Есен, есен, плетящ сезон, eдна кука, цвят полутон ...

• 80 027
  • 733
  •   1
Отговори
# 450
Страхотни сте ! Скоро ви открих, и направо съм очарована. Това е моето любимо хоби, надявам се скоро да видите и някой мое произведение.  Wink

# 451
pepito21 аз съм взела сегатакавапрежда за шал и шапка. На колко бримки го заплете. Да не го направя и аз много широк.

# 452
Здравейте момичета. )
Да попитам и тук, дали някоя дама няма да се навие да ми оплете нещо подобно на това, което сега ще покажа. )
За 3годишна госпожица са нещата.

пуловерче без ръкав
още едно като туника
цяла рокля
Не държа точно на същите цветове и шарки, особено второто ми се струва голям въртел да се направи такова.

# 453
Уиуи, заплетох го на 38 бримки, игли номер 7, плетката ми е: лицева- крайна, наметка, свивка... така си мислех че ще отиде по-малко прежда, и тъкмо ще ми стигне, но уви Sad Плетох този шал миналата година (жартиерна плетка с игли номер 5), не си спомням точно на колко бримки съм го заплела, но май бяха над 30, и като гледам пак е станал широк.  Rolling Eyes

# 454
7 номер не са ли много дебели за тази прежда. Аз понеже не съм много разбирачка и гледам какво пише на етикета. На моя пише 4.5

# 455
Манжелка и пуловер ти открих - Гедифренски с плетката за чантата:

Puf, благодаря, но знаеш ли колко много прежда гълта този модел - за пуловер сигурно ще ми трябва към кило и двеста - но пък иначе пуловера е един път!

Додо - твоите сърчица веднага ми легнаха на сърцето, сериозно се замислям дали не залета такова шалче за племенничката ми. Много е свежарско  newsm10.

Калинка-малинка, честито ново болерце!

Иваничка - драго ми е, че се засичаме и в тази тема!

А, зависи от кройката и манекена...

Имам запитване-дали някой може да даде едно рамо и да ми обясни как се плете това мотивче!:)
Ох,на мен нещо тази вечер не ми спори в плетенето. Мъча се да завърша вторият ръкав и не става и не става-все нещо се обърква. Пък имам и малко коте и само ми се пречкату в конеца,ту в куките!:) Laughing

# 456
Мейд ин Раша, ето ти опис 1 и опис 2 на пуловера. Номерът е 781.

# 457
Да се запиша и аз с нещо оплетено че в последно време само ви чета  Simple Smile http://milkovibg.snimka.bg/hobby/pletivo.442946.21054630  Една жилетка подарък за бебче ще чакам да ми пратят снимки вече е подарена  Laughing Оползотворих си остатъците  Laughing http://milkovibg.snimka.bg/hobby/pletivo.442946.21054638

# 458
# 459
  • Казанлък
Яна  smile3501, сподели плетката, че имам остатъци за цяло одеало, ама не ми се почва такова голямо нещо , а вече имам едно от миналата година.Още веднъж браво

# 460
  • Варна

калъфче зе телефон:

# 461
Янка много е хубава плетката   bouquet

Биг винаги си готова да помагаш   bouquet

Не мога да се включвам често но ви следя. Всички много ме радват с плетките си  Heart Eyes

И от мен една шапка. Оплетох я във времето когато учех за три изпита  Crazy

# 462
Суха Мащерка супер готина шапка..! може ли да ми дадеш описанието й. Значи имало и други такива като мен, дето плетат по време на учене..за изпити.. Grinning

янка милкова Красота!...а това за остатъците не разбрах, още 1 същата за куклата ли си оплела??

# 463
И на мен ми хареса шапката. Може ли схема и за мен Praynig

# 464
Нямам схема за нея показа ми я преди години една моя комшийка.Плете се само опъково 1ред плетеш 3бр една се взима без да се изплита конеца минава отзад и така общо 6 реда тази която не се плете става като водеща на 7ред започвам с друг цвят тази която не е плетена се изплита  а не се плете средната от трите бримки и така се получава този ефект може да се направи от повече цветове.Незнам дали обясних добре но не е сложно. А жилетката е една просто използвах куклата за манекен Grinning Плетох такава преди 2 год за дъщеря ми http://milkovibg.snimka.bg/hobby/pletivo.442946.15925566

Общи условия

Активация на акаунт