Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl)

• 85 761
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
# 481
# 482
Ани!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 483
  • до най слънчевия бряг
Невероятно земни ,харизматични и завладяващи с присъствието си Много малко от звездните двойки имат такъв естествен чар .
Карат те да вярваш ,в доброто и излъчват такава положителна енергия
Само ме е яд ,че нашите "журналисти" се издъниха ,та едва ли скоро ще ги видим в България

# 484
Ани  Hug Hug  bouquet прекрасни са  Heart Eyes Heart Eyes като гледам, май в Атина е топло, а тук бррр

предполагам акцента е халката    newsm47 tooth

# 485
# 486
# 487
Simo66, thank you!  love001 newsm51

# 488
Ей, голямо посрещане им направиха гърците. Евалла, не се правят на ощипани моми, че са завладяни от турски сериал! Mr. Green
Пълнят ми душата Халит и Берг! Peace

# 489

smile3525Прекрасни снимки с красивите любимци от магическата приказка"1001 нощ"! smile3525

Има ли нова информация за старта на "Великолепният век" или остава 28 октомври?

# 490
Последното което съм прочела за "Великолепният век" беше че след две седмици започвали снимките. На мен лично ми се струва невъзможно да започне излъчването на 28.10.2010. Ако започваше утре до сега поне рекламен трейлър трябваше да има.

Ето и превод на новината по посрещането на Халит и Берг в Гърция.

Най накрая Онур и Шехерезада пристигнаха в Атина с Турските авиолинии с полет TK1845. Кацнаха на летище “Eleftherios Venizelos” в 9:40. Огромна тълпа беше пристигнала на летището да гледа, снима и да посрещне любимите си артисти от "1001 нощи". Bergüzar Korel и Halit Ergenç бяха много щастливи и се усмихваха. Двамата, облечени всекидневно, след като взеха багажа си се отправиха към колата която ги чакаше за да ги откара до хотела. Днес на обяд, двойката която посети Гърция, ще има пресконференция с журналисти и ще отговаря на техните въпроси. Те бяха придружени от представители на ANT1 TV станция, каналът който организира посещението на двойката.
Ние не знаем точната им програма, но те със сигурност ще посетят Акрополът и някои от традиционните магазини, ще направят обиколка по старите улици на Атина, ще се забавляват и ще опитат гръцкия живот. Двойката ще отпътува обратно в сряда вечер.

# 491

Берг как си пази съпруга от хищните журналистки  Joy

# 492

Халит и Берг на Акропола

27.10.10 17:11
Плануваното посещение на музея на Акропола се състоя тази сутрин. Двойката изяви желание да посети някои от забележителностите на Атина. Какво би било по подходящо от разходка до Акропола?Онур и Шехерезада отпътуваха от хотела с луксозна лимузина и бяха придружени от охрана.
Първо, те посетиха музея и след това се разходиха по свещените развалини.

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 18:20 от anna3com

# 493

Ellie, от турският форум е писала:
На снимката старата жена която се ръкува с Халит и Берг е пътувала 5 часа от град Каламата само за да се срещне с нейните любимци!!!
Днес би трябвало да излъчат интервюто което са взели.

# 494

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 18:45 от anna3com

Общи условия

Активация на акаунт