Е как да отделя 480лв.тоя месец?И никой не ми гарантира обаче,че няма да се появят пак нови и нови сметки,за периоди от не знам си кога си...Въпросния съдия изпълнител,изрично отказва разпечатка на дълговете и каза,че или плащаме или спират на баща ми пенсията и ни описват.Направо нямам думи!
И адвокатката нищо не каза.Ама как се прикриват гадовете мръсни един друг.
Пуснаха парното в Пловдив на всички абонати, само ние/нашата абонатна станция, състояща се от три входа/, нямаме парно. Значи в блок от 6 входа първите три нямат, вторите 3, които са друга абонатна-имат
Отново звъня и онези от кол центъра, които уж се свързват с ТЕЦ-а отново си записват обаждането ми и казват, че ще предадат на техниците. Не знаем докога трябва да се разправяме, за да дойдат да си свършат работата. Не сме сигурни, дали от кол центровете се обаждат на някого? Не знаем вече с кого да се разправяме.
Прехвърлиха всичко към някакви телефони, където няма компетентни лица и дори не сме сигурни дали те се обаждат на техниците, за да предадат сигнала ни. Никой не ни дава обяснение защо нашата абонатна е пропусната при пускане на парното...

Препоръчани теми