Стъклен дом: Време за истина - тема 8

• 41 856
  • 715
  •   1
Отговори
# 555
Някой има ли идея блузата или както там се води на Елена Петрова в горната снимка каква марка е?

Аз пък не бях забелязала, че Калин е в рекламата Blush
[/quote
интересна блуза наистина, аз я запомних, с нея беше като я даваха да върви по един площад със Стефан Данаилов, по Бтв-то по повод че се връща май беше, и ми хареса

# 556
Някой има ли идея блузата или както там се води на Елена Петрова в горната снимка каква марка е?

И аз загледах блузата. Wink

# 557
  • Разпиляна във въображението
Кати, страхотна публикация  Hug  bouquet

# 558
  • Враца
45 минути до началото  smile3508

# 559
Алекс изигра много зле сцената с Чарли. Това "разкарай се" беше много непрофесионално казано.

# 560
  • гр. София
Стана интересно Laughing
Картичката е от Димитър, а Боряна си помисли, че е от Камен Rolling Eyes
А оня шофьора ме уби Laughing Въй госпожа Laughing Laughing Laughing
Димитър разби Николай направо Rolling Eyes
А оня Пламен ли беше  как си промени мнението за новия барман като го покани на ергенското парти Rolling Eyes

# 561
  • гр. София
Стана мазало Shocked Laughing
Интересно от какво се страхуваше Христо???
Христо го е натопил, но дали той е убиеца Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 20:49 от Olia29

# 562
Знаеххх сииии!!!Казах виии....

# 563
  • София
значи кво - Чарли е бащата, ама мисля, че бившата му е майката, може да са й казали, че бебето е починало при раждането и чарли понеже е бил мутра да не е искал да се обвързва с бебе и да го е дал на Христо, а на Елена всъщност да е починало.

# 564
  • София
Дааа, и аз сега вече мисля, че Чарли е бащата на Алекс.

# 565
  • Варна.....
значи кво - Чарли е бащата, ама мисля, че бившата му е майката, може да са й казали, че бебето е починало при раждането и чарли понеже е бил мутра да не е искал да се обвързва с бебе и да го е дал на Христо, а на Елена всъщност да е починало.

Страшна схема  Joy Joy Joy

# 566
  • Варна и...духом на Босфора
 HugАбе хора,имам гости и не разбрах какво стана с пръстена,защо ровеше в саксията Елена?

# 567
  • Разпиляна във въображението
И аз така си мисля.

Смятам, че Камен е изпратил картичката, а Димитър е разбрал и нарочно направи "тройката". Нещо не гледах както трябва този момент, но останах с такова впечатление.

И аз питам за пръстена Thinking

Май Димитър иска да я психяса.

# 568
  • гр. София
Нееее, картичката  беше от Димитър, но тя помисли, че е от Камен и му я прати и така се оказаха тримата в ресторанта Wink

А с пръстена и на мен не ми е ясно, уж хвърли пръстена и си легна , а после на сутринтааа...

# 569
  • София

Страшна схема  Joy Joy Joy

смей се ти,  Laughing ама така става в любовните драми
Даже съм убедена, че Елена не знае

Общи условия

Активация на акаунт