Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 93

• 23 131
  • 765
  •   1
Отговори
# 660

Има ли смисъл да говорим и да пишем при такова изпълнение!
Ако Ниса не ги бе спряла...какво ли щеше да стане?
С един ден щяха да изпреварят събитията и вместо във вилата на леля Живка в двореца Арсланлъ Crossing ArmsИ нямаше да чакаме още една серия Peace
На разбита врата... hahaha hahaha hahaha Щеше да има и тръпка... Joy Joy Joy

# 661
# 662
  • Монтана
Чета ви най-редовно!Възхищавам се на упоритостта и последователността ви!Заслужавате адмирации! smile3501 smile3501

# 663
Вижте тук-вече 100% вторият сезон започва на 13 октомври!Дочакахме! newsm10 newsm10 smile3501 smile3501
 http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=159483060748026

Лелеее! Браво! Яд ме е за Уинона! Чак утре ще разбере! Нали бърза да си ляга и не до4ака новината!
Не бързайте да се радвате,това е страницата на фен,като нас,за да не  smile3511 smile3511 smile3511 newsm45 newsm45 newsm45

# 664
Моксито ,Розовка лека и спокойна нощ дами. Heart Eyes

# 665

Значи тези двамата са си изградили маниер при целуването, при танцуването, при прегръдките...аз  не мога по един и същ начин да подам химикалката на колегата, а те...сякаш и ритъма на дишане са си синхронизирали.

# 666

Лека.Това ново мото ли е!
Чета ви най-редовно!Възхищавам се на упоритостта и последователността ви!Заслужавате адмирации! smile3501 smile3501

С един ден щяха да изпреварят събитията и вместо във вилата на леля Живка в двореца Арсланлъ Crossing ArmsИ нямаше да чакаме още една серия Peace
Laughing Laughing

Значи тези двамата са си изградили маниер при целуването, при танцуването, при прегръдките...аз  не мога по един и същ начин да подам химикалката на колегата, