Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl)

• 85 761
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
anna3com Hug  bouquet  bouquet  bouquet Благодаря за труда ти!Не знаех,че Берг има гръцка кръв! Flutter

# 616
Ден втори

В сянката на Акропола

Вторият ден в Гърция е по-спокойна и двамата можеха да си починат.  Те отпътуваха от хотела си около единадесет и половина, към Новия музей на Акропола. Бергюзар отново носеше ниски и удобни обувки, вързала косата си ниско на плитка. В музея за известно време се възхищаваха на експонатите и постоянно се интересуваха за историята на всеки експонат. В действителност, двамата остана изумени от изглеждащите впечатляващо кариатиди, които стоят гордо през вековете.

Двамата актьори разговаряха с почитатели, като истерията надделя, когато бяха назовани от няколко фенове. Типичен пример, старата дама от снимката, която пътувала до Атина от Спарта, само за да види на живо своите любими актьори.  По късно следва вечеря в известен ресторант с изглед към Партенона.  Бергюзар опита малко от всички ястия и много хареса и традиционните spanakotyropitakia (банички със спанак), като поиска и рецептата.  Приятелите на двойката бяха John Latsios Gkagkaki and Katerina, които се сбогуваха за известно време, преди Халит и сладката Бергюзар да заминат за Истанбул.

След като се насладиха на вкусните ястия, двамата се качваха на лимузина, която ги разкарваше по време на престоя им в Гърция и отидоха на разходка до предградията на север. За съжаление времето не им позволили да оставят колата и да вървят по улиците. След това се отправиха към летището да отпътуват за Истанбул.

Двамата популярни артисти казаха че са развълнувани, както от гръцко гостоприемство така и от красотата на Атина, и обещаха, че ще се върнат скоро, за да останат по-дълго.

# 617
  • София
АНИ,МНОГО СЪМ ВПЕЧАТЛЕНА ОТ ВСИЧКО  П Р Е В Е Д Е Н О  ОТ  ТЕБ,ЗА КОЕТО МНОГО  БЛАГОДАРЯ newsm51 smile3525  love001

# 618
Ани, невероятна си!  Hug Толкова много хубави снимки, статии, клипчета, преводи за Берг и Халит, които наистина са неотразими - мили, есетествени, лъчезарни, непринудени, земни, любезни, ситилни и много, много усмихнати! Ти направо,също като тях,  си нешето безценно бижу!

Жалко само, че все още няма информация кога ще започне излъчването на филма! Cry Нямам търпение най-после отново да гледам Онур на екрана - Берг все пак ягледаме в "Безкрайна песен", а той наистина ми липсва! Дано да е по-скоро! Praynig

А иначе за посрещането в Гърция - наистина организаторите правят всичко като по учебник - точно, както трябва да бъде! Мисля си,че ако 1001 нощ беше излъчена от  БТВ, а не от  Нова ТВ, те също щяха да докарат тук Берг или Халит, или по-вероятно и двамата. Все пак поканиха Инджи от Перла, а сега и Фикрет от Листопад, излъчват доста репортажи за актьорите и т.н.  - изобщо правят много повече реклама на филмите си.  А Нова Тв сътвориха само едно смехотворно интервю с тях, което изглеждаше адски непрофесионално и като набързо скалъпено - направо ужасно! Като гледам и хърватите са много, много по-напред от нас в това отношение, за жалост...

# 619
Красивата актриса блестеше с бял тоалет, докато вдигнатата и коса подчертаваше ангелското и лице.
От другата страна Халит приличаше на младоженец. Даже се шегуваше че все едно отново се женят а очите и на двамата сияеха от любов.

Просълзих се от умиление newsm45
Колко са красиви, щастливи, обичани от почитателите си Hug
А Н И с безкрайна обич ти благодаря за всичко

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 17:02 от Lilims

# 620
  • Югозападна Българя
Ани,Благодаря ти от сърце!За всичко което правиш за нас.

Берег и Халит са толкова земни ,влюбен ,само как се гледат от тях струи такава позитивна енергия.Няма други като тях,да се раздават от сърце.Обичам ги!И им желая цялото щастие на земята.

# 621
ANI..Благодаря и за превода.!Добре ,че Ви има да разбираме за какво  става дума!!
А Халит ....Струва ми се,че вече са оформили брадата му като за султан-средно-дълга и заострена!!Съвсем реално си го представям като султан Великолепни.От книгата ,която чета разбирам,че в един от първите му военните  походи са минали и са останали един месец с войската му в България.Извършили са недотам добри неща,но не знам дали  във филма ще стане въпрос за това.По-скоро си мисля дали не биха дошли да снимат в България и по-точно в Пловдив
newsm78 newsm78 newsm78 newsm12 newsm12

# 622
Аз също много ви благодаря момичета за милите думи   bouquet Радвам се че ви е харесало. Ако има нещо което бих искала да видя от разказаното е следната сцена:

След рецепцията, двойката се настани за питие в градината на покрива на хотела гледайки към Акропола а по късно вечеряха на свещи, опитвайки отново морски специалитети и гръцко вино в компанията на турския си менажер. може би само бих махнала менажера от моята снимка  Joy hahaha

# 623
видяха през няколко маси от тях легендарните Скорпионс, които се оказаха че обичат Онур.
Как да го разбирам това - и Скорпионс ли са гледали 1001 нощ newsm78

# 624
Нямам идея но така пишеше че членовете на групата знаели кои са те  newsm78 Дали са гледали сериала или просто са чели за тях не е уточнено.

# 625
Ани,мила моя,сега след като всичко изчетах искам отново да ти благодаря
за всичко,за цялата информация от снимки,видео и чудесния превод.
   omm omm omm omm omm

# 626
  • на морето
Аничка , благодаря ти ,мила дружке , за всичкото време и труд  ,който ни даряваш ,заедно с прекрасните снимки и актуалните информации .
Ти си  и оставаш  репортер и папарачка № 1!!!!!!!!!

Аз имам едно въпросче. Малко е подмината темата за Топкапъ,  но най -накрая си намерих снимките от там  и ако искате може да кача една част е да ги пусна тук. Сега, ..предполагам , че ако не всички , то поне една голяма част от тук , пишещите , са ходили поне по веднъж там ...но все пак ...ако ви е интересно - единствения останал в света китайски серивиз с покритие , което променя цвета си ако в храната има отрова ; сребърни сервизи и пластики , оръжия  ; помещението  , където е заседавал Дивана и т.н..

# 627
Аничка , благодаря ти ,мила дружке , за всичкото време и труд  ,който ни даряваш ,заедно с прекрасните снимки и актуалните информации .
Ти си  и оставаш  репортер и папарачка № 1!!!!!!!!!

Аз имам едно въпросче. Малко е подмината темата за Топкапъ,  но най -накрая си намерих снимките от там  и ако искате може да кача една част е да ги пусна тук. Сега, ..предполагам , че ако не всички , то поне една голяма част от тук , пишещите , са ходили поне по веднъж там ...но все пак ...ако ви е интересно - единствения останал в света китайски серивиз с покритие , което променя цвета си ако в храната има отрова ; сребърни сервизи и пластики , оръжия  ; помещението  , където е заседавал Дивана и т.н..

Първо да благодаря на Ани за превода. Hug Hug Hug
Проявявам интерес към снимки от Топкапъ. Предварително ти благодаря, ако си направиш този труд да ги публикуваш тук. Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 21:58 от Лукреция

# 628
Ани, невероятна си!  Hug Толкова много хубави снимки, статии, клипчета, преводи за Берг и Халит, които наистина са неотразими - мили, есетествени, лъчезарни, непринудени, земни, любезни, ситилни и много, много усмихнати! Ти направо,също като тях,  си нешето безценно бижу!

bouquet  bouquet Hug Hug.

# 629
  • до най слънчевия бряг
Невероятно чаровни и лъчезарни,печелят сърцата на все повече фенове
Ани благодаря за превода и снимките  Hug Hug HugАма и те с тези пътувания ти съддоха много работа  Joy Joy Joy

Как им завиждам на гърците и хърватите  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт