Отговори
# 15
и аз така мисля... веднага ще започнат да го тъпчат с хапчета, а аз избягвам такива неща, най-многото, което съм му давала беше панадол бебе заради ваксините....

# 16
Когато си бях в България на гости за 4 месеца и синът ми имаше хрема (тогава на 7 месеца), в аптеката препоръчаха една пастичка - "Nisita"
Помогна много, но не помня какво пишеше в упътването, дали е подходяща за толкова малко бебенце

# 17
  • София
За Nisita - та подкрепям. Това е едно от нещата, които венаги имам под ръка. Зяпнах в аптечката и цитирам "... Низита маз за нос е подходящ за възрастни, деца и бебета..."

# 18
Как се маже тоя крем, по нослето ли ???? Колко струва ?

# 19
# 20
Изсмукване на сополите с аспиратор за нос и промивки със Стеримар, моят син така се оправи 2 пъти от ужасна хрема.

# 21
Нисита е много добро кремче. Винаги когато сина ми е хремав, го използвам. Това беше първото лечебно средство, което неговият педиатър ни препоръча.

# 22
  • България
Когато си бях в България на гости за 4 месеца и синът ми имаше хрема (тогава на 7 месеца), в аптеката препоръчаха една пастичка - "Nisita"
Помогна много, но не помня какво пишеше в упътването, дали е подходяща за толкова малко бебенце
Наистина е много хубаво кремчето Nizita Peace

# 23
Еха, колко навреме ми дойде тая тема. Още довечера го купувам. Мирише ли на нещо?

# 24
не, не мирише. даже честно казано не се усеща много много, аз си сложих преди да сложа на малкия. силно овлажнява и доста време държи мазничко на лигавицата, то това е и идеята де  Peace

# 25
И на мен ми идва екстра тази тема, защото малкият от две седмици е със сополки - три пъти го водя на лекар, нищо му нямало... Най-вероятно от зъбите било. То хубаво, зъби, но милото не може да диша - много е гадно  Sad
Иначе и аз почиствам със Стеримар, Риномер и т.н. и след това с помпичка  Peace

# 26
И аз да се включа с препоръчването на аспиратор и Стеримар.  Иначе и Нисита съм ползвала, когато малкият беше бебе, но не бих казала, че останах доволна.

# 27
Както са ти казали промивки с физиологичен разттвор и другото е да държиш бебето изправено, тоест да го гушкаш, аз когато малката е била така, цяла нощ съм я носила и тя си спеше....е за мен беше мъка, ама какво да се прави.

# 28
само това ни е спасявало при задна хрема
http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=1960 ползвах го с първото ми дете от 2-рия месец до сега, тия дни ми се наложи да го ползвам и с малката.

# 29
Моля, кажете някакви капки да отида да купя за малкия на 3мес е и няма как да го заведа на лекар сега а се дави плаче и не може да спи !!!

За малко бебче като твоето мога само кърма в нослето да препоръчам или физиологичен разтвор.
Има едни хубави капки на основата на морска вода май бяха, но не знам дали стават за 3-месечно бебе. "Тетрисал Е" се казват капките, пише че става за деца и за възрастни, но на твое място първо бих попитала дали са подходящи за дете на възрастта на твоето.

Общи условия

Активация на акаунт