Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 93

• 23 170
  • 765
  •   1
Отговори
# 420
  • Русе
Ами ако и Харун види Еда с Арас, и тя е весела, шеговита, майтапчийски настроена както в първите серии? Как мислите, какво става тогава?

# 421
  • София
                                             Bobo, недей да плачеш, ето и на тебе две котенца

Ох, жива да си!   love001Вече се бях разстроила, че за мен няма котенца. Ама Рекси с тая математика....ми забрави подаръка!
Веднага се поправям,ако ни пуснат филмчето на 13 всички ще бъдем ето така

Ох, Рекси!  rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo Откъде ги намираш тия смешни снимки? Те да го пуснат, щото накрая от котенца ще станем ....

# 422
  • Русе
Бобояна,ама никак не е справедливо! След официалната серия , дай неещо без папионка и възел за нас, простолюдието,де?! hahaha

# 423
  • Русе
                                             Bobo, недей да плачеш, ето и на тебе две котенца

Ох, жива да си!   love001Вече се бях разстроила, че за мен няма котенца. Ама Рекси с тая математика....ми забрави подаръка!
Веднага се поправям,ако ни пуснат филмчето на 13 всички ще бъдем ето така

Ох, Рекси!  rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo Откъде ги намираш тия смешни снимки? Те да го пуснат, щото накрая от котенца ще станем ....

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 424
Ами ако и Харун види Еда с Арас, и тя е весела, шеговита, майтапчийски настроена както в първите серии? Как мислите, какво става тогава?

Ще има шамари, а след шамарите.....

# 425
# 426
  • Русе

Да бе ,шамари! Той нали е с Едже?

# 427
  • София
Бобояна,ама никак не е справедливо! След официалната серия , дай неещо без папионка и възел за нас, простолюдието,де?! hahaha
Давам, не си казала. След свалянето на вратовръзката следва:

# 428
  • Русе
Е, Бобояна,не така де?! hahaha hahaha hahaha Имах наум ризка, фанелка, якенце, може и потник! newsm62 newsm62 newsm62
Рано е за горещите сцени!

# 429

Да бе ,шамари! Той нали е с Едже?
Първият път ще изтрае някак, ама след това ще му заври кръвта...

# 430
Е, Бобояна,не така де?! hahaha hahaha hahaha Имах наум ризка, фанелка, якенце, може и потник! newsm62 newsm62 newsm62

О,нееееее! Само без потник! Изглежда ми като ба4катор така!

# 431
  • София

Опсс, сори!  Embarassed Пооувлякох се. Добрееееееееееееее, по реда на желанията:
ризка

фланелка

якенце

и потниче

# 432
  • Русе

Оооох, идва за прегръдка! Мамин сладък тооооой! tantrum tantrum tantrum #Shocked #Shocked #Shocked #Silly #Silly #Silly

# 433
  • Русе

Ммммм,дааааа! Леле,хубост и чудо, Божееее!

# 434
  • София
Официално обръщение към ATV-Моля ви пуснете ни филма на 13.10

Общи условия

Активация на акаунт