Диета със зелева супа IV

• 43 420
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Мерси и на теб успех! Peace

# 691
Здравейте и от мен!

Аз отново се завърнах към зелевата супа, този път и със съпруга ми, откриха му някои здравословни проблеми и се налага да свали няколко кг, та днес ни е трети ден. Утре мисля да се премеря за да видя какъв е резултата след първите три дни, макар, че от опит знам, че резултатите при нас идват след втория курс. Днес имам едно прегрешение с един банан, но да се надяваме, че няма да е проблем. Обръщам се с въпрос към вас. Днес разрешени ли са 1-2 печени картофа на сол? Да знам какво да мисля за вечеря! Предварително благодаря! Желая успех на всички захванали се с диетата!   bouquet

П.П. Редактирам се - видях, че не стават картофите. Май ще сме на салатка!

# 692
Здарвейте!

Май съм самичка, но все пак да се отчета. Ден 4. Резултат след първите 3 дни - аз минус 2 кг, съпруга ми - минус 3,5. Продължаваме с пълна сила. Днес банани и прясно мляко и разбира се супичка.  Mr. Green. Успех на всички!

# 693
Здравейте, извинявам се, че не съм чела всички постове, но исках да попитам, разисквали ли сте въпроса за хапчетата зелева супа? Някои пробвал ли ги е?

# 694
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23786.0
Това намерих за тези таблетки, лично аз не съм ползвала.
Стелету, браво за резултата. Все така да продължавате. При мен е трети ден и аз чакам с непърпение бананите и млякото утре.

# 695
  • Варна
Втори ден на зелева супа. Един килограм надолу. Ходих и на народни танци, но много, много се изморих.

Правя седемдневка със зелева супа за първи път. Непосредствено преди зелевата супа правих детокс и си мисля, че няма много, много да ми повлияе. Свикнах с малко храна (да не кажа без храна  Grinning), така че не ми е трудно да я спазвам.

Смятам да изтегля ориза преди месото и в деня с банани да не пия мляко. Мнения?

# 696
Здравейте!

Кали 08 - Wink Привет и в тази темичка!  Hug. Да ти кажа от моя опита със зелевата супа съм разбрала, че каквито и импровизации да правя водят до малки или никакви резултати. Но не ти пречи да опиташ. Все пак винаги можеш да започнеш от начало Wink

5 ден за нас - не сме се мерили. Вчера си сварихме телешкото и след малко мисля да нарежа доматките и да сядаме Simple Smile

сиси1974 - Стискам палци за силна воля. Макар че вчера, учудващо, издържах по-лесно от друг път!

Хайде успех на всички!

# 697
  • Варна
Стелету Simple Smile   Hug

пък ще взема да я направя в пълния й вид тази седемдневка, пък после каквото сабя покаже.

Стеле, ти за кой път я правиш. Щом повтаряш, значи има резултат.

# 698
кали 08 - Ами този път сега ми е 4ти мисля. Виж, съпруга ми има по-богат опит. Той я е спазвал в по-продължителен период и резултатите му бяха наистина забележителни. 30 кг! Държа да отбележа, че от тях си е възвърнал не повече от 10. Диетата е страхотна, но не става за цял живот Simple Smile Но нали искаме да се отървем от тежестите, живот и здраве, пък после ще се стремим да не ги връщаме....

Тъй че успех от мен! Пиши и ще се подкрепяме!  Hug

# 699
  • Варна
Щастливци са мъжете! За нула време свалят...

Ще пиша и ще върви по-лесно.

# 700
Здравейте! Ден 6....

Резултат за кг - някъде около 3 кг - минус. Сега съм приготвила едно пилешко да го запека на сол, за да няма грам мазнинка и така. Лошото е, че супата взе много да ми втръсва. Едвам хапнах една купа!  Sick А искам да изкарам още един курс, ама нека да свърша този, и после ще видим.

Хайде хубав ден от мен!

# 701
  • Варна
Стелету Simple Smile, добър е този резултат. След колко дни ще повториш? Правиш ли пауза?

Аз си стоя минус едно килце, но за сметка на това се чувствам добре. Първата доза супа свърши. Днес си сварих втора. Стана по-добра от първата, защото нарязох на по-ситно зелето. Хареса ми така.

Утре съм с банани и мляко.

# 702
Здравейте!

Ден 7. Минус 3 кг.

Кали - мисля 2 дни да направя почивка, че ако са повече, няма да я повторя скоро. Познавам си се Mr. Green. А за резултатите, аз не веднъж съм писала тук, че обикновено след втория курс ми започват по-големите резултати. Но при мен е трудно сега. Аз съм в безумен застой от близо година вече. Свалям 3-4 кг, после качвам 2-3. Ти поне знаеш моите терзания и от другата темичка. Но ще видим какво ще стане. Аз даже обмислях вариант да не правя супата, че  мнооого ми втръсна, а да карам само по дните каквото се хапва. Само живи и здрави. Иначе, както обикновено при съпруга ми са по-добри резултатите - минус 5 кг. Но започна на плодовите и зеленчуковите дни много да го боли стомаха, та ще видим, следващия курс май съм сама Wink))

Много се отплеснах. Стискам палци за лек и хубав млечно-бананов ден Wink

# 703
  • Варна
Стелету Simple Smile , Знам колко е трудно да се въртиш около едни и същи килограми и при най-малкото нарушение, хоп има даже и плюс и то тлъст...

Може би не трябва да се вторачваме толкова много в показанията на кантара. Може би цялата тази енергия, която хвърляме в диетуване да насочим към други неща, които изгарят калории.

За себе си установих, че минуси имам само след танци. Обаче като се върна от танци от дрехите ми може вода да се цеди.

След седмия ден на зелевата супа заминавам за Истанбул. Там ще съм на зърнена диета - каквото зърна ще си хапвам по малко.  Embarassed Така, че от следващия понеделник пак ще съм на супичка.  Laughing

# 704
Здравейте момичета, от днес съм на тази диета и даже в момента хапвам от супичката  ooooh!   очаквах да е много по- гадна,не че ми харесва де,нооо преглъща се някак.Искам да ви питам вие много ли варите зелето,защото моето мааалко хрупа и се чудя дали да не го поваря още малко.и също така дали в деня с зеленчуци мога да подправя с зехтин  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт