кога ще тръгваме,има си куфар все го приготвя ,а като ме види на комп-а и вика-Я покажи някой хотел  Joy
Ива за твоите синове разковничето е ДВД в колата.Моята сола е така и то за всеки отделно,че единия на Ягодов сладкиш др чудовища или подобни и така си осигуряваш няколко часа тишина.

# 549
  • София
Мимозата на колко бяха миналата година?Гледам в подписа ти са трима Heart Eyes тази година всички ли ще сте?Да,задължително филми и задължително различни,макар да са момчета си искат всеки си своето Twisted Evil Аз също мисля до Анталия,магистрала по добре от завои Laughing
сега ще си търся компания за края на юли Party за пътуването.А също ще проуча хотелите по пътя.

# 550
Записвам се да ви следя в търсене на добра оферта за двама родители и една малка калпазанка   bouquet

# 551
Марги, благодаря за предложенията!  bouquet
Всичко, което харесах се оказа на доста солена цена и със 100% плащане до 2-3 март, че и до края на февруари. При това положение ще си ревизирам решението за ранни записнания и ще чакам нещо last minute. Как пък няма да платя сега 100% за почивка през септември! Че аз от лихви по депозит за 6 месеца ще докарам парички като за Royal wings, бре! Нещо са се объркАли тези хорица. Crossing Arms

# 552
  • София
Чудя се дали няма да възобновят полетите до Даламан newsm78

# 553
Чудя се дали няма да възобновят полетите до Даламан newsm78

Имало ли е изобщо някога?

Според мен с кола до Анталия си е възможно, пътят от Истанбул до там бил само магистрала, добре и бързо се карало там.

# 554
Марги, благодаря за предложенията!  bouquet
Всичко, което харесах се оказа на доста солена цена и със 100% плащане до 2-3 март, че и до края на февруари. При това положение ще си ревизирам решението за ранни записнания и ще чакам нещо last minute. Как пък няма да платя сега 100% за почивка през септември! Че аз от лихви по депозит за 6 месеца ще докарам парички като за Royal wings, бре! Нещо са се объркАли тези хорица. Crossing Arms

Сигурно си права, особено щом искаш да почивате през септември. Много време има до тогава. Имай предвид обаче, че през юни и септември почиващите са най-много, самолетите са пълни и е малко вероятно да има Last minute за хотел, който ти харесва или който си заслужава. Напротив, повечето обявяват stop sale. Най-много изгодни Last minute оферти и то за хубавите и предпочитани хотели има през август, когато е доста топло. Имай предвид и друго - повечето Last minute оферти са с по-висока цена от офертите за ранна резервация. Миналата година за да помогна на близки, следих изкъсо цените, та имам някакви впечатления. Отстъпките за ранно записване не са за пренебрегване. Има хотели с по над 20% намаление. Но не отричам, че има и хотели със смешно малка отстъпка от 6-7 % и както казваш ти, от лихви ще спечелиш повече.

Общи условия

Активация на акаунт