Тема Незабравима (Unutulmaz) 92

• 25 203
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Това,че днес пуснаха нови снимки е много добър знак. Peace
newsm10 Размърдаха се нещо ! newsm53
Има и още!!!

Аааа........е те за тва иде реч. Hug Пепел от рози къде ги намирате тези. newsm78 Досега се ядосвахме за стария триъгълник а сега тази тройка тука нещо става много .......напечено. Crossing ArmsИ тримата са излезли доста добре. Peace

# 181
  • Варна
Има и още!!!

Еееехеее, вече ходят тримцата комплект- но е важно кого държи нашето момиче под ръка- не че сме се съмнявали в избора й, де! smile3521 Бре, всички много хубави, бе! newsm53 И тоя новичкия самец е определено от категорията на Харун- достойна конкуренция- висок, атлетичен, строен, мъжествен, красавец newsm10- макар че адмирациите ми са знаете при кого! newsm03 newsm09

# 182
Сега ако пуснат един фрагмент цена няма да имат... Laughing

# 183
Има и още!!!

Аааа........е те за тва иде реч. Hug Пепел от рози къде ги намирате тези. newsm78 Досега се ядосвахме за стария триъгълник а сега тази тройка тука нещо става много .......напечено. Crossing ArmsИ тримата са излезли доста добре. Peace

Мария, този триъгълник ми се струва  по-коварен, защото едно е "женските номера" на Мелда, друго е противник, като този - успял мъж (предполагам де)!

# 184
Дано в новия сезон стилистите добре се погрижат за Еда като една бъдеща дизайнерка трябва да е на ниво. Thinking

# 185
Има и още!!!

Мария, този триъгълник ми се струва  по-коварен, защото едно е "женските номера" на Мелда, друго е противник, като този - успял мъж (предполагам де)!
Съгласна съм с теб но и Мелда не падаше по-долу Crossing ArmsДоста номера им извъртя. ooooh!

# 186
Дано в новия сезон стилистите добре се погрижат за Еда като една бъдеща дизайнерка трябва да е на ниво. Thinking
На снимките от новия сезон добре изглежда,там дето са тримцата,сега и тук на тази снимка,дано да изглежда така през целия нов сезон и без сълзи,а с усмивка на лицето.  Peace

# 187
На снимките от новия сезон добре изглежда,там дето са тримцата,сега и тук на тази снимка,дано да изглежда така през целия нов сезон и без сълзи,а с усмивка на лицето.  Peace

Първоначално може и да има малко сълзи / след като се събуди там в болницата / ще има "Аз съм виновна за всичко " и след това и аз се надявам да попрестанат с тези сълзи а да има малко повече усмивки на нейното лице и на Харун разбира се.Но едно е ясно доста серий ще ни потормозят. Peace

# 188
Съгласна съм с теб но и Мелда не падаше по-долу Crossing ArmsДоста номера им извъртя. ooooh!
Точно това се замислих - как ще играе новият герой newsm78  Дали подло като Мелда или би бил честен противник - в смисъл, ако наистина се влюби в Еда да се бори достойно за нея. (Ех, как се филмирах и аз сега)

# 189

Драмите май веднага ще започнат(((

# 190
Точно това се замислих - как ще играе новият герой newsm78  Дали подло като Мелда или би бил честен противник - в смисъл, ако наистина се влюби в Еда да се бори достойно за нея. (Ех, как се филмирах и аз сега)

Той и Толга беше тръгнал достойно да се бори за нея ама нямаше този  късмет.За наша радост де.Дано и тук с новия сценаристите не сбъркат нещо. newsm78

# 191
Дани,страхотна си,както винаги

А тзи снимки ми направиха нощта красива Laughing Laughing Laughing

# 192

Драмите май веднага ще започнат(((

Ооо......личи се ,че Харун ще я ревнува много . PeaceСамо така да вземе да се върне романтиката ,че нещо много драматично го раздаваха накрая. ooooh!По всичко личи ,че борбата за сърцето на Еда ще е голяма  Hug

# 193
Чудно ми е този новият екземпляр, поради каква причина ще се насочи към Еда - от стремеж към увеличаване на броя на  женските си завоевания или наистина се влюбва?  Предполагам, че не само е усетил тяхната любов, но знае и за Ямур. Предстои ни да разберем!

Последна редакция: нд, 03 окт 2010, 01:39 от Isis

# 194
Момичета желая ви лека и спокойна нощ .Радвам се много ,че вече има някаква яснота относно филма щом са пуснали и малко нов материал за размисъл значи нещата вървят към излъчването му.А дотогава на нас не ни остава нищо друго освен да чакаме и размишляваме.Сладки сънища дами. Heart Eyes Blush

Общи условия

Активация на акаунт