Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 93

• 23 302
  • 765
  •   1
Отговори
# 195
Ади миличка благодаря ти за богатия избор на бара .Само кажи как да се въздържа като съм на антибиотик и алкохола ми е забранен .А ти такива изкушаващи неща поднасяш. ooooh! Но поне мога да кажа наздраве на компанията а аз ще си пийна водица да ми е бистра главица.  Peace

# 196
  • Стара Загора
Здравейте, момичета! Тия дни не мога да се включвам, защото гледам болната си майка, но притичвам от време на време поне да ви чета и не можете да си представите как само ме зареждате с хубавите снимки на Серхан, с клипчета и нови превъзходни творби, благодаря Ви! В тия моменти се усмихвам щастливо. Днес гледам, че и Гуффи е прописала, чудесна си, браво! А "Поглед" на Тарабас е направо в десятката  newsm51 newsm51 newsm51 newsm74 newsm74 newsm74
За другите наши поетеси няма защо да говоря, те си знаят ... все така и нагоре!

# 197
Тарабас , прекрасен "Поглед " ......   bouquet

# 198
# 199
# 200
Ади,страхотни снимки!
 newsm10 newsm10 newsm10

# 201
  • Русе
Ади, влизаш и направо вадиш тежката артилерия! newsm62 newsm62 newsm62 newsm10 newsm10 newsm10 smile3508 smile3508 smile3508

# 202
# 203
  • Русе
А бе, къде изчезнаха Кометка и Дежавю? Кой води присъствената книга? newsm78 newsm78 newsm78

# 204
Адииии......... тези фотосисий са много опасни.............получаваме   Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Two Hearts Two Hearts Two Hearts #Crazy #Crazy #Crazy

# 205
за да бъде насладятя пълна за вечерта има от всичко момичета,
Марийче - бързо оздравяване, Вени ти наистина си страхотен войн - моите почитания, пепел от рози къде се скътаваш - я събери твоите гивчета в един пост да станем малко разногледи - hahaha hahaha hahaha

# 206
Да подплатим с нещо тезе великолепни фотосесий  Hug
http://www.youtube.com/watch?v=3fFHnL2RmWc

# 207
  • Русе
Ох, Ади,какъв воин съм аз?! Като погледна този мъж/ еле на тия кадри/ , омекват ми мартинките и забравям чест и слава! #Shocked #Shocked #Shocked #Silly #Silly #Silly tantrum tantrum tantrum smile3544 smile3544 smile3544

# 208
Специални поздрави на Бгхелп за новия и клип - наистина е прекрасен - Бгхелп благодаря за удоволствието, страхотни снимки с прекрасна песен и резултата е на лице:

http://www.youtube.com/watch?v=lqM_Qbueiao

За теб мила:

# 209

Общи условия

Активация на акаунт