Есен, есен, плетящ сезон, eдна кука, цвят полутон ...

• 80 044
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
Ето една шапка от мен
Не мога да плета  като вас и  затова не публикувам снимки , но ви следя . Дано някой ден се науча

# 586
Не мога да плета  като вас и  затова не публикувам снимки , но ви следя . Дано някой ден се науча

Тази шапка съм я срещала вече в магазина на Етси. И защо твърдиш, че не можеш да плетеш?  newsm78

# 587
ЗАщото вие знаете толкова много неща.  Добре ,че са куклите та се научих на това онова. Но ако реша да оплета за човек нещо . Няма да се получи.  Sad

# 588
ac.mari. Извинявай, Мария, обаче скромността ти е неуместна.    

Бих искала да ме светнеш за разни твои "шашми", нищо че се барам за ПРО... фи.

Party

ЗАщото вие знаете толкова много неща.  Добре ,че са куклите та се научих на това онова. Но ако реша да оплета за човек нещо . Няма да се получи.  Sad

Виждам, имаш си прекрасна жива кукла. Същото е, само с двойно повече бримки. Wink

eat. sleep. knit...

# 589
Благодаря на всички, които отразиха комплекта ми.Плетох го с Крейзи колор на Ярн арт.Времето ни прикани и масово плетем шалчета, баретки, шапки - big puf, blue eye ,dodo-вашите също са много красиви!ac.mari чудесна шапка, не се подценявай в никакъв случай!
Иваничка, хубав моряшки пуловер!

Аз направих едни терлици, свободно импровизирани;те пък взеха, че се получиха. Simple Smile

Uploaded with ImageShack.us

Редактирам се, пропуснах да спомена Тити, охлювът Пепе е чаровник, но жабката ме плени изцяло.Изобщо,  плетените  играчки ме усмихват!  bouquet

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 18:46 от Дидк@

# 590
  dodofit Laughing Това го оплете баба  Joy  Не съм аз 

# 591
  • София
ac.mari, шапката е прекрасна!!!
Може ли схема?

# 592
Няма схема. Плетох е на око.  Шапката е за кукла

# 593
  dodofit Laughing Това го оплете баба  Joy  Не съм аз 

Браво на баба ти! Hug Hug Значи имаш кой да те учи. Wink
Някой ден да станеш майсторица като нея!

eat. sleep. knit...

# 594
Аз направих едни терлици, свободно импровизирани;те пък взеха, че се получиха. Simple Smile
Uploaded with ImageShack.us

Чудни, Дидка, чудни. Затова обичам импровизациите, винаги се получават. Бравос!  Heart Eyes

Маци, пуканки са бре. Пуф стич. Нали плете шапка и шал така? newsm78

# 595
Цитат
Браво на баба ти! Hug Hug Значи имаш кой да те учи. Wink
Някой ден да станеш майсторица като нея!

Дано  Joy 

Цитат
Маци, пуканки са бре. Пуф стич. Нали плете шапка и шал така? newsm78

Точно така се казва.

# 596
Мноооого красоти момичета сте показали.Няма да Ви изброявам поотделно,че ще забравя някоя.
Ето малко нещица от мен.
Момчешко комплектче:http://dima-hand-made.blogspot.com/2010/10/blog-post_7572.html
Шапка за куклата,в последствие отиде при едно бебе Joy Joy Joy:http://dima-hand-made.blogspot.com/2010/10/blog-post_2295.html
И сега плеткам едновременно пулове за мъжо и елече на детенце.

# 597
мама на Ани прекрасни са всикчи оплетени дрешки и аксесоари  Flutter
Може ли да ми покажете картинка или клипче  как се наддава  Embarassed 

# 598
  • София
Пуфче, плетох аз шал и шапка такива, ама на шапката имах по 3 синджир бримки между пуканките. А тука е плътна плетката. И понеже ще правя отново такъв комплект за коледен подарък, ми допадна идеята шапката да е по-плътна.

# 599

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 16:28 от big pufana

Общи условия

Активация на акаунт