Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl)

• 83 788
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Оооох, тази журналистка с горе-долу националната им носия ми прилича на ала Нашата журналистка, която взе прословутото интервю за Нова ooooh! ooooh! ooooh!/Само като се сетя и тръпки ме побиват ooooh! ooooh!/ - ДАНО ДА ГРЕША! Praynig Praynig Peace

# 721
Ани,  хиляди благодарности! Hug Hug Peace Peace  bouquet  bouquet

# 722
Статистиката показва, че това е най-четената тема в "Романтични сериали, теленовели".
Явно много хора обичат историята.
По думите на сценаристката, сериалът ще пресъздаде в голяма степен историята по онова време. Grinning Grinning Grinning

# 723
Права си. И аз забелязах че тази тема има много голям брой на четения но явно хората се въздържат да пишат. На балкона винаги има гости или скрити. Няма лошо щом само им се чете да заповядат  Peace
Относно посрещането, мисля че голяма причина за малкото хора е промяната на плана в последния момент. Никой не го е очаквал от феновете му да кацне в Любляна. Сигурно на летището в Загреб е било пълно  Laughing

# 724
  • София
МОМИЧЕТА,ЗА ТОВА ПЪК УТРЕ ПРЕД "КОНЗУМ" СИГУРНО ЩЕ Е МИТИНГ... Heart Eyes Blush Joy

# 725
Впечатли ме,че две години се готвят за този сериал.Съвсем отговорно се отнасят,спряха се на най- подходящия актьор- интелект,харизма,талант,а и колко време търсеха партньорката му... очакванията ми са големи.В едно интервю Халит спомена ,че през зимата е прочел почти всичко за Сюлейман и неговата епоха.
Надявам се ,и когато започне филма темата да е най четената,защото ще си заслужава      bouquet

А колкото до хърватските фенове -то е вероятно заради проваления полет, и ще си компенсират утре Hug

# 726
Впечатли ме,че две години се готвят за този сериал.Съвсем отговорно се отнасят,спряха се на най- подходящия актьор- интелект,харизма,талант,а и колко време търсеха партньорката му... очакванията ми са големи.В едно интервю Халит спомена ,че през зимата е прочел почти всичко за Сюлейман и неговата епоха.
Надявам се ,и когато започне филма темата да е най четената,защото ще си заслужава      bouquet

А колкото до хърватските фенове -то е вероятно заради проваления полет, и ще си компенсират утре Hug
И ние четем всичко, което има в нашата история за Сюлейман.
И ще бъдем добри критици! newsm78 newsm78 newsm78

# 727
Помествам линк към новата тема в случай че стигнем до 50 страница  Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=540143.new#new

# 728

Halit Ergenc i Iva Balent

# 729
Какви щастливки  има само- тая пищна мадама диша един въздух с Халит, а ние не заслужихме поне едно  тв интервю като хората ooooh!

# 730
  • София
АНИ,КАТО ГЛЕДАМ ПОТНИЧЕТО НА ТАЗИ МАДАМА,МНОГО ПРОЗРАЧНО,СЕКСИ Blush,НО ХАЛИТ ЯВНО НЕ ИСКА ДА ДИША ЕДИН ВЪЗДУХ С НЕЯ Joy hahaha bowuu Joy И СЕ ОПИТВА ДА ИЗБЯГА Joy Joy Joy

# 731
Като четох какво му мислят в хърватския форум не знам дали бяга от него или от умопомрачени фенки   Joy hahaha

# 732
  • София
"Н Е Г О" newsm78 newsm781ИМАШ ВПРЕДВИД  Н Е Я,ИВЕТО newsm78 newsm78 Joy Joy Joy

# 733
Онур се наслаждава на хърватската кухня

След като е приключила бизнес срещата в Агрокор, където са били обсъдени детайлите около записа на рекламата за Конзум, Халит Ергенч в компанията на Ива Балент (тази ще му бъде като сянка само дано и в стаята му не го придружи) и неговата ПР менажерка Ебру са посетили загребския ресторант Okrugljak. Хумористично настроен към пресата и фоторепортьорите пред които е позирал.
- До този момент всичко е чудесно и добре организирано - кратко отговори Халит, който сега се наслаждава на традициони хърватски ястия в ресторанта в подножието на Sljemena.

Последна редакция: нд, 07 ное 2010, 23:08 от anna3com

# 734
  • София
АНИ,ВСИЧКО Е МНОГО ИНТЕРЕСНО Heart Eyes ЧАКАМ С НЕТЪРПЕНИЕ УТРЕШНИЯ ДЕН,ПЪК И СЛЕДВАЩИТЕ,КОГАТО И БЕРГ ПРИСТИГНЕ Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт