Венета Райкова този път прекали !

• 7 776
  • 83
  •   1
Отговори
# 75
Във Вибокс го има.Но те съветвам,да не го гледаш Stop

# 76
  • София
    И най-интересното  е,че казваше как се правят вредните магии, но не каза как се правят хубави или как се развалят,че ходжите иначе ще останат без доходи!

# 77
Интересно ми е, какво и става на Венета? Защо е набарала тема за магии, а не например обичайните  и интервюта с известни хора.
Защо се е нагърбила да информира хората с тези простотии? ooooh!

# 78
Тъй като и аз паралелно с вас съм коментирала същата тема на друго място, да си кажа мнението. Предаването ми попадна съвсем случайно докато бях в стаята на майка ми, което показва, че тя го е гледала или поне видяла, защо, остава да гадая...Тъй като съм свързана с Близкия Изток се заслушах какво говори "ходжата" (защото това не е ходжа в истинския смисъл на думата). Освен, че златото е категорично забранено за вярващите мъже (а този пък трябва да е двойно вярващ) магиите също са забранени, не отречени, а забранени. И единственото,, което се толерира от религията и Корана е развалянето им. Това, което видяхме обаче нямаше нищо общо с раваляне, а напротив. Нека всеки сам си направи изводите какви са тогава целите и колко общо има това с исляма.  Peace
http://www.way-to-allah.com/bul/topics/24.Magie_und_zauberei.html
Не казвам, че това явление не съществува и в арабския свят, но понякога е преследвано.
Ето тук има и т.нар. Сури, чрез които се смята за позволено развалянето на магия.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%D0%BD%D0%B7%D0%B8%D0%BB

# 79
Погледнах няколко секунди от записа, до момента, в който излезе надпис "за нещастие, смърт и разруха", докато оня връзва некви лъжици..   Няма ли орган, който да се самосезира или  ние да го сезираме евент. и кой би трябвало да е той?   Имам сериозни съмнения относно душевното здраве на водещата. Някой трябва да я спре.

# 80
Такааа, да си кажа и аz  Wink
За Венетка нито съм учудена, нито нищо. Тя си ми е много противна още от преди, иzглежда ми евтина, според мен не много талантлива водеща, неzнайно (zа мен) zащо zаложила на zаядлива роля някаква.. Отврат ми е тя.
Но не zнам zащо zаглавието е "Венета... прекали" . От нея ли zависят темите на броевете? Няма ли продуценти, сценаристи, които ги иzмислят? Това странно човече Венетка ли е "моzъкът"?
Гледам го рядко, zаради искрената ми антипатия към таzи водеща. Само когато някой гост ми привлече вниманието.
Е това го иzгледах, до край  Rolling Eyes
Нито съм толкова потресена от самите подробности, нито от това, че ги има тия простотии. Зная, чувала съм ги от доста хора и ми е ясно, че zа съжаление в БГ има много... zаблуден народ и си ходят по такива шарлатани  Confused Въобще българина е крайно суеверен, чак до беzумие човек, вярващ още в какви ли не ненормални архаиzми..

Мен повече ми е чудно друго. Това все пак си е НОВА, една от трите големи БГ медии. И ТЯ си поzволи да иzлъчва тоя.... няма да каzвам какъв, който в такива отвратителни подробности раzкаzа нЕк´ви пълни беzумия. Самият той беше беzумно гнусно същество, също отблъскващо. Като по тоzи начин наистина направо си му направи реклама  Shocked
Ей това ми е проблема, zащо??? Днес, в 21ви век иzлъчиха... това????

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 17:45 от Сова

# 81
Предполагам, защото, вече едва ли са останали свестни хора, направили нещо наистина значимо, които да желаят да гостуват на таквиз резили като Венета.

# 82
  • София
Погледнах няколко секунди от записа, до момента, в който излезе надпис "за нещастие, смърт и разруха", докато оня връзва некви лъжици..   Няма ли орган, който да се самосезира или  ние да го сезираме евент. и кой би трябвало да е той?   Имам сериозни съмнения относно душевното здраве на водещата. Някой трябва да я спре.

Предполагам, че СЕМ.Сега прехвърлих набързо Закона за радиото и телевизията, та според мен спокойно се нарушават няколко неща:
6. (изм. - ДВ, бр. 79 от 2000 г.) недопускане на предавания, които противоречат на
добрите нрави
7.трябва да съдействат за взаимното разбирателство и толерантността в отношенията между
хората;
(2) Радио- и телевизионните оператори са длъжни да не допускат създаване или
предоставяне за разпространение на предавания.....възхваляващи или оневиняващи жестокост или насилие, или
са насочени към увреждане на физическото, умственото и моралното развитие на
малолетните и непълнолетните.
Не съм запозната обаче, ефективно ли би било подобно нещо.
Наистина ужасно предаване.

# 83
  • Linz
Коя беше тая Венета Райкова?... А да, сетих се- гледах я 2-3 пъти... една ужасно ревнива и злобна женица от ББ.

Общи условия

Активация на акаунт