Стъклен дом: Време за истина - тема 8

• 41 850
  • 715
  •   1
Отговори
# 615
  • ...край Дунава
densi със сигурност е така, просто тогава така ми се е сторило, знам ли, но отдавна съм му голям фен де Heart Eyes, случката ми е от преди 10-тина години все пак Laughing

vmarinska защо ти трябваше да пускаш негова снимка, все пак след малко ще лягам Joy Joy Joy

# 616
  • Враца
Sisley83, даже се постарах да намеря една с визията от тая вечер, за да спиш по- ... блажено ..  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 617
  • ...край Дунава
 luvbed

# 618
Гледайте го в театъра, киното отнема от чара на Асен и го състарява. Театралната сцена го издига на невероятни висоти, особено като го наблюдаваш от първия ред. Много е талантлив този човек, но аз съм пристрастна. Heart Eyes Мимиката, напрежението, говора, директното, дори често безцеремонно влизане в ролята, цигарата, защото той пуши дори на сцената често, раздаването за публиката го правят най-голямата българска, мъжка, театрална, а и кино звезда, за мен в момента.

# 619
  • Враца
Освен за парфюмните срещи, това е второто за което ви завиждам - театъра ...  smile3518

# 620
Така ме е яд, че няма да се добера до Балкански синдром на Куркински!!!
Сори за оф-а!

# 621
Каква пък е тази снимка на Асенчо с Мара Отварачката? hahaha Mr. Green

# 622
  • Враца
H0uSse_Baby :

http://kliuki.bg/128792/%D0%9B%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0% … 1%87%D0%BA%D0%B8/

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 00:31 от vmarinska

# 623
Уу, ще се гледа...

# 624
  • Велико Търново
Да тъкмо видях и реших,че сте изписали вече тая тема и ти си пуснала новата,а то нещо се сбъркало Crazy
Мисля,че можеш да я изтриеш темата поогледай я хубаво би трябвало да излиза Thinking Ако не ние след молко ще сме готови с тая ти я редактирай и пусни нова тема Wink Peace
thumbsup Добра идея, Плами!  Hug
Имам право на редакция в срок от 24 часа, мисля.
И ако наистина нямате нищо против, ще пусна следващата тема, редактирайки погрешнопуснатото си мнение.
Стига само H0uSse_Baby да не се разсърди, тъй като поради липса на време ще използвам Copy-Paste...  Embarassed

И тъй като гледам че последните постове са във връзка с Асен, да не остана и аз назад...
Много се радвам, че са го поканили да бъде Чарли, и най-вече - че независимо от натоварената си театрална програма, той е приел.
И напълно подкрепям всички положителни мнения за него, написани по-горе.
Да не говорим, че страшно много прилича (и като глас, а донякъде дори и като визия, особено в очите) на един много скъп за мен човек. Тъй че... пристрастия и аз имам.
Но едно е неоспоримо - невероятен чар излъчва!
И... ех, тази негова ехидна усмивчица! Неповторима е!

# 625
Аз нямам никакви проблеми, но съм върнала авторските права на предишната авторка на темите, така че тя решава. Peace

# 626
  • КиТ
Каква пък е тази снимка на Асенчо с Мара Отварачката? hahaha Mr. Green

Тъкмо щях да пиша че участва в нейн клип ама ме изпревариха tooth thumbsup Wink

Да тъкмо видях и реших,че сте изписали вече тая тема и ти си пуснала новата,а то нещо се сбъркало Crazy
Мисля,че можеш да я изтриеш темата поогледай я хубаво би трябвало да излиза Thinking Ако не ние след молко ще сме готови с тая ти я редактирай и пусни нова тема Wink Peace
thumbsup Добра идея, ПламиHug
Имам право на редакция в срок от 24 часа, мисля.
И ако наистина нямате нищо против, ще пусна следващата тема, редактирайки погрешнопуснатото си мнение.
Стига само H0uSse_Baby да не се разсърди, тъй като поради липса на време ще използвам Copy-Paste...  Embarassed

Да аз съм само с идея и без това има пост готов само редакция изисква,вече авторските права са малко сложни там Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Имало е войни за това кой да пуска тема Crazy Mr. Green,тъй че кажете ако ще вадите пищовите,да търсим по скрити местенца  newsm43 Rolling Eyes

Ей добре че Асенчо няма сини очи Crazy

п.п Слънце,що не идеш в дневничарската тема би Thinking  FlutterRolling Eyes Hug Heart Eyes Hug

# 627
  • Велико Търново
Хаххаа.. не... ако ще се вадят пищови - без мен.
Пък и не е толкова фатално, де... по всяка вероятност модераторският екип ще се "погрижи" да заличи резултата от неволната ми грешка.
Но чак до огнестрелни оръжия да стигаме...

Освен това - авторските права са си авторски права, все пак... Wink

# 628
 hahaha Няма как. Laughing

Ама той Асен гледа Мара с отвращение... Mr. Green hahaha

За какво иде реч в тази дневничарската тема? Flutter

# 629
Наистина е голям чаровник Асен.  Grinning

А Сиянчето е направо отвратителна. Де факто нейната цел още отначалото беше Дани. Бебето беше използвано само като средство, с което да го задържи. И за аборта всъщност тя си е виновна, че чака толкова време. Ако искаше наистина детето, щеше да го задържи въпреки решението на Дани.

Общи условия

Активация на акаунт