Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 93

• 23 159
  • 765
  •   1
Отговори
# 405
Браво бе, няма ме половин час и Вие вече Харун по заслуги си раздавате. И аз искам ама от "плът и кръв". Мокси ако трябва и стихосбирка ще ти пиша ако ми го осигуриш.  hahaha

# 406
  • София
За всички, които го предпочитат с папионка

# 407

Bobo, недей да плачеш, ето и на тебе две котенца

# 408
Бобо,  smile3501 ама много точно си го казала бе ! Голям си майстор да знаеш   bouquet   bouquet   bouquet
Мокси,  bowuu за хубавото оформление на скромното ми стихче   love001  newsm51
Вени, приемам и още две, и сто пъти по две  Joy  Joy  Joy , а днес "Спиди " много бързи в това лош време  bowuu
Момичета , за да не пропусна някой за сетен път ще кажа , че всички вие сте прекрасни  Hug   love001 newsm51  newsm51  newsm51 Удоволствието да бъда тук , с вас е изцяло мое!
Продължавайте, а аз ще мина по-късно на визитация  smile3521

# 409
За всички:

# 410
  • София

Ох, жива да си!   love001Вече се бях разстроила, че за мен няма котенца. Ама Рекси с тая математика....ми забрави подаръка!

# 411

Само като си помисля, моят любимец как преглъщаше на сухо, ми прималява!

# 412
  • София
Ако не ви кажа кого поздравявам с тази снимка изобщо няма да се сетите, нали?  hahaha hahaha hahaha

# 413
  • София
А тази си е за мене! Мамин убавец!

# 414
Ако не ви кажа кого поздравявам с тази снимка изобщо няма да се сетите, нали?  hahaha hahaha hahaha

Направо си е за мен! Благодаря!

# 415
От това ще има нужда Харун - веселя4ка, шегаджийка, забавна, духовита,усмихната. Еда от първите серии!

# 416
  • София

Ох, жива да си!   love001Вече се бях разстроила, че за мен няма котенца. Ама Рекси с тая математика....ми забрави подаръка!
Веднага се поправям,ако ни пуснат филмчето на 13 всички ще бъдем ето така

# 417
Като гледам, ве4е не ми и противоре4ите! Или запо4нахте да свиквате с тая мисъл и да я приемате или Ви изтощих  с моите фантазии!И просто ми подминавате постовете! Laughing Laughing Laughing

# 418
  • Русе
Рекси,днес направо ме смля с тези котета! newsm62 newsm62 newsm62 smile3501 smile3501 smile3501

# 419
  • Русе
Като гледам, ве4е не ми и противоре4ите! Или запо4нахте да свиквате с тая мисъл и да я приемате или Ви изтощих  с моите фантазии!И просто ми подминавате постовете! Laughing Laughing Laughing
Аааа,скъпа,няма такова нещо! Ние просто приемаме всякакви версии?! Може и Едже да е ?! Нека подадат инфо, ще пуснат /дай Боже/ ново фрагманче, ще видим!
Ама да се настървяваме отсега,не си струва,нали?

Общи условия

Активация на акаунт