Тема Незабравима (Unutulmaz) 92

• 26 175
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Ами така де...   по-добре, каквото мисля-отколкото, каквото ще се хареса newsm78 

# 601
  • София
Ради,Вени прекрасни стихове!Радвайте ме по-често с тях!
Тарабас,за теб ми се изчерпаха словата.Много красиво
Мокси,ти си като фея.Правиш чудеса със стиховете

Дами ,сигурно ли е,че филма започва на 13?Или както обикновено всяка новина е предпоследна  newsm78
А нищо сигурно няма що се отнася до Незабравима,както казват очаквай неочакваното hahaha hahaha hahaha hahaha hahahaНо искрено се надявам да престанат с това отлагане и да ни баламосват че ни се изчака чакалото smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 602
цитат

"Във физи4еския смисъл на думата и чисто естетски погледнато като изисканост,елегантност,стил,като хармония, като тандем по-добре стои двойката Серхан-Йозлем! Тази от Клетва като знойна и пищна красавица пове4е би подхождала на Нихат,при който мъжкарското и бруталното надделяват във визията!"

Каламитси, ти ме повали с аналитиката си!   bouquet

Нищо особено, дарлинг! Изсмуквам си доводи от пръстите, като се опитвам да бъда праволинейна и верна фенка!Като Ви 4ета, ми става зло: едни ве4е не харесват  Серхан, а Нихат!, други - загърбват Йозлем!И то преди на4алото на филма, а като запо4не - хаосът ще бъде пълен!

# 603
# 604
  • София

Е, те това е и да не се разправяме повече!   Naughty Малко ли пари потрошиха за тая сватба в разгара на кризата, я!  hahaha hahaha hahaha Аз пък си я искам и ще си я чакам, пък!  Crossing Arms

# 605

Нищо особено, дарлинг! Изсмуквам си доводи от пръстите, като се опитвам да бъда праволинейна и верна фенка!Като Ви 4ета, ми става зло: едни ве4е не харесват  Серхан, а Нихат!, други - загърбват Йозлем!И то преди на4алото на филма, а като запо4не - хаосът ще бъде пълен!
[/quote]

Е, не е така  Naughty Никой не е казал, че вече не харесва Серхан. По-скоро, че и Нихат не е за изпускане.

# 606

А, да не съм те чула - как така ще загърбят Йозлем, не дай си Боже и Серхан - това са двете половини на моето сърце!!!

# 607

Нищо особено, дарлинг! Изсмуквам си доводи от пръстите, като се опитвам да бъда праволинейна и верна фенка!Като Ви 4ета, ми става зло: едни ве4е не харесват  Серхан, а Нихат!, други - загърбват Йозлем!И то преди на4алото на филма, а като запо4не - хаосът ще бъде пълен!

А, да не съм те чула - как така ще загърбят Йозлем, не дай си Боже и Серхан - това са двете половини на моето сърце!!!

Скъпа, в моето сърце пазя и едно кът4е за Едже!

# 608

Е, не е така  Naughty Никой не е казал, че вече не харесва Серхан. По-скоро, че и Нихат не е за изпускане.
[/quote]

smile3525 smile3525 smile3525
 smile3501 smile3501 smile3501
Цветя и аплодисменти за разли4ните мнения във форума на Незабравима!

# 609

Е, те това е и да не се разправяме повече!   Naughty Малко ли пари потрошиха за тая сватба в разгара на кризата, я!  hahaha hahaha hahaha Аз пък си я искам и ще си я чакам, пък!  Crossing Arms

Ти не се шегувай по темата, защото догодина ще сме на сватба - филмовата ще я гледаме на екраните си, а за истинската ще трябва да ни резервират по-голяма зала... Two Hearts

# 610
цитат

..."точно този да й къса сърцето на Йозлемчето? Ужас просто!"

Кой, Берксан да къса сърцето на Йозлем?! По-скоро нервите й къса и й губи времето да го придружава из баровете, за да си рекламира албума той. А всъщност си мисля, че тя май се е ангажирала с него и за нейния албум. Розовка беше пуснала едни снимки от едно студио, сега ще ги потърся, иначе момиче като нея няма какво да прави с него.
Абсолютно си права и дано Йозлем скоро се осъзнае.
По въпроса за възрастта - момичета, ако съм на 20 години и дори под 20, или над 38 години -  нима не мога да харесвам мъж като Серхан. И какво значение има разликата във възрастта, каквато и да е тя, ако човек e попаднал на такъв мъж!!! Това е късмет право в десятката.

Тарабас, Ради и Вени, поздравления за чудесните стихове и Моксито за оформлението!!!  "Приказка за три сестри" и

# 611

Нищо особено, дарлинг! Изсмуквам си доводи от пръстите, като се опитвам да бъда праволинейна и верна фенка!Като Ви 4ета, ми става зло: едни ве4е не харесват  Серхан, а Нихат!, други - загърбват Йозлем!И то преди на4алото на филма, а като запо4не - хаосът ще бъде пълен!

Дали Нихат ще стои добре до Едже или до Ниса?! Joy

# 612

Дали Нихат ще стои добре до Едже или до Ниса?! Joy
До Ниса. Едже е висока!

# 613
  • София
Незнам кого сме загърбили но да се насладим на Хубавелко и Газелка

# 614
  • София
...

Ти не се шегувай по темата, защото догодина ще сме на сватба - филмовата ще я гледаме на екраните си, а за истинската ще трябва да ни резервират по-голяма зала... Two Hearts
От твоята клавиатура в Божите уши!  newsm17 И после и едно Ямурче, като това сладурче, и Денизчо, дето Дани го кръсти и ....те така.

Общи условия

Активация на акаунт