Тема Незабравима (Unutulmaz) 92

• 26 175
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Я, вижте как я гледа Серханчо тая кака! Ааа, нещо не ми харесва в този поглед smile3516 Аз съм си го нарочила за Йозлемчето, а я го виж тоя палавник!

За мен тази актриса от "След дъжда" ми е много красива - като от стар италиански филм и мисля, че много добре стои до Серхан. Противно на всички мнения във форума в подкрепа само и единствено на двойката Серхан и Йозлем,  в края на Незабравима голямата разлика в годините м/у двамата много им личеше и ми стояха като улегнал мъж до ученичка (хлапе).

Весе, аз не съм гледала този филм. Според теб, там имаше ли такова екранно присъствие и привличане между тях? Питам сериозно, защото може и наистина да съм пристрастна, поради простата причина, че не съм гледала друг филм с него. А по отношение на последните епизоди на Незабравима, и аз забелязах умората в Серхан, която личеше. Но и на Йозлем й личеше. Все още съм на мнение, че двамата са запленяваща двойка и, че много си отиват. Пък и разликата в годините им не е чак толкова стряскаща - около 12-13 години.

# 541
  • София
Мокси, прекрасна се е получила Разходката на Тарабас! Браво!  newsm51 newsm51 newsm51

# 542
  • Русе
Моксито, поздравления за оформлението на "Разходка"! В топли земни,есенни цветове! smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51
Ей,че вкусно и бързо готвиш?!

# 543
  • София
Айде и аз да Ви зарадвам с една снимка

Много мило от твоя страна. Тази, а и подобни снимки сме изследвали, анализирали и коментирали в най-големи подробности.  hahaha hahaha hahaha Но, никога не е излишно да й се насладим отново.  newsm10

# 544
  • Русе
Я, вижте как я гледа Серханчо тая кака! Ааа, нещо не ми харесва в този поглед smile3516 Аз съм си го нарочила за Йозлемчето, а я го виж тоя палавник!

За мен тази актриса от "След дъжда" ми е много красива - като от стар италиански филм и мисля, че много добре стои до Серхан. Противно на всички мнения във форума в подкрепа само и единствено на двойката Серхан и Йозлем,  в края на Незабравима голямата разлика в годините м/у двамата много им личеше и ми стояха като улегнал мъж до ученичка (хлапе).

Весе, аз не съм гледала този филм. Според теб, там имаше ли такова екранно присъствие и привличане между тях? Питам сериозно, защото може и наистина да съм пристрастна, поради простата причина, че не съм гледала друг филм с него. А по отношение на последните епизоди на Незабравима, и аз забелязах умората в Серхан, която личеше. Но и на Йозлем й личеше. Все още съм на мнение, че двамата са запленяваща двойка и, че много си отиват. Пък и разликата в годините им не е чак толкова стряскаща - около 12-13 години.
14, Бобояна! Той направи 38, тя-24 . Е, множко са ,де?! Но пък като екранна двойка много си ги харесвам!

# 545

За мен тази актриса от "След дъжда" ми е много красива - като от стар италиански филм и мисля, че много добре стои до Серхан. Противно на всички мнения във форума в подкрепа само и единствено на двойката Серхан и Йозлем,  в края на Незабравима голямата разлика в годините м/у двамата много им личеше и ми стояха като улегнал мъж до ученичка (хлапе).

http://www.youtube.com/watch?v=BvQeFnOQzoc&feature=related
Ето тук има част от серия, с любовна сцена между тях. Определено се чувства привличане, а и мацката е сладурана.

# 546
Айде и аз да Ви зарадвам с една снимка

Много мило от твоя страна. Тази, а и подобни снимки сме изследвали, анализирали и коментирали в най-големи подробности.  hahaha hahaha hahaha Но, никога не е излишно да й се насладим отново.  newsm10
Радвам се, че се наслаждавате Laughing

# 547
Тук май пише,че се очаква да почне на 13.10.2010  Thinking
Serhan Yavaş ve Özlem Yılmaz' ın başrollerini oynadıkları Unutulmaz dizisi, yeni sezona 13 ekim çarşamba günü başlıyor. Önceden pazar günü yayınlanması kararlaştırılan dizinin eski gününe ve saatine alınması bir çok dizi severi sevindirecektir. Unutulmaz dizisi ile ilgili yapmış olduğumuz anket’de seyircilere sormuştuk. “Dizinin hangi gün yayınlanmasını istersiniz ?” diye. Unutulmaz seyircisi oy’unu çarşamba gününden yana kullandı.Atv ve yapım firmasıda seyircinin sesine kulak verdi. 13 Ekim Çarşamba saat 22.45′de 54. Bölümü ile Unutulmaz dizisi, seyicisi ile buluşuyor... Televizyondizisi.com
тук го видях http://unutulmazdizi.com/forum/showthread.php?t=1491

