Тема Незабравима (Unutulmaz) 92

• 26 175
  • 743
  •   2
Отговори
# 555
  • София
Я, вижте как я гледа Серханчо тая кака! Ааа, нещо не ми харесва в този поглед smile3516 Аз съм си го нарочила за Йозлемчето, а я го виж тоя палавник!

За мен тази актриса от "След дъжда" ми е много красива - като от стар италиански филм и мисля, че много добре стои до Серхан. Противно на всички мнения във форума в подкрепа само и единствено на двойката Серхан и Йозлем,  в края на Незабравима голямата разлика в годините м/у двамата много им личеше и ми стояха като улегнал мъж до ученичка (хлапе).

Весе, аз не съм гледала този филм. Според теб, там имаше ли такова екранно присъствие и привличане между тях? Питам сериозно, защото може и наистина да съм пристрастна, поради простата причина, че не съм гледала друг филм с него. А по отношение на последните епизоди на Незабравима, и аз забелязах умората в Серхан, която личеше. Но и на Йозлем й личеше. Все още съм на мнение, че двамата са запленяваща двойка и, че много си отиват. Пък и разликата в годините им не е чак толкова стряскаща - около 12-13 години.

http://www.youtube.com/watch?v=BvQeFnOQzoc&feature=related
Ето тук има част от серия, с любовна сцена между тях. Определено се чувства привличане, а и мацката е сладурана.
Мдаа. Изгледах го. Девойката си я бива, наистина. Сцената си е секси, също. Но, ако съдя само от това, което гледах, ми липсва нещо, което има в Незабравима - нежността. И всъщност, това което ме кара все още да смятам, че с Йозлем е различно е контраста между нейната крехка, грацилна физика и само едни огромни и красиви очи и неговата мъжественост. Този контраст е и причината, поради която според мен те си отиват толкова. Във всяко негово погалване или поглед към нея има повече нежност, отколкото секс, като този в сцената, която видях.  Не знам дали се изразих достатъчно ясно, но се надявам да сте ми схванали идеята. Та в този смисъл дори и разликата във възраста / е, 14 години са си много/ е предимство. Освен това видимо Серхан ще остарява красиво, а Йозлем няма винаги да изглежда като момиченце. Hug
Аз съм гледала този филм на Серхан и да си кажа честно не съм никак очарована,девойката ми е малко изкуствена а и неговата игра ми е малко странна-може би така ми изглежда заради ролята която изпълнява.А относно разликата в годините не мисля че е проблем,стига да го има привличането,апри Серхан и Йозлем определено я има магията.А и тя няма да е вечно млада все пак,а и като се облече по стилно изглежда доста по голяма hahaha hahaha

# 556
# 557
  • София
Дружина, обичам да си пускам стиховете в най-спокойната част на деня! hahaha Старт!!!

Приказка за три сестри

....

Еднакво важни, нужни за света,
мечтите сбъдват, греят във душите
Надежда, Вярата и Любовта !
Те водят ни нагоре - към звездите!

Вени, когато и да решиш да си "пускаш" стиховете с удоволствие ще ги чета. Първоначално реших, че е за сестри Гюлерови, но с тоя филм и аз се смахнах.  ooooh! Много е хубаво. Браво!  newsm10 smile3501 newsm51

# 558
Добър ден и от мен!

За тези, които си почиват, да ви е сладка дрямката, за тези, които работят - да ви е спорна работата!

http://www.vbox7.com/play:808963d7

# 559
Дружина, обичам да си пускам стиховете в най-спокойната част на деня! hahaha Старт!!!

Приказка за три сестри

Заспорили са три сестри -
коя най-важна е и най-значима?!
А щом жени са - спорят до сълзи,
истерия и крясък даже има !

Надежда, Вяра и Любов -
до днес и трите неделими,
умуват, търсят смисъл нов
за силата им, която е незрима.

Съвет от Мойри търсят мъдро,
че определят всеки човешки път :
изтеглят, мерят, режат неуморно,
безмълвно - раждане, живот и смърт.

