Последните дни не съм влизала да чета, че само разходки правим и се радваме на есента. Ето малко снимки от вчерашната разходка http://picasaweb.google.com/slavy.petrova/awUkwK#
Хайде приятен слънчев уикенд

Бяхме страшна гледка - аз я кърмя, а мацката ми чисти краката

разкопчах ризата, а горната част на гърдата прикрих с нейното шалче. Никога не съм си и мислела, че ще кърмя на касата в Кауфланд
С едната ръка подпирам нея, с другата бутам количката. Жената на касата ме пита "как може да спи в тази лудница"
аз й викам - тя не спи, а папка, а тя

добре, че си запазих кутията от другия нан, та го пресипвам
масажа го правя преди баня и така е много по-добре и не плаче толкова. Плаче единствено при обличането после, но малко, а преди какво дране и пищене беше

и аз какво ли не пробвам, и наядена и с играчки и въобще нищо не помага, броят се на пръсти пътите в които не се е драла все едно я колят
също обича под душа, но проблема е че банята е на първия етаж а сега е студено, пуснали сме парно на всякъде, но пак ме е страх да я размотавам гола из къщата, а банята е малка не мога там да я преоблека
абе дано свикнат скоро...
, относно дрехите, съм си купила плътни потници с копчета и/или тик так, отгоре слагам жилетка или анорак /нещо което не се налага да събличам, и така..
ама само Я ВИЖТЕ що за борсук е, имам няколко снимки с нея и беба и все са подобни, моя приятелка като я видя с бебето и после ми каза че се сещала за вица, където един поп кръщавал дете като го потапял във водата държейки го за ушите и го попитали :
на всички 

Бяхме страшна гледка - аз я кърмя, а мацката ми чисти краката

разкопчах ризата, а горната част на гърдата прикрих с нейното шалче. Никога не съм си и мислела, че ще кърмя на касата в Кауфланд
С едната ръка подпирам нея, с другата бутам количката. Жената на касата ме пита "как може да спи в тази лудница"
аз й викам - тя не спи, а папка, а тя

добре, че си запазих кутията от другия нан, та го пресипвам
масажа го правя преди баня и така е много по-добре и не плаче толкова. Плаче единствено при обличането после, но малко, а преди какво дране и пищене беше 

Както и Дидко никога не е крил радостта си от вниманието и грижите към нас от страна на родителите ми, чака с нетърпение мама да дойде, защото знае, че не само внучката ще се глези тогава
Ползвайте си ги със здраве момичета
не помня от кога не съм виждала жълтеникаво в памперса
днес реших да мина пак на НАН 1 обикновения, че имам 1 кутия, да видя дали ще си промени цвета.
Препоръчани теми