FarmVille - 33 тема

• 33 111
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Кога ще мога да си вляза в игратааааа smile3511
И аз се вбесявам.... Почнала съм мисия, от двете ферми обрах, ама не мога от последната  #Cussing out Може да изпусна златния медал  #2gunfire

# 616
Изчезнал ми е Хелуинския замък CryДа знае някой нещо по въпроса???

# 617

Мнението ми след процедурата е следното: Не си играйте за гардероба. За сега просто няма смисъл. Така или иначе има само три дрешки, които можете да си купите с монети. Имате две подарък и още две които са с кеш. Дори и да си ги купите и тях в настоящия момент можете да покриете само първата панделка. А "гардероба" така или иначе ще бъде пуснат съвсем скоро Simple Smile

УПС  излъгал съм ви - опитвайте се има доста неща коити могат да се закупят. Като задържите мишката над бутона за дрехите излизат останалите опции!
Аз вече имам съседи, които взеха синята панделка. Peace

# 618
Аз вече имам съседи, които взеха синята панделка. Peace

Равносметката при мен е следната: минус ~ 1 200 000 монети, но доста на плюс хр - всяка дреха дава различен брой + това от покриването на панделките..
Така или иначе тези дрехи, които се купуват с монети са 22 броя и са недостатъчни за синя панделка. Най-евтините кешови са мисля очила и шапки които са по пет кеша, а от там нататък имаше разни скъпарски костюми ... абе ще поизчакам малко за тази синята ... Simple Smile

# 619
Мой съсед направи червена панделка и обяви, че няма повече дрехи, които да се купят със стотинки. Всичко останало било с фарм вил кеш:(

# 620
Мой съсед направи червена панделка и обяви, че няма повече дрехи, които да се купят със стотинки. Всичко останало било с фарм вил кеш:(
Е то има мъжки и женски дрехи. Ако целта е панделката има ли значение какво имаш в гардероба. Peace

# 621
А някой знае ли кой е новият метод за вземане на струващи FV Cash неща с програмата Charles? Явно има такъв,понеже имам съседка пълна с минимум по 10 бройки от най-новите коне,както и всички най-нови къщи и прочие..Не вярвам да си ги взема със зелените парички. Който има инфо,моля нека сподели.

# 622
Е то има мъжки и женски дрехи. Ако целта е панделката има ли значение какво имаш в гардероба. Peace

22 са общо мъжките и женските които могат да се закупят с монети към настоящия момент. Остават ти още 18 за синя панделка.  Ще почакаме - може би ще пуснат някоя дочена рубажка с монети за сиромасите от балканите ...

# 623
Тези нови дрехи от къде се купуват?Аз нямам в маркета,а гледам че хората купуват

# 624
И аз си нямам дрешки,иначе проблеми с влизането във фермата никакви,само малко бавно зарежда.

# 625
22 са общо мъжките и женските които могат да се закупят с монети към настоящия момент. Остават ти още 18 за синя панделка.  Ще почакаме - може би ще пуснат някоя дочена рубажка с монети за сиромасите от балканите ...
Възможно е. Не споря. Аз си взех 5 за жълтия и толкова. Но гледам че имам съсед със син медал. Peace

# 626
А тука са наличните към момента.

П.П. Напълно е вероятно да съм изтървал нещо. Embarassed

Последна редакция: пт, 15 окт 2010, 14:59 от rostan

# 627
# 628
Сарова би ли наела наистина на работа човек който копа добре? Аз лично смятам, че един такъв във фирмата е достатъчен / аз Simple Smile / . Все пак всички знаем колко време отнема едно "бързо преглеждане на фермата" ...

# 629
Та какво е това Charles??  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт