Тема Незабравима (Unutulmaz) 92

• 25 203
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Мила Ади .Клипчето ти е чудесно   bouquet Heart EyesБраво и благодаря ,че продължаваш да ни радваш Heart Eyes Hug
Тези питиета и тези красоти  с невероятната музика за маса по това време на ноща и там между всичко това един невероятен мъж.......нищо друго не ми остава освен да взема да си пийна и да ви кажа Наздраве и дано по бързичко дойде 27  Hug Peace

# 166
Ади , много хубав клип !Поздравявам те !И за почерпката разбира се!

# 167
МОМИЧЕТА,ЦВЕТЯ ЗА ВСЯКА ОТ ВАС! С МНОГО ОБИЧ!
И ЕДНА НОВА СНИМКА ОТ ФИЛМА :

Ще гледаме сблъсък на титаните май newsm78. Ех, Еда, Еда, дано не нарани Харунски твърде много....

# 168
Весела то ако се напиваше от гледане на картинки добре, ама ние си знаем от какво сме пияни, но още си ни харесва.......

Даниии мноооого хубави неща пишеш бе мило, ама в тая твоя работа не харесали някой твой Харун, или ние си го гледаме от снимките. -Да си кажа и аз мнението - снимката на Хару не е толкова обработена с фотошоп - светлината е идеална и са му турнали подобаваща пудрица - още повече да го подчертаят - знам как изглежда ако се напудри с компютър - да му се сложи например фондьо тен от компютъра с програма - слагам и познавам - но независимо от това - той си е красив и фотогеничен - безспорен факт - кой води хорото - къде е марийчето, дето толкова и трепка сърцето????

Ооо......тук тропкам си хорца  newsm68 newsm68 newsm68 и ми се отразява много добре.Луд умора няма. ooooh!

Диди 69 какви са тези здрависвания сигурно са стигнали до консенсус Еда на кой се полага. ThinkingИскаме още......... Heart EyesНужен ни е малко стимул. Hug

# 169
понеже Мокси е на заслужена почивка, а Карпатия си легна, но пак да им благодаря за райското кътче - Благодаря Ви момичета че винаги се стараете да ни радвате.
ето:

# 170
МОМИЧЕТА,ЦВЕТЯ ЗА ВСЯКА ОТ ВАС! С МНОГО ОБИЧ!
И ЕДНА НОВА СНИМКА ОТ ФИЛМА :

Ще гледаме сблъсък на титаните май newsm78. Ех, Еда, Еда, дано не нарани Харунски твърде много....
Леле,мале... Thinking

# 171
Започвам обратното отброяване!  newsm68 newsm44 newsm68

[/center]
karpatiq, страхотна идея с това отброяване  Grinning smile3525

Дани, толкова хубаво си написала разговорите си със Съдбата  ( I. Среща и II. Покер) - думи нямам.  smile3501 smile3501 smile3525
"На своебразното заседание,
Съдбата идва със компания-
довела е със себе си Късмета"

# 172
Това,че днес пуснаха нови снимки е много добър знак. Peace

# 173
Диди, пускай следващата....

# 174
Мария, Наде - Благодаря Ви момичета, това може само ме радва.Благодаря.
но сега Ви казвам Лека Вощ.

# 175
newsm10 Размърдаха се нещо ! newsm53

# 176
  • Варна
Момичета, ще почва! newsm44 Дочакахме! newsm09 Въпрос на време е! smile3521
А тия двамцата красавци сега се ръкуват, ама като се появи хубавицата Еда, май ще се хванат за гушите и тогава- охааа, ще хвърчи тестостерон и перушина! newsm53

# 177
newsm10 Размърдаха се нещо ! newsm53
Има и още!!!

# 178
Да, даааааааааа-вижте Едичка, за кого се е хванала smile3521

# 179
Да, даааааааааа-вижте Едичка, за кого се е хванала smile3521
Точнооо...
Взе ми думата от устата,тъкмо това пишех. smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

Общи условия

Активация на акаунт