Мълчали Мойрите.И в тази тишина
сестрите отговор намерили...
Кога Любов без Вяра е била ?!
И Надежда без Любов има ли ?

Не може Вяра без Надежда да живее!
Една без друга всяка ще умре!
Заспи ли слънцето - птиците не пеят,
във пълен мрак не свири и щурче !

Еднакво важни, нужни за света,
мечтите сбъдват, греят във душите
Надежда, Вярата и Любовта !
Те водят ни нагоре - към звездите!

Вени, много вълнуваща "Приказка..." си ни разказала! Благодаря ти!

# 560
  • София
А, това вече си изглежда далеч по-достоверно. А, дано!  newsm17 Благодаря ти още веднъж!   bouquet

# 561
Този най-малко може да е конкурент на Серхан в сърцето на Йозлем!     

Ах, Елия, този сега като го видях се разлютих, ако можеш "резни" го от снимката.

# 562
Яхуууу , ето и финалната реклама на филма Капалъчарши , който го дават в сряда http://www.youtube.com/watch?v=acvQwn1o9E8 .. Което значии , че наистина другата сряда си взимаме дозата ,,Незабравима''  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

# 563

Благодарим ти за информацията. Да се надяваме, че този път е достоверно и без промяна, в графика!  Thinking

# 564
elia,нещо почнаха да не ми харесват снимкити дето ги пущаш. Crossing ArmsПоследните две са излишни,ако не са представени в такъв вариант. Hug

Благодаря ти Пепел от Рози, сега видях, че си свършила работата - нали карам отзад-напред... Laughing

# 565
  • София
Яхуууу , ето и финалната реклама на филма Капалъчарши , който го дават в сряда http://www.youtube.com/watch?v=acvQwn1o9E8 .. Което значии , че наистина другата сряда си взимаме дозата ,,Незабравима''  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44
Лелееееееее, май наистина ще доживеем новия сезон, а?  smile3508 smile3508 smile3508

# 566
Я, вижте как я гледа Серханчо тая кака! Ааа, нещо не ми харесва в този поглед smile3516 Аз съм си го нарочила за Йозлемчето, а я го виж тоя палавник!

За мен тази актриса от "След дъжда" ми е много красива - като от стар италиански филм и мисля, че много добре стои до Серхан. Противно на всички мнения във форума в подкрепа само и единствено на двойката Серхан и Йозлем,  в края на Незабравима голямата разлика в годините м/у двамата много им личеше и ми стояха като улегнал мъж до ученичка (хлапе).

Весе, аз не съм гледала този филм. Според теб, там имаше ли такова екранно присъствие и привличане между тях? Питам сериозно, защото може и наистина да съм пристрастна, поради простата причина, че не съм гледала друг филм с него. А по отношение на последните епизоди на Незабравима, и аз забелязах умората в Серхан, която личеше. Но и на Йозлем й личеше. Все още съм на мнение, че двамата са запленяваща двойка и, че много си отиват. Пък и разликата в годините им не е чак толкова стряскаща - около 12-13 години.

Едно е Серхан-Йозлем, а съвсем друго  Харун-Еда. За магнетизма в Незабравима две мнения няма, но това е режисура и актьорска игра. Написах "стои добре до ...", защото според мен на едни такъв мъжкар като Серхан му отива точно такава красавица - в смисъл жена над 30-те, уверена, пищна и с визия от класическото италианско кино (за мен това е смисъла на думата красавица). Докато Йозлем е просто сладко момиченце - слабичко, симпатично, но момиченце.

# 567
  • София
Роси, май ще трябва да си коригираш календара, но съм сигурна, че ще го направиш с удоволствие.   bouquet

# 568
Лелееееееее, май наистина ще доживеем новия сезон, а?  smile3508 smile3508 smile3508

Боб, ти съмнения ли си имала по този въпрос?  Thinking Thinking Thinking

# 569
Роси, май ще трябва да си коригираш календара, но съм сигурна, че ще го направиш с удоволствие.   bouquet
Готово!!!

Общи условия

Активация на акаунт