Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 93

• 23 106
  • 765
  •   1
Отговори
# 720

Ох, Божкее, не той мъченик, а ние, Боже, ние... Praynig

# 721
Още нещо много красиво,според мен

# 722
Върнах се, защото като знам какви спринтьорки сте- утре ще е късно..Новата тема

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=post;board=95.0

А, сега наистина ви желая лека нощ!  bouquet
Ето, казах ли ти, Мария, че Моксито няма да ни остави, тя мисли за нас!

# 723
  • София

Лека, мило, че и ти застъпваш първа смяна!   love001 за темата!

# 724
На път сме за монашеската обител.... малееее.

# 725

Мокси БЛАГОДАРЯ  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 726
# 727
Добре, последно и се спирам, че и аз вече  #Shocked #Shocked #Shocked icanfly icanfly icanfly

Ох, ако бях на мястото на Еда, щях да .....  censored censored censored censored censored censored censored censored

# 728

Великолепно!!! newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 729
ИР65 в чудо  се видя, като написа, 4е Харун и Нихат били равностойни! Затова побърза  да напусна форума! Laughing Laughing Laughing
Няма оправия с нас!
Серхан и Нихат са много различни като тип мъже, като визия, като излъчване, като професионализъм и т.н. Нихат е чиста проба мутра като тези, които бяха на мода преди 15-на години у нас. Определения като животинско, първично и дърварско са абсолютно точни.

Толкова е о4евидна разликата! Но има жени с афинитет и към такива мъже! Няма лошо!Веднъж Пипилота беше написала, 4е не е странно в това да харесваш разли4ни мъже, визирайки Харун и Нихат! Така е! Но пак трябва да имаш и да следваш някакъв модел, някакви критерий може би! В слу4ая те са  диаметрално противоположни!

# 730
  • София

Малеееееееееееееее и тук какви моменти бяха!  smile3555 То красота, то чар, то нежност, то любовввввввввввввввввввввв

# 731
Сигурно има и такива мъже - нещо средно между Харун и Нихат! Но аз съм фен на  класи4еските образци!

# 732
  • София
Добре, последно и се спирам, че и аз вече  #Shocked #Shocked #Shocked icanfly icanfly icanfly

Ох, ако бях на мястото на Еда, щях да .....  censored censored censored censored censored censored censored censored
Абе тя щеше................... Embarassed Embarassed Embarassed, ама нали той й беше сърдит и я отвя!  smile3513

# 733
  Тази снимка според мен също е доста показателна...

# 734
  • София
Е, те това е Той в целия му чар и харизма. Любими за мен снимки

Общи условия

Активация на акаунт