Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 93

• 23 269
  • 765
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Момичета каква е тая тишина в темата hahaha hahaha hahaha

# 286
Докато оправят интернета и - стана обяд, но благодаря на всички за кафето - мнооооого е хубаво да го пие човек с Вас.
 Прекрасни снимки сте постнали всички - много забавни - за което благодаря:

и да не забравяме и да се раздвижваме, а единия начин е гимнастика: - ееей яко  с тези котета и другите домашни любимци.
да припомня едно стихче на шефката:
ДОБРО УТРО ! 
Хайде, слънцето напече, 
ставай от кревата вече! 
Бързо в две редици строй се
и по номера преброй се. 
Ади, тон за песен дай!   
Дани, пей недей си трай! 
Снощи пак до късно си стояла, 
затова така си отмаляла. 
С туй стоене през нощта
всяка сутрин е така.
Я телцата разкършете, 
хубаво се разсънете. 
Тъй трудът ви ще е песен
и денят ще е чудесен!   

а може и така, нали Тарабас:  http://www.youtube.com/watch?v=221oIQLnI1M

# 287
Добро утро и лек ден!
Както си бях решила, снощи изгледах няколко серии.  По-рано, като  развивах теориите за Едже, писах, 4е в последните серии има намеци за третия сезон и 4е няма нищо слу4айно в този филм!Та в тая връзка, ми направи впе4атление една реплика на Гюляй
след излизането на Мелда от болницата: ''Все някога ще се разделят''.Което и става! Като цяло този разговор ми се стори много показателен за бъдещите събития във филма. В това 4исло, 4е и Мелда никога няма да даде развод на Харун!А беше решила обратното!И след 5 години официалната жена на Харун ще е Мелда! Това обяснява и тържествуващата й усмивка на някои от снимките!

# 288
Момичета каква е тая тишина в темата hahaha hahaha hahaha

Нали Уинона написа, 4е новата дата не е потвърдена и си глътнахме граматиката!

# 289
  • София
Как сте, кукли?   love001

Ей, изчетох ви най-после  kaffeetrmker_2 Ама спиране нямате  lalalala

От вчера специално да поздравя Роси - прекрасно стихотворение  newsm74, Тарабас - и аз се присъединявам към момичетата - за твоя талант  smile3505, особено "Поглед" smile3555

Пепел от рози - гифчето е чудесно, но клипът ти на любимата ми песен на Айросмид е просто върха. Толкова завладяващ и проникновен, особено с идеята на гледащия спящата Еда Харун...думи нямам!
За всички вас

# 290
  • София
А и това мрачно време хич не е с нас.При тоя дъжд ми идват само такива мисли в главата

# 291
  • София
Във връзка с вчерашния спор, каква жена би стояла добре до Серхан, ще взема да направя едно признание-е, Йозлем!!! Признавам си поражението newsm61 и си вземам думите "постовете" назад smile3532

Обаче тази Пелин Бату действително си е красавица:
http://www.youtube.com/watch?v=RMKzzVZvQ7Q&feature=related

Е, браво Весе! Че, аз за какво се пених толкова да те убеждавам, като се даде накрая.  Crossing Arms Е, поне достойно се защитаваше!  Peace

# 292
  • София
А и това мрачно време хич не е с нас.При тоя дъжд ми идват само такива мисли в главата
Рекси, тая гледка ми действа точно като вкуснотийте, дето ги постват момичетата - сега не само ще търча за нещо за ядене, ами ще се изкуша да свърна към къщи и  smile3524

# 293
  • София
А как са ми са се прияли едни спагетки.........мммммммммммммм

# 294
Добро утро и лек ден!
Както си бях решила, снощи изгледах няколко серии.  По-рано, като  развивах теориите за Едже, писах, 4е в последните серии има намеци за третия сезон и 4е няма нищо слу4айно в този филм!Та в тая връзка, ми направи впе4атление една реплика на Гюляй
след излизането на Мелда от болницата: ''Все някога ще се разделят''.Което и става! Като цяло този разговор ми се стори много показателен за бъдещите събития във филма. В това 4исло, 4е и Мелда никога няма да даде развод на Харун!А беше решила обратното!И след 5 години официалната жена на Харун ще е Мелда! Това обяснява и тържествуващата й усмивка на някои от снимките!

Уви, напълно си права, каламитси. Официалната жена на Харун остава Мелда. Не знаех, че в Турция е толкова трудно да получиш развод / обяснимо е , предвид нравите им все пак / , ако не е по взаимно съгласие. Защото дали ще е с Еда или не, Харун НЕ МОЖЕ да бъде с Мелда. И мисля, че този тъпир го съзнава това, но въпреки всичко ще му изиграе номера с развода. Мелда затова толкова много мрази Еда. Знае че дори да не бъде Еда, Харун няма да е и с нея, това би било неморално за него. Това обаче не го проумя Еда - че Харун дори да не е с нея, не може да бъде с Мелда. И като развален грамофон повтаряше - аблата , аблата. Много грешки допусна, затова да си плати сега с петгодишната раздяла.

# 295
  • София
...а пък вечерта..............чаша червено винце.........

офффф, пак се размечтах  ooooh!

# 296
Нещо нетрадиционно...

# 297
Добър ден!

На стихоплетците в този форум - един скромен букет от мен. Защото вашите творения надминават и красотата на цветята, и колорита на цветовете, а в този мрачен ден вливат повече светлина и топлина в душите и сърцата ни.

# 298
  • София
Аз реших да престана да гадая как ще се развият събитията през новия сезон. Ако имаме късмет да започне в другата сряда ще разберем. Наистина най-интересното е кое ще накара Харун да замине- това може да хвърли светлина и върху възможните реакции и на Еда и на Харун и на другите герои. Лошото е, че най-вероятно в първата серия това няма да се разбере - там ще се занимаваме с болницата и затвора!  newsm78

Мокси, сушито не е по моя вкус, но още по-добре, ще си спестя едно ядене!  hahaha hahaha hahaha

# 299

Един прекрасен ден и от мен. Аз тази нощ сънувах, че съм в командировка с Харун,
                               не сами двамата, имаше много колеги с нас. А вечерта той изчезна и колегите казаха,
                               че бил отишъл да спи при едно момиче  newsm45 newsm45 newsm45

Общи условия

Активация на акаунт