Тема Незабравима (Unutulmaz) 92

• 25 249
  • 743
  •   1
Отговори
# 150

Тая снимка е направо размазваща  #Crazy #Crazy #Crazy
Пууу, красота!  newsm10 Аллах много дал!  smile3521 Бре, страхотен мъж- зашеметяващ направо... newsm03 Two Hearts smile3517 newsm09 newsm09 newsm09 smile3544 smile3544 smile3544

Харунски, ако така ще изглежда в новия сезон, то не зная дали ще успея да вникна в действието #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked
Тоя мъж направо е разцъфтял за времето, през което не са снимали!  newsm53 Изглежда великолепно- прекрасен е... #Shocked #Shocked #Shocked Scream Scream newsm03 Heart Eyes newsm09 newsm09 newsm09
Само да Ви кажа момичета, че снимката е преработена с Photoshop и не е оригинал, затова кожата е изгладена и фина.
Боже.. какви неща вършат компютрите newsm78
Както и да е преработена ние се досещаме на какво може да се дължи разтъфтяването на Серхан...

# 151
Ще се радвам да споделите на какво ?  Laughing

# 152
Само да Ви кажа момичета, че снимката е преработена с Photoshop и не е оригинал, затова кожата е изгладена и фина.

Обработена-необработена, важното е че ни носи наслада  newsm18 newsm19 smile3537

# 153
Добра вечер мили мои незабравими, без филма свиквам, но без вас немога, дори да нямам време да пиша, успявам да ви чето - поздравления за всички таланти тук - стихоплетците сте наистина върховни: newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3505 smile3505 smile3505 smile3505 newsm51 newsm51 newsm51 Hug Hug Hug Hug

за всички които поствате снимки, клипчета, коментари и подържате огъня - БЛАГОДАРЯ ВИ
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug Hug

Поздрав за Вас с най-новия ми клип, - Вени го беше постнала - Благодаря, а и на Манпла за другия поздрав - :

http://www.youtube.com/watch?v=HFVDyWqWoy0

и понеже одавна е ракиино време:

богат избор за всеки вкус, наздраве за така дадената дата, начало на новия сезон :

# 154
Ади, подобаващо се завръщаш-алкохоличка станах  с вас в този форум Joy Joy Joy, а преди това, каква жена бях-нито пиех, нито  незабравимоманията ме беше треснала hahaha hahaha hahaha

# 155
  • Варна

Обработена-необработена, важното е че ни носи наслада  newsm18 newsm19 smile3537
И с фотошоп, и без него- мъжът е зашеметяващ... smile3521  smile3505 newsm74

# 156
  • Варна
Ади, подобаващо се завръщаш-алкохоличка станах  с вас в този форум Joy Joy Joy, а преди това, каква жена бях-нито пиех, нито  незабравимоманията ме беше треснала hahaha hahaha hahaha
То тука пиенето направо стана необходимо- че то чакане, зашеметяващи снимки, страхотни клипове- има нужда от нещо да ни отпуска от веме на време... tooth newsm24

# 157
# 158
Ще се радвам да споделите на какво ?  Laughing
С удоволствие, но се опасявам, че само ще повтарям хем очевидни, хем дискутирани неща - с една дума - дължи се на жена, и тя е Йозлем.

# 159
Има
То тука пиенето направо стана необходимо- че то чакане, зашеметяващи снимки, страхотни клипове- има нужда от нещо да ни отпуска от веме на време... tooth newsm24

Има нещо такова-преди с фрагменти и "чаршафи" темите се изписваха за два дена, а сега уж няма ни серия, ни някой превишава на Татти пикселите, а пак със същата скорост вървят темите[smilie=smile3521.gif]

# 160
Ади,чаках да се появиш за да те поздравя за новият ти клип!  bouquet  bouquet  bouquet
Вчера го гледах за пръв път преди сън и много ми хареса! newsm10
За теб! Heart Eyes

# 161
Весела то ако се напиваше от гледане на картинки добре, ама ние си знаем от какво сме пияни, но още си ни харесва.......

Даниии мноооого хубави неща пишеш бе мило, ама в тая твоя работа не харесали някой твой Харун, или ние си го гледаме от снимките. -Да си кажа и аз мнението - снимката на Хару не е толкова обработена с фотошоп - светлината е идеална и са му турнали подобаваща пудрица - още повече да го подчертаят - знам как изглежда ако се напудри с компютър - да му се сложи например фондьо тен от компютъра с програма - слагам и познавам - но независимо от това - той си е красив и фотогеничен - безспорен факт - кой води хорото - къде е марийчето, дето толкова и трепка сърцето????

# 162

Не се сещам този колаж дали беше на съфорумка или е от някой профил, но ако е първото се надявам да няма нищо против, че го качвам-просто е великолепен.

# 163
Ади,чаках да се появиш за да те поздравя за новият ти клип!  bouquet  bouquet  bouquet
Вчера го гледах за пръв път преди сън и много ми хареса! newsm10
За теб! Heart Eyes

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Мнооого ти благодаря мила, чакам и твоя пореден клип - дано да е скоро, а това че ти е харесал може само да ме радва - Благодаря, - цветята са прекрасни.

# 164

МОМИЧЕТА,ЦВЕТЯ ЗА ВСЯКА ОТ ВАС! С МНОГО ОБИЧ!
И ЕДНА НОВА СНИМКА ОТ ФИЛМА :

Общи условия

Активация на акаунт