Тема Незабравима (Unutulmaz) 92

• 25 181
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Значи има надежда да започне на 20.10. Момичета ОБИЧАМ ВИ много.

От сутринта ми оправихте настроението. Хванал ме е някакъв вирус - ужасна кашлица и отвратителна хрема. Бях се отчаяла, че отново и този уикенд ще си стоя в къщи. Новина за филма ми дойде като тонизираща напитка. УСМИХВАМ СИ И СЪМ ЩАСТЛИВА. Целувам Ви всички.

# 31
Момичета,не се отчайвайте! Praynig
Докато не видим на официалната страница дата, ще предполагаме какво ли не?!
Предчувствието ми говори,че ще почне по-рано! Дано не ме подведе! Thinking
Иначе и аз като Карпатия-Туфи-Роси ще позволя да ми хвърлите хубав бой...виртуален! hahaha

Направо ще ги гърмя! Дрънкам оръжията!

# 32
Здравейте, момичета и момчета.
Не съм влизал тук от много време, какво става с Незабравима, няма ли да гледаме 3-ти сезон ?

# 33
Тарабас , за теб и ,,За вас''!

# 34
Момичета,не се отчайвайте! Praynig
Докато не видим на официалната страница дата, ще предполагаме какво ли не?!
Предчувствието ми говори,че ще почне по-рано! Дано не ме подведе! Thinking
Иначе и аз като Карпатия-Туфи-Роси ще позволя да ми хвърлите хубав бой...виртуален! hahaha

Направо ще ги гърмя! Дрънкам оръжията!
Joy Joy JoyНе си сама! И Озо е грабнала снайпера hahaha hahaha hahaha

# 35
Здравейте! Hug Hug Hug
Карпатия,благодаря за новата тема!  bouquet  bouquet  bouquet

# 36

Добър ден скъпи Незабравими!

Да разведрим настроението с една снимка на Хубавелко и Газелка, след инфото за пускането на сезона.

# 37
# 38
Бутам темата по-напред, след 2 4аса ще е на втора страница! Laughing Laughing Laughing

# 39
Бутам темата по-напред, след 2 4аса ще е на втора страница! Laughing Laughing Laughing
Няма да го позволим !!  hahaha

# 40
  • Русе
Здравейте, момичета и момчета.
Не съм влизал тук от много време, какво става с Незабравима, няма ли да гледаме 3-ти сезон ?
Ей,момче,ама искаш всичко наготово да ти поднасяме?! Недей тъй, маминото,че почети ни малко де?! hahaha За сега казват 27-и,когато свърши сериала "Капалъ чаршъ". Защото се излъчва от 22.30 и явно са искали и Незабравима да е в прайм-тайма!

# 41
  • Русе
Ай,Пепелке, какво хубаво колажче?! Ти ли ,джанъм,го направи или го копна? Да знаеш как ми разбунва фантазийката!

# 42
  • Русе
Весела,слез от балкона,че искам да те питам нещо,плииииийз! newsm03

# 43
Кажи, Уйнонче?

# 44
  • Русе
В предната тема,в края , спомена нещо от рода, че съм била като енциклопедия за филма. Попитах те какво имаш в предвид, но беше заминала. Сега ще ми кажеш ли,че май сме само ти,аз и Розовка наднича.

Общи условия

Активация на акаунт