Тема Незабравима (Unutulmaz) 92

• 25 258
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
Разнищихте ги ....от 2 ,3 снимки само.Разголихте душите им.Браво newsm10 smile3501 smile3525
Не ми се мисли....какво ще е като почнат да ги дават newsm78 #Crazy

Абе те само да почнат и гледай какво става........ с подробност до най-малкия детайл ще си го обсъждаме по 98675892465........ Peace

# 346
  • София
Представям си бат Харун какви мълниеносни погледи ще отправя към опонента си  ooooh!

newsm10 smile3501 newsm51Ако се размине само с погледите на Харун.....направо ще е щастливец новичкия:lol: Laughing Laughing

# 347
Наш Хубавелко няма конкуренция-той е истински мъж във всяко едно отношение!

Kakто ги усещам нещата, 4аст от форумките, които харесват по-мъжкарското излъ4ване ще се огънат!

# 348
  • Русе
Разнищихте ги ....от 2 ,3 снимки само.Разголихте душите им.Браво newsm10 smile3501 smile3525
Не ми се мисли....какво ще е като почнат да ги дават newsm78 #Crazy
box #Onfire newsm29 wait hit  Такива ще бъдем! #Crazy #Crazy #Crazy

# 349
Тук някаква женска ръка ми се вижда как иска да изгори снимката .Дали е Мелда...? newsm78

# 350
Тук някаква женска ръка ми се вижда как иска да изгори снимката .Дали е Мелда...? newsm78

Не е Мелда! Друга е ръката!

# 351
  • София
След като ще започне "студена война", значи Арас ще се престраши да нагази в дълбоката вода.
Готова съм да доливам вода,белки се удави! hahaha

Уби ме!
Що бе ,мило, винаги съм си признавала?! Аз съм "фанатичен" фен на Харун! Стига да не му изчанчат образа! На него му липсва само малко лукавство и хитрост!
newsm10 newsm10 newsm10 И сега, дано тоя / така ще му викам, докаго му запомня името на новичкия/ го накара да придобие и тези качества! И май няма да има избор!

# 352
  • Русе
Мълниеносният поглед на Серхан май често ще го виждаме в новите серии!    
Сега вече вдянахте ли защо поствах усмивките на Харун?! smile3521  Че ей това ще е постоянното му изражение!

# 353
За сега много правилно се е ориентирало момичето!  smile3521 Само да не вземе да й размъти мозъка тоя новия, как му беше името, че тя е малко податлива на манипулации...то, пък да беше малко! Отсега ми настръхва косъма какво ще гледаме, ако вземе да му се върже на тоя...  ooooh! Ама знам си аз, ще си дойде Харунски и тоя  smile3513 с Малдавището  и да хващат гората.
[/quote]
Абе, незнам какво да кажа, ама на крехкото Йозлемче й се падат партньори-мечта! Сещам се за колегата й Бурак от Zoraki Koca - брей, ама момче бе, от година Серхан, сега Нихат. Да й завиждаме ли или да й съчувстваме, то не е ден-два сред такива расови екземпляри!? Уф!

# 354

Не е Мелда! Друга е ръката!

Шоколад4ето да се произнесе!

# 355
# 356

Kakто ги усещам нещата, 4аст от форумките, които харесват по-мъжкарското излъ4ване ще се огънат!

Абе, Каламитси, то ако Серхан удостои поне половината от нас с грам внимание, добре, ама много сме, много  Laughing
Нека някои минат и към Нихат, защото ще се строшат и везни, и кантари, и всякакви измервателни уреди, щото ние  hahahaвсички сме се накачили при Серхан  hahaha

# 357
# 358
  • Русе

Абе, Каламитси, то ако Серхан удостои поне половината от нас с грам внимание, добре, ама много сме, много  Laughing
Нека някои минат и към Нихат, защото ще се строшат и везни, и кантари, и всякакви измервателни уреди, щото ние  hahahaвсички сме се накачили при Серхан  hahaha
newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 359
Наш Хубавелко ще трябва да раздава не само убийствени погледи ,а ма май и някое круше в някое гадно лице!  

Общи условия

Активация на акаунт