Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 93

• 23 202
  • 765
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте незабравими  Hug
Брей, с тая тръстика укъснях значи да ви поздравя, но
първо да поздравя новата ни поетеса Елиа, която сама си прави и оформлението  smile3501 Чудесно се е получило ! Хайде сега чакам следващото   bouquet    bouquet   bouquet
Пепел от рози, много хубави  тия твои гифчета или както там се казват. За мен са важни картинките, както казват децата  smile3501  newsm51
А вие всички останали сладурани дето ги пускате тия нови фенове и гимнастици, снимки , почепки, клипчета , песни, коментари и информации - вие сте върхът!  bowuu че ви има и имам удоволствието да споделям дните си с вас   love001  smile3525
Хубав следобед и много настроение в мрачният ден !  newsm62

# 331
  • София
Чао скъпи мои.....до довечера ,отново започва трудовия процес при мен..........Искам да съм с вас ....ама и много работа.

Поздрав за всички вас  bouquet  bouquet  bouquet
http://vbox7.com/play:23962450

Лека работа, Боби!

# 332
  • Русе
Моксито,много си кротка днес,бе джанъм?! Няма тортички, почти си изпих кафето сама...
Да кажа като Мечо Пух :"Май няма нищо?! Аааа,тука има нещо!" hahaha hahaha hahaha

# 333
  • Русе
Mили мои,гласувайте за Серхан и Йозлем.
И аз имам тръстика за обработване, изчезвам за малко!

# 334
# 335
  • София
Може и да излезе права Галка - в програмата на ATV пише, че днес ще излъчат 38 епизод на Капълъчарши, а в инфото, дето ви дадох линк, пишеше, че днес ще се излъчи финалния 39 -ти епизод. Не знам къде е грешката, но ако не е сгрешена номерацията на епизодите излиза, че има още един. newsm78

# 336
# 337
  • Русе
Може и да излезе права Галка - в програмата на ATV пише, че днес ще излъчат 38 епизод на Капълъчарши, а в инфото, дето ви дадох линк, пишеше, че днес ще се излъчи финалния 39 -ти епизод. Не знам къде е грешката, но ако не е сгрешена номерацията на епизодите излиза, че има още един. newsm78
Ами грешката е в нашето броене?! Аз бях разбрала ,че на 13-и е финал на Капалъчаршъ, а не че почва Незабравима?! Голяма обърквация стана! newsm78 newsm78 newsm78 #Crazy #Crazy #Crazy

# 338
  • София
Мокси, на тази идилия можеше да й сложиш и една ракийка и трушийка за по-автентично!  hahaha hahaha hahaha

# 339

Здравейте Hug,
по  АТВ все още тече рекламата на Незабравима с думите : скоро, без дата за жалост
Дано не ви огорчавам деня, но това е засега положението Hug

# 340
  • София
Ами грешката е в нашето броене?! Аз бях разбрала ,че на 13-и е финал на Капалъчаршъ, а не че почва Незабравима?! Голяма обърквация стана! newsm78 newsm78 newsm78 #Crazy #Crazy #Crazy
Май така ще си излезе и ще се върнем на предишната дата - 20-ти!  smile3518 Е, пак не е другата година, де!

# 341

Мармалонче, не се разстройвай!  spoko Тя сигурно е била Мелда , а там знаеш е безопасно! hahaha hahaha hahaha
[/quote]

Боб,
безопасно, ама не се знае наш Харун на колко чашки е бил. Joy Joy Joy
[/quote]
Според мен той вече и мъртво пиян ще се стряска като я види   afwitch
[/quote]

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 342
Хайде нещо и от мен днес.
Първо като математик Ви задавам една логическа задача. Предположение за вида геометрична фигура, която ще  заформят сценаристите. Давам примерен вариянт, може да допълвате:

И като кандидат в конкурса - "Литературен инвалид", Ви пускам ново стихче. Приятно четене.

На кръстопът

Често в живота случва се така
да загубиш посока - накъде сега?
Колебаеш се кой път да избереш,
не бързай, послушай  своето сърце,
знае то, и няма да те подведе.

Много често там далеч,
във тъмната стая сам стоя,
чашата – недоизпита мъка
ръката стиска, а в очите ми сълза.        
По кой път да тръгна мисля аз сега!

Заспивам сам в празното легло,
а устата отронва стон - „Еда”                  
Тъмнината завладяла е моята душа!
Бушуват в нея чувства – ураганни ветрове.
Къде ли утре живота ще ме отведе?

Бягам без път и без посока,
И не осъзнавам, че от себе си бягам всеки ден!
Трябва с демоните черни сам да се преборя,
за да се завърна при теб нов и прероден!
Бленувам този миг отново ти да си до мен!

Сега съм тук!
Сега се върнах!
А ти ме гледа като чужд човек.
Нима не помниш моите милувки?
Аз помня още твоя дъх по мен.

Подай ръка –
Ще ти припомня всичко,
Дай ми шанс ти нов,
За да ти показвам и доказвам
всеки ден аз моята любов!

# 343
Дами, няма никакво доказателство, 4е ще има филм на 13.10.

# 344
Ей Мокси,  аз не помня туй да съм го писала  newsm78 Боже съвсем изтрещях - ма щом си рекла  smile3505
Мойта ракия беше за почепка  Drunk, а иначе офрмено е прекрасно!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт