Изтеглят от аптеките витамините Центрум

• 6 079
  • 31
  •   2
Отговори
  • Пловдив
Гледах новини по телевизията и очаквах да видя тук тема, но не виждам. Аз лично, последните два месеца съм изпила две опаковки Центрум матерна.
http://zdrave.log.bg/article.php?article_id=80938

# 1
Ох, ама че простотия - първо бебешкия Вигантол, сега това....  #2gunfire

# 2
Вече наистина да не знае човек какво може да купи ... ooooh!

# 3
До сега винаги от тях купувах...... Rolling Eyes

# 4
Божеее,още колко ли гадории сме изпили без да подозираме? Confused

# 5
  • София
И аз съм ги пила по време на бременността.... Sick

# 6
  • София
Центрум не съм пила, наблягах на пресни плодове и зеленчуци, но пък кой знае с колко нитрати съм се налапала.

Божеее,още колко ли гадории сме изпили без да подозираме? Confused

И изяли.
Вече новина за мен ще бъде, ако някой някъде каже, че нещо е истинско и много полезно.

# 7
Е***и, честно  ooooh!

Наистина не zнам вече... Всичко е вредно.... Доста подтискащо ми действат тия последни новинки, нищо че в момента точно не съм пряко zасегната. То zнае ли човек обаче Rolling Eyes
Щото на нищо не може да се има доверие като гледам....

# 8
То пък това да ни беше единственото ГМО, което сме погълнали, щеше да е бял кахър...

# 9
Добре, че не пия изкуствени витамини Simple Smile
Иначе в същия сайт намерих статия, че изтеглят лекарство за диабет, което причинявало инфаркт.
http://zdrave.log.bg/article.php?article_id=80222

След Вигантола и това, чудя се какво ли следва... Ще се окаже май, че и аспиринът всъщност не е аспирин...

# 10
..., чудя се какво ли следва... Ще се окаже май, че и аспиринът всъщност не е аспирин...
Ахъ... Аспирина ще се окаже имуностимулант, който предизвиква херния и има антиоксидантно действие и ако го сложиш в леген с топла вода и клекнеш отгоре му ще забременееш по-лесно....

Направо думи нямам... то е абсурд, след абсурд, след абсурд..  ooooh!

# 11
Добре, че не пия изкуствени витамини Simple Smile

И аз не пия. В най-добрия случай са напълно безполезни, но могат да бъдат и вредни и токсични. Особено комбинираните. С или без ГМО.

# 12
  • София
това отнасяли се ли за Centrum Materna? Аз съм ги пила почти през цялата бременност и сега...?  Thinking

Цитат
bTV показа документ, в който пише, че всички видове и партиди от витамините Центрум (Centrum) са блокирани.
  ooooh! ooooh! ooooh!

# 13

За щастие и през двете бременности ми беше предписано О,мами.Къде обаче е гаранцията,че утре няма да блокират и тях?

# 14
  • София

За щастие и през двете бременности ми беше предписано О,мами.Къде обаче е гаранцията,че утре няма да блокират и тях?

незнам вече на какво да вярвам  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт