АВГУСТинчета №2

• 27 656
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Либи много се радвам за добрите новини. Дано от тук на сетне всички са такива за талисманчето на августувските бебета -Софи и за семейството ти Hug.
Ние също ходихме при Алексиев - на мен ми хареса доста доктора. Аз го питах и за колената - каза че е от хормоните и раждането, много било скорошно още...

# 346
Здравейте и от нас  newsm51
За бибата при нас не е на уважение и любов. Постоянно се търкаля на земята изплюта и пренебрегната.  smile3522 Но понякога като му я дам и ако му се спи я търкаля из устата засмуква я сериозно и заспива в този момент отново я изплюва но не се събужда.  smile3524 За всеки случай му купих още една много сладурска биба.  smile3504
Играчки май не заглежда, но му взехме люлка че заспиването понякога се превръща в кошмар.  1swing Над люлката има играчки които се върят и го хващам как се втренчва в тях и се хипнотизира и заспива веднага. Но може и да си втълпявам.
Относно чайчетата. Ние пием от копър. Много много не го харесва понякога го хвърлям почти непипнат, но от два дни си пийва доста и то след хранене. Drunk Ние първо се кърмим после дохранваме малко и така после ако си лапа ръчичките му давам биба която се плюе и след това пробвам с чайчето пийва малко сдъвчи биберона  и се отнесе нанякъде.
Приятен ден от нас и целувки от сладура Павел   love001

# 347
  • София
Либи, много се радвам за вас, Алексиев е голям шемет, но според всеобщото мнение е един от най-добрите Peace 

Аз пък с ново 20 - отскоро открих, че Макс гледа телевизора, а не играчките на шезлонга, както се заблуждавах. Изкуших се да не го изключа веднага, за да свърша нещо но ме гложди много - да знаете нещо по въпроса? За старите ТВта знам, че имат вредни излъчвания, но уж плоските не са така newsm78

# 348
Браво, Либи!  Hug Много се радвам за вас.   bouquet
arizanova_popova защо не пробваш да смениш Аптамила с Милумил - той е по гъст. Калоян ми се засищаше много повече от Милумила отколкото с Аптамила.

# 349
  • По широкия бял свят
Либи много се радвам за вас. Дано всичко лошо е зад гърба ви.  Hug

# 350
Либи, страшно много се радвам! Видя ли, че всичко е наред. Онзи само дето ти изкара акъла. Повече никакво ходене при него  Naughty аааммаха
При нас има промяна в плана - прибираме се още в края на тази седмица!!! Още от следващата почвам да идвам с вас на фитнес  Wink Ама никой нищо не разказа...как е било - Деси, Яна??

# 351
Либи, страхотна новина  Hug

Да ви се оплача какъв шок изживях нощес, дано не ми секне кърмата от това изживяване.
През нощта както обикновенно след като писна малката, че е гладна я сложих при нас, дадох й да суче и сме заспали. Слагам я да спи на дясно по съвет на педито. По едно време пак се събуди, че е гладна, посука малко и беше много неспокойна, оригна, като върна малко и изведнъж се успокои много и не мърдаше. Потърсих кърпичката да я избърша и на нея видях огромно кървавочервено петно. Малката не мърдаше Shocked Спим на много слаба светлина. Веднага я грабнах и видях,че лицето й е чисто, светнах лампата и познайте  #Cussing out червеното петно всъщност беше червената блузка на мечо пух, дето й е на кърпичката.  #Cussing out  Тези няколко секунди ми скъсиха живота незнам с колко.  Малката от рязкото събуждане пък започна да хълца, но това са си бели кахъри  Crazy
Ох оплаках се и ми олекна, Crazy  никакви цветни кърпички повече за през нощта  Naughty

# 352
Либи, супер новини  Hug

Illit и при нас е така. Зяпа телевизора, като е пуснат и забравя да мрънкоти поне за малко  Crazy

desinca, имах почти същата случка тази нощ, сърцето ми спря, а как яко раздрусах детето, добре че спеше толкова дълбоко, че не разбра какво става, дори не се събуди  ooooh!

# 353
bilqna да вземем да пробваме, Аптамил давам уж за по-хубаво, обадих се и на акушерката, която ми каза да не увеличавам дозата, че и много качваме, каза ми продължявайте така, то хубаво ,ама като ревеи презноща иска да яде и то само от два дни иначе не го е правела. Не знам може ли да е само някакво моментно състояние, защото е само вечер. мисля си сега, че ако не и стигаше щеше и през деня да не и стига млякото. Каза ми и да почвам сок от ябълка вече, не знам какво да правя?

# 354
 <------  най- накрая Simple Smile и аз си имам аватарче със снимчица на Малечко-палечко Simple Smile
Благодаря на Дени за което Simple Smile
Ей сега се сетих да му дам каучоковия биберон, че силиконовия го мрази. резултата е че си го лигави и не мрънка , а мама прави вкусна супа и домакинства на спокойствие  Sunglasses Grinning

# 355
Момичета, я ме светнете как да си сложа снимка? Мерси!

# 356
Либи, страшно много се радвам за вас, ама страаашно!

Arizanova_popova, ние бяхме на Аптамил и уж бях много доволна от него, но сега разбирам, че изобщо не е бил нашето мляко. Аз накрая се видях принудена да давам 7 пъти по 170 мл (150 вода плюс 5 лъжички) на бебе на по-малко от 2 месеца и пак пищеше от глад цял час преди хранене. Явно не я засищаше. Опитах със смяна на мляко и се родих, че и коликите минаха - може да е случайно последното, може и да не е. Сега си имам работа с едно съвсем различно бебе, не мога да си го позная. А, да, и качваше от аптамила по 1,5 кило на месец, както си стоеше гладна. Аз лично бих те посъветвала вместо да се чудиш как да се справяш с аптамила, просто да го смениш, вероятно ти е по-лакомо бебенцето като моето. Ние лично вече сме на розов Хип.

Да се изкажа и аз за болките - много са, силни са - гръб, кръст, колене. Бебка е едва 5 кг, а
 вече ми идва тежка. Жалка история съм...

# 357
 bonniem , mersi! Май и аз ще сменя млякото. Всеки ми казва, че по-добро от Аптамила няма, но май не е нашето мляко, ще се помъчим още 2-3 дни и ако това продължава започваме с ХИП. Мерси за отговора!

# 358
bonniem , mersi! Май и аз ще сменя млякото. Всеки ми казва, че по-добро от Аптамила няма, но май не е нашето мляко, ще се помъчим още 2-3 дни и ако това продължава започваме с ХИП. Мерси за отговора!

Надявам се и вие да останете доволни от Хипа - осезаемо по-гъсто е като консистенция, има скорбяла вътре, явно затова е по-засищащо. Ние имахме и друго проблемче, което явно е било от Аптамила - изпражненията бяха много кашави, тип течна каша, понякога почти като пяна. Мислех, че щом бебо расте това не е проблем, но едва сега разбрах каква е нормалната консистенция Simple Smile Абе изобщо, голям мерак му имах на тоя Аптамил, но май в желанието си да съм на него изнасилвах нещата.

# 359
bonniem, arizanova_popova видяхте ли колко калории има в Аптамил, кога ще ги изразходи това дете  newsm78 Чувала съм, че много се "помпат" децата с него, за това не го купихме. Незнам дали е вярно. На нас също ни беше препоръчан, но предпочетохме НАН сензитив, да видим до кога  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт