Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 93

• 23 134
  • 765
  •   1
Отговори
# 555
По принцип може да зву4и смешно, но тук във форума мога да го кажа: колкото и пестеливи да са любовните сцени в Незабравима като внущение ги сравнявам с най-добрите образци в сетовното коно!
Целувката в Ава - е нема, такава!

# 556
Koметке,хош гелдин,джанъм! Е,стига вече отсъствия,де?! Grinning
Ох, Вени, сън не ме хваща от много работа. А толкова ми липсва Вашата компания!

Кометче,ами като решиш да си починеш,може да си похуртуваме.Радвам се да те видя.Добре дошла,присъствието ти ме радва Hug Hug Hug

# 557
  • София
Кометче, нерде сен, бе къзъм? Липсваш осезателно тук! Е, поне на мен!  Hug
Бобоянче, ей с това се занимавам денонощно последните две седмици - smile3523 smile3529 smile3523 smile3529 smile3523 smile3529 smile3523 smile3529 smile3527 smile3520 smile3523 smile3529 smile3528 smile3529. А отсреща - народа е пощурял  newsm19 callme lalalala Scream pletka mobilephone search Полудяла съм от напрежение.
Малееееееееееее, Кометче! Ужас! Ами ти не може ли  smile3512 smile3513   ruporuu  umnikuusmile3554

# 558
Видяхте ли кой е горе! Харун! Тоя само ни гледа сеира!

# 559
Сега, когато разглеждах снимки, попаднах на тази и си мисля, че добре стана, че сценаристите не финализираха сватбата на Еда и Толга. После много сложно  - не един, а 2 развода!!!  Та не са толкова безумни сценаристите на филма.

Според мен продуцентите искаха да извадят Толга от филма като благороден човек, какъвто беше ни беше представен в началото.

# 560
По принцип може да зву4и смешно, но тук във форума мога да го кажа: колкото и пестеливи да са любовните сцени в Незабравима като внущение ги сравнявам с най-добрите образци в сетовното коно!

newsm10 newsm10 newsm10
Да не говорим че развихрят и   Embarassed Embarassed Embarassed

# 561

Така е! Значи е таман за Мелда! Каламици,аз нямам клип с Нихат!

Ето го клипчето:

http://www.youtube.com/watch?v=nWf_4HUzXb0

# 562
Кометче,ами като решиш да си починеш,може да си похуртуваме.Радвам се да те видя.Добре дошла,присъствието ти ме радва Hug Hug Hug
Ааааа, благодаря ти, Манпла. Напоследък съм на линия в други часови пояси. Хубавото е, че май му се вижда краят с очакването, а на мен най-заетите дни вече ми отминават, та вче ще съм по-редовна тук с Вас!

# 563
  • София
Сега, когато разглеждах снимки, попаднах на тази и си мисля, че добре стана, че сценаристите не финализираха сватбата на Еда и Толга. После много сложно  - не един, а 2 развода!!!  Та не са толкова безумни сценаристите на филма.

И като се има предвид, че преживяхме два годежа, много щеше да ни дойде! Кой знае сега какво ни очаква!  ooooh!

# 564
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 565

Нещо да довършат като хората!  

И като се има предвид, че преживяхме два годежа, много щеше да ни дойде! Кой знае сега какво ни очаква!  ooooh!
Развода с Мелда! То ще е 4удо!

# 566
Малееееееееееее, Кометче! Ужас! Ами ти не може ли  smile3512 smile3513   ruporuu  umnikuusmile3554
Ще удържим фронта, няма как. Ама чок зор е!
 Календара с обратното броене на Карпатия ме впечатли. Но се разочаровах от тази непостоянна информация, която ни залъгва непрекъснато, а тук всички като че ли малко са се поизнервили от чакането. ... което е нормално!

# 567
Имаше една много хубава снимка в 4ерно-бяло от Ава, с фокус върху Харун!
Писах по въпроса!

# 568
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
За това спор няма. Води класацията за най-реалистични и чувствени целувки в световното кино!

# 569
  • София
Развод с Мелдавището май ще видим в следващия сезон - имам предвид в 3-ия турски сезон !  newsm78 Ама, ако иска да се развежда мецана - да си стои девствена невеста, а нашите могат още едно-две Ямурчета, Денизовци и т.н да си народят!  smile3534

Общи условия

Активация на акаунт