Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl)

• 85 764
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
За нас е важен контакта със съседите и да живеем поколения наред. Какво би ни донесла една елегантна вила с басейн ако трябва да се изолираме за да живеем в спокойствие и безопасност? каза Ергенч
Много ми харесва как мисли този човек PeaceБраво на Бергузар случи на страхотен съпруг PeaceВинаги съм смятала,че не е много различен като характер от Онур,а Онур е просто перфектен във всяко отношение и най-вече в това с жена си Peace

Kakto  i  Xalit  sas straxotna  sapruga! Peace Peace Peace

# 256
Ей, момичета, докато ви изчета, много напреднахте с материала. Като гледам, харема вече е заформен, танците ги овладявате с голяма скорост. Супер компания се заформя, много се радвам да срещна старите дружки от 1001 нощ, а и новите имена са обещаващо приятни.
Лукреция, страхотна идея да публикуваш тези исторически материали, беше ми много интересно да ги изчета.
Аз съм гледала филма "Харем", с Омар Шариф в главната роля. Но много неща сега ми се изясниха, след като прочетох постовете на Лукреция.

И да не мислите, че съм си губила времето в празни приказки. И аз понаучих някои чупки. Тъй де, няма да се цепим от колектива.

С чупките си добре, но трябва да се научиш и да се въртиш....... hahaha hahaha hahaha
Но докато почне сериалът ще наваксаш..... Joy Joy Joy Joy Joy

# 257
Лукреция    
Много интересни неща постваш- покрай филма  попадаме на толкова вълнуваща и разнообразна  информация  bouquet

# 258
Здравейте, момичета! Надявам се да ме приемете във вашата компания. Харесвам сериали, изобщо филми, книги, от които научаваш нещо. Надявам се да се обогатя покрай този. Зная малко за времето и историята на Сюлейман Велики. Ще изчета някой ден темата, защото не съм имала възможност все още.

# 259
За нас е важен контакта със съседите и да живеем поколения наред. Какво би ни донесла една елегантна вила с басейн ако трябва да се изолираме за да живеем в спокойствие и безопасност? каза Ергенч
Много ми харесва как мисли този човек PeaceБраво на Бергузар случи на страхотен съпруг PeaceВинаги съм смятала,че не е много различен като характер от Онур,а Онур е просто перфектен във всяко отношение и най-вече в това с жена си Peace

Kakto  i  Xalit  sas straxotna  sapruga! Peace Peace Peace
няма спор....то не се и очакваше друго,все пак човека има вкус Peace

# 260

Здравейте дружинаа как сте, е аз пък съм се сетила кога да вляза-когато половината вече спят и няма никой, е да не мислите че цял ден съм мързелувала бях на тренировки по танци няма да изоставам я, е то танци танци ама вече имам чувството че главата ми ще се разкачи от толкова танцуване  Joy hahaha Joy

# 261
  • до най слънчевия бряг
Ясно в кой край на страната най активно се тренира   Варненкииии  , по полека с танците ,че и земята разклатихте  Naughty
/всъщност си е ужасно че е имало земетресение ,дано да няма други  Praynig Praynig Praynig/

# 262
Добре дошли на всички нови  Hug Лично господин Ергенч ви поздравява   bouquet

Thanks, Simo66   bouquet

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 03:29 от anna3com

# 263
# 264
  • Югозападна Българя
Привет Stop,мили мой виртуални дружки.Като ви,съгледах веднага  newsm39 побързах да пристигна при вас.Надявам се че,ме приемате.Толкова ми е приятно да видя толкова познати хора с който да следим и коментираме новия филм на обичания от всички нас Халит.Пожелавам му успех newsm10.АНИ,Благодаря ти , newsm51 smile3501 newsm10за чудесната тема!Успещен ден на всички.

# 265
Sonders, добре си дошла  Hug

# 266
Ей, момичета, докато ви изчета, много напреднахте с материала. Като гледам, харема вече е заформен, танците ги овладявате с голяма скорост. Супер компания се заформя, много се радвам да срещна старите дружки от 1001 нощ, а и новите имена са обещаващо приятни.
Лукреция, страхотна идея да публикуваш тези исторически материали, беше ми много интересно да ги изчета.
Аз съм гледала филма "Харем", с Омар Шариф в главната роля. Но много неща сега ми се изясниха, след като прочетох постовете на Лукреция.

И да не мислите, че съм си губила времето в празни приказки. И аз понаучих някои чупки. Тъй де, няма да се цепим от колектива.

С чупките си добре, но трябва да се научиш и да се въртиш....... hahaha hahaha hahaha
Но докато почне сериалът ще наваксаш..... Joy Joy Joy Joy Joy

Лукреция, ще наваксам и с въртенето, ама нали все от някъде трябва да се започне. Щото е сложничко, хем чупки, хем въртене, зор голям. Joy Joy Joy Joy
Ама няма да се даваме, ако трябва и учител ще си вземем, колко му е. smile3532 newsm68 newsm44

# 267
Мили дами, не знам дали това вече е пускано, но понеже ви изчетох доста скоростно, не всичко съм запаметила. Ако е пускано, не пречи пак да го погледнем, нали?

Nebahat Çehre & Valide Sultan(Hafza Sultan)

# 268

Май не случайно изборът е паднал на нашия човек, нали? само един мустак му трябва. И голямата чалма, естествено.

# 269
  newsm78

Коя ли красавица ще видим да се превъплъти в образа й????

Общи условия

Активация на акаунт