Тема Незабравима (Unutulmaz) 92

• 25 170
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Ади, твоят поздрав с цветя, напитки и лакомства винаги е на макс!!!
А  клиповете ти са с твоята запазена марка за високо качество. Чудесна си!!

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Благодаря ти много.

# 676
Кого ли се опитва да набере Серхан,а!!!!     

Ясно кого. Но не мога да си представя в реалността тази изумителна  лъжа на Мелда - напи Харун и после го изнудва с лъжата. Как е възможно да му сервира това??? Не мога да приема, че истинската любов се постига с лъжа.

# 677
  • Варна
Да видим пак тая размазваща снимка! #Crazy #Crazy #Crazy
Страхотен мъж newsm10- великолепен newsm03 Two Hearts...зашеметяващ... #Shocked #Shocked #Shocked smile3555 smile3517 newsm09 newsm09 newsm09

# 678
Много любима моя снимка.Благодаря на всички,които ми помогнаха с оправянето на размерите!

# 679
Данииии - много хубави "Размисли"  - Благодаря на теб и твоята неуморна муза.
За вас:

# 680
Кого ли се опитва да набере Серхан,а!!!!     

Ясно кого. Но не мога да си представя в реалността тази изумителна  лъжа на Мелда - напи Харун и после го изнудва с лъжата. Как е възможно да му сервира това??? Не мога да приема, че истинската любов се постига с лъжа.

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525

# 681
Направо да завидиш на Еда!     

newsm10 newsm10 newsm10  Наистина  Еда е щастливка- има за партньор голям актьор и изключително магнетичен мъж !!!!!!!!.

# 682
Направо да завидиш на Еда!     

newsm10 newsm10 newsm10  Наистина  Еда е щастливка- има за партньор голям актьор и изключително магнетичен мъж !!!!!!!!.
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 683
  • София
Здравейте, скъпи Незабравими. Както се казва в казармата - огън, служба не остана - само 9 дни!

Не можах всичко да изчета, но от последните страници пак виждам страхотни произведения на всепризнатите ни таланти, към които вече твърдо се числи и Вени. "Приказката за трите сестри" е поредното  доказателство за огромния й талант, който незнайно защо досега е крила от нас. А за Тарабас, Дани и всички останали автори трудно мога нещо ново да добавя, освен поредна доза възхищение и преклоненсие.

Да се изкажа и аз по два въпроса, които сте обсъждали. Разликата в годините според мен няма особено значение - зависи много от това как се чувстват хората, а не на колко години са. А по въпроса каква жена би подхождала на Серхан - ами точно такава като Еда. Такава именно жена - нежна, грациозна, малка, закачлива, палава, пълна с живот и инат подхожда на този тип мъже. Те не просто се влюбват в такива жени, а полудяват по тях и във филма това добре се видя.

# 684
# 685
  • Русе
Бганьо, Ади, Дани- благодаря ви от сърце за хубавите думи! bowuu bowuu bowuu
Дани - страхотни "Размисли" ! Задаваш точните въпроси и даваш единствения верен и правилен отговор!  love001  love001  love001 smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51

# 686
цитат

"А по въпроса каква жена би подхождала на Серхан - ами точно такава като Еда. Такава именно жена - нежна, грациозна, малка, закачлива, палава, пълна с живот и инат подхожда на този тип мъже. Те не просто се влюбват в такива жени, а полудяват по тях и във филма това добре се видя."

Чудесно е да се чуе и мъжкото мнение! Много точна и пълна характеристика на Еда/Йозлем.

# 687
  • Варна
Тц, тц, тц, тц, тц.... newsm10 newsm03 Фууу... newsm53 newsm09 newsm09 newsm09 Бре, бре, бре... #Crazy #Crazy #Crazy Two Hearts smile3517 smile3544

# 688
# 689
  • Русе
Здравейте, скъпи Незабравими. Както се казва в казармата - огън, служба не остана - само 9 дни!

Не можах всичко да изчета, но от последните страници пак виждам страхотни произведения на всепризнатите ни таланти, към които вече твърдо се числи и Вени. "Приказката за трите сестри" е поредното  доказателство за огромния й талант, който незнайно защо досега е крила от нас. А за Тарабас, Дани и всички останали автори трудно мога нещо ново да добавя, освен поредна доза възхищение и преклоненсие.

Да се изкажа и аз по два въпроса, които сте обсъждали. Разликата в годините според мен няма особено значение - зависи много от това как се чувстват хората, а не на колко години са. А по въпроса каква жена би подхождала на Серхан - ами точно такава като Еда. Такава именно жена - нежна, грациозна, малка, закачлива, палава, пълна с живот и инат подхожда на този тип мъже. Те не просто се влюбват в такива жени, а полудяват по тях и във филма това добре се видя.

Връщам се отново на твоя пост, Бганьо! Мисля, че по-често трябва да ни наглеждаш. Ние вихрим своите фантазии тук,даваме предположения, но...мнението е чисто женско. Сега навлиза нов персонаж,мъж и твоята гледна точка е особено важна,не мислиш ли?
А относно това,че съм крила таланта си - твърдо не. Аз съм открит човек и всеки ,който ме познава може да го потвърди. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт