Стъклен дом: Време за истина - тема 8

• 41 831
  • 715
  •   1
Отговори
# 585
  • София
аз съм по скоро че Димитър я пробва нещо

# 586
Номерът на Касабов старши беше супер!Провокира ги яко!
Явно Чарли е баща на Алекс, коя е майката зависи от посоката на филма.
Ей това беше изненада за мен - тъмния спомен на Касабов младши!
А Боряна всъщност е  с някакво психично отклонение и с това Касабов я държи!
hahaha Joy Само това остава... Laughing Сиана наистина малко прекалява, колкото и да ми харесва... Дано  се пооправи малко, че са ми сладки с Дани. Heart Eyes

# 587
Боряна не можах да я разбера. Нещо странно с тоя пръстен. ама как излъга Димитър - той сигурно ме следи... Тя започва да ме дразни все повече и повече. А Камен чак да е убивал. Не ми се вярва. Тука има нещо манипулирано... Сиана по-скоро се надявам той да я зареже не мога да го обясня, но мисля, че това го прави нарочно. Чувства се несигурна с него. иначе са сладки двамата.

# 588
Хм, а аз не вярвам, че Камен е убиец ... Совите не са това, което са.  За мен е типичната сцена в последната минута, за да те държи в напрежение и с нетърпение да очакваш следващия епизод. Някак вярвам, че все пак Камен е положителен образ ... Колко пъти нещо, което си видял като моментна сцена, извадено от контекста, е съвсем различно от действителната ситуация?

# 589
Убедена съм - Чарли е бащата на Алекс, но пък ако Елена беше майката, защо Чарли не я потърси поне веднъж?
А за Боряна и психичните й разстройства съм 100% сигурна!
Или поне излекувана, но Димитър и прави клопка - как кротко си почисти разпиляната пръст!!!

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 22:32 от Илея

# 590
  • София
Абе как решихте всички, че Чарли е бащата на Алекс? Rolling Eyes Заради бащинското му отношение към нея или...?

# 591
Не, а защото когато Алекс се върна при Христо и му разказа какво й е казал Чарли, Христо каза: "А, само това ли ти каза..." Laughing

# 592
  • София
Абе как решихте всички, че Чарли е бащата на Алекс? Rolling Eyes Заради бащинското му отношение към нея или...?

В колата нали каза, че има да и казва още нещо и след като я попита какви са и отношенията с баща й се отказа.
Обаче съм почти сигурна, че няма нищо общо с Елена.
Сиана всичко това го прави с цел според мен.
Това за Камен ме изненада, но съм сигурна че ще се окаже, че не е така както изглежда.
Алекс като барманка ми беше забавна, в тази серия почти не ме дразнеше.
А за Боряна в първия момент реших че ходи на сън Joy може наистина Димитър да искаша да я шашне и да я накара да се помисли за луда, а може и наистина да си е. Mr. Green

# 593
  • София
Е, че то тайната може да е свързана с тъмното минало на Христо. Аз така го разбрах. Чарли не може да не знае за това ако има такова нещо, не подозира единствено, че Христо го е натопил. Не би ми хрумнало автоматично, че тайната е непременно че е баща на Алекс. Възможно е и това да е, разбира се, но ми се вижда голям скок на логиката. Чак се замислих дали не съм проспала някой момент, та всички са така категорични. Rolling Eyes

# 594
Аз ви казах за Чарли. Мирише ми на пицааа.  Mr. Green
Иначе Сиана се превръща в страшна манипулаторка. Ама малко са мъжете, които могат да издържат мрънкаща жена. Тя сега държи Дани с чувството му за вина. Ама в един момент ще му писне и то с право. Тя е много обсебваща.  ooooh!
Иначе все повече се завързват нещата. В един момент ще се окаже, че освен Ставреви всичко други са вълци в овчи кожи.  #Crazy

# 595
У дома се разви и теорията, че Алекс може й да е осиновена, и това да е тайната, която Чарли искаше да й разкрие.....   newsm78 newsm78 newsm78 Но и на мен по ми се нрави теорията, че Чарли е баща на Алекс, много странно ми е това, че Христо пази така ревностно от Елена излизането на Чарли.......  newsm78 newsm78 newsm78

# 596
  • София
Не отписвайте Ставреви, и за тях може да изскочи нещо.  Laughing Ставрев що е изхвърчал от полицията и работи като проста охрана, а? Mr. Green

# 597
Има логика и в твоите думи. Ами тогава остава новия шофьор само. Човек дето е карал влакче на Албена не може да е лош.  hahaha Joy Joy Joy

# 598
А я се замислете. На Христо за какво му е било да топи Чарли. Аз не мисля ,че Ицко е убиеца само го е натопил, но защо. Според мен е искал го премахне от картинката ,пречил му е някак.
Ох Асен е нямам думи. Като гонеше Алекс ми беше ужасно готин.

# 599
Камен откъде я изкара тази текезесарска тениска в цвят прегоряло от слънцето зелено. Направо ужас.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт