АВГУСТинчета №2

• 27 621
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Как разбирате кои памперси са фалшиви? И ние ползваме на Памперс и купувам от една аптека и от един бебешки магазин и тези от магазина са по-различни и по-твърди, възможно ли е да са фалшиви? newsm78

# 466
Ние ползваме Памперс Прима, дето са за турския пазар-по-добри са от тези ,дето са за нашия според едно сравнение в нета.От кои точно на марка Памперс има фалшиви?

# 467
Аз този път реших да пробвам пуфис и доста ми харесаха. А за Прима, на памперс освен, че са по-добри са и на доста по-добра цена.
И да ви се оплача момичета, че от два дни обикалям нашия град и днес съответно и Пловдив и никаде не мога да го намеря тоя НАН АР. Остана ми 1 кутия и после пак ще се наложи да го сменям, колкото и да не ми се иска Sad. Назнам какво антирефлуксно да избера... Този розов хип дали ще има ефект за повръщащи бебчета щом е толкова гъсто newsm78
За ортопеда, аз съм водила Кристина в Пловдив при доктор Янакиев. Хубавото е, че има и домашни посещения. Тогава бях доволна, мисля пак да се обърна към него, но и за този Хазбун съм чувала само хубави отзиви.

# 468
Аз също съм на Пуфис- преди това Памперс. Преди малкия се оакваше чак на гърба Simple Smile сега няма пропуснал памперс.. Самата структура на Пуфис е много по добра - приляга на крачето без да го стяга- хем малкия е 6 кг и е доста пухкавичък Simple Smile Пуфис са по скъпи с 2-3 лв, някъде даже се намират и колкото Памперс. Мисля сега да пробвам Либеро -знам че са уж по-добър клас памперси- някой да ги ползва или да има отзвук за тях??

# 469
Привет Hug
Аз купувам "памперс"от същата бебе борса,откъдето и моята позната,слава Богу не съм попадала на фалшиви,но чувам че често се случвало на доста майки,не знам дали могат а се различат от оригиналните,Ужас дори бебешките стоки вече не са сигурни...тц тц тц.Аз се замислх дали да не поръчам от Асда,имаше пакет от 144 броя 3 за около 11 паунда мисля че струваха.
Някой мама поръчвала ли е памперси от подобни сайтове?Надявам се не само цената но и качеството да е добро.
Лека вечер и спокойни бебоци!

# 470
Ние ползваме Либеро и сме доволни доста...но цената Simple Smile

# 471
Аз ползвам Pampers Premium Care - бял пакет, двойка.
Фалшивите са много по-тънки и имат парче попивателно само по средата някак си, докато оригиналните - имат от този слой навсякъде.

# 472
spirit  защо не опиташ с НАН сензитив, на нас значително ни намаля повръщането  Peace

# 473
  • София
Моля, ако някой ползва розов хип да каже трудно ли се разтваря, аз май бъркам нещо, не ми се получава добре, трябвада г о бъркам с лъжица,а не мисля, че е нормално
Аз също давам от млякото на ХИП. Трябва да разтваряш сухото мляко в по-топла вода, когато водата е хладка, остават бучки. Също така аз първо слагам цялото количество вода, след това сухото вещество. Ако го правиш както е указано на кутията - да слагаш половината вода, после млякото и след това останалата вода, не се получава, тогава стават най-много бучки. Моята дъщеря на 22 октомври става на 2 месеца и аз от днес й давам 160 мл. и тя си ги изяжда без проблем. До вчера комбинирах с кърма, но от днес минах само на адаптирано мляко. Според мен щом такова количество е описано на кутията, няма проблем за бебето, тъй като ХИП е по-рядко мляко. Ти кой ХИП даваш - розовият с пробиотици, или синият, който е био?

# 474
   Ние ползвахме Имазол и се мажехме по 3 пъти на ден.

# 475
dvladova , мерси за отговора, ползваме розовия Хип, много съм доволна, Рая е уникално спокойна. Да таак е оказано на кутията, но не е по-рядко млякото, а напротив, не знма дали си ползвала друго мляко, но това е много по-гъсто, преди бях на аптамил, който беше като вода. А пробвах всякакви варианти, малко това е неудобно с топлата вода, защото после трябва да го чакаш да изтине, иначе е много сполучливо мляко.
                Снощи Рая сумтеше с носа, а няма хрема, киха от време на време, но не постоянно и не знма ккаво да я правя иначе няма температура и си е много спокойна. Вие слагате ли Стеримар за прочистване на носа? Аз си мисля, че броблема идва от конвектора в спалнята ни, все още нямаме овлажнител и въздухът сутрин става ужасно сух. вие ползвате ли овлажнители, кажете ми моля на коя марка да вземем, нещо от което сте доволни.

# 476
Този звук от нослето е напълно нормален според всички лекари, с които съм говорила.
При повечето бебета се получава, няма проблем. Не помня обяснението.

# 477
spirit ,за повръщане си вземи ФРИЗОВОМ (дават го за повръщане и запек).Също става и НАН СЕНЗИТИВ.

# 478
bubenceto21 , аз редовно пазарувам от АЗДА , но все пак съм в Лондон, но за тези памперси за които говориш, моя приятелка си поръчва само от тях и е супер доволна, даже наскоро като си пътуваха за БГ си носеха от тук памперси  Peace .. Аз лично предпочитам Хъгийс, че са по-мекички и нямат "мрежа" незнам как да го нарека горния порест слой на Памперс  newsm78 но този слой много се отбелязва на дупето и не ми харесва, иначе моята лигличка е много активно бебе и съм пробвала всякакви видове пампита всички пропускат  Crazy Иначе аз пазаря от сайта им но този с хранителните стоки, там има "щанд" за детски стоки и винаги има неща на промоция  Peace ето "щанда" с пампита.

# 479
Този звук от нослето е напълно нормален според всички лекари, с които съм говорила.
При повечето бебета се получава, няма проблем. Не помня обяснението.
обяснението( поне според нашата педиатърка) е че се развиват синусите на детето , и затова хриптенето е напълно нормално.
Във Варна в 17 градуса- невероятно временце Simple Smile само чакамм мъжа ми и бебчо да спрат да се търкалят на спалнята и да ги водя на разходка Simple Smile Приятен ден на всички Simple Smile))
П.П. ето и какво щях да ви питам- приятел с бебче на 1 год ми каза вчера , че годността на каучоковите биберони била около 1 месец. После трябвало да се сменят?? някой да знае нещо по въпроса- въобще с годността на бибероните?

Последна редакция: нд, 17 окт 2010, 12:10 от MaPuHa88

Общи условия

Активация на акаунт