# 548
  • Русе
Дружина, обичам да си пускам стиховете в най-спокойната част на деня! hahaha Старт!!!

Приказка за три сестри

Заспорили са три сестри -
коя най-важна е и най-значима?!
А щом жени са - спорят до сълзи,
истерия и крясък даже има !

Надежда, Вяра и Любов -
до днес и трите неделими,
умуват, търсят смисъл нов
за силата им, която е незрима.

Съвет от Мойри търсят мъдро,
че определят всеки човешки път :
изтеглят, мерят, режат неуморно,
безмълвно - раждане, живот и смърт.

Мълчали Мойрите.И в тази тишина
сестрите отговор намерили...
Кога Любов без Вяра е била ?!
И Надежда без Любов има ли ?

Не може Вяра без Надежда да живее!
Една без друга всяка ще умре!
Заспи ли слънцето - птиците не пеят,
във пълен мрак не свири и щурче !

Еднакво важни, нужни за света,
мечтите сбъдват, греят във душите
Надежда, Вярата и Любовта !
Те водят ни нагоре - към звездите!

# 549
  • София

За мен тази актриса от "След дъжда" ми е много красива - като от стар италиански филм и мисля, че много добре стои до Серхан. Противно на всички мнения във форума в подкрепа само и единствено на двойката Серхан и Йозлем,  в края на Незабравима голямата разлика в годините м/у двамата много им личеше и ми стояха като улегнал мъж до ученичка (хлапе).

http://www.youtube.com/watch?v=BvQeFnOQzoc&feature=related
Ето тук има част от серия, с любовна сцена между тях. Определено се чувства привличане, а и мацката е сладурана.
Мдаа. Изгледах го. Девойката си я бива, наистина. Сцената си е секси, също. Но, ако съдя само от това, което гледах, ми липсва нещо, което има в Незабравима - нежността. И всъщност, това което ме кара все още да смятам, че с Йозлем е различно е контраста между нейната крехка, грацилна физика и само едни огромни и красиви очи и неговата мъжественост. Този контраст е и причината, поради която според мен те си отиват толкова. Във всяко негово погалване или поглед към нея има повече нежност, отколкото секс, като този в сцената, която видях.  Не знам дали се изразих достатъчно ясно, но се надявам да сте ми схванали идеята. Та в този смисъл дори и разликата във възраста / е, 14 години са си много/ е предимство. Освен това видимо Серхан ще остарява красиво, а Йозлем няма винаги да изглежда като момиченце. Hug

# 550
  • София
Winona за теб

# 551
  • София
Serhan Yavaş ve Özlem Yılmaz' ın başrollerini oynadıkları Unutulmaz dizisi, yeni sezona 13 ekim çarşamba günü başlıyor. Önceden pazar günü yayınlanması kararlaştırılan dizinin eski gününe ve saatine alınması bir çok dizi severi sevindirecektir. Unutulmaz dizisi ile ilgili yapmış olduğumuz anket’de seyircilere sormuştuk. “Dizinin hangi gün yayınlanmasını istersiniz ?” diye. Unutulmaz seyircisi oy’unu çarşamba gününden yana kullandı.Atv ve yapım firmasıda seyircinin sesine kulak verdi. 13 Ekim Çarşamba saat 22.45′de 54. Bölümü ile Unutulmaz dizisi, seyicisi ile buluşuyor... Televizyondizisi.com

Звучи страхотно, стига да не е само мнение на член на форума. 13-ти е другата сряда, което означава, че до края на сердицата трябва да го видим в програмата на ATV, ако вече и на това можем да вярваме.  bowuu за информацията и дано да си добрия вестител. Hug

# 552
  • Русе
Божеееее, дано да е вярно! Praynig Praynig Praynig newsm44 newsm44 newsm44  Да се почне веднъж, че ...?! Благодаря ти, Ибалтова!  love001 newsm51

# 553
Има и десерт:

и...

# 554
  • Русе
Благодаря, Рекси! bowuu  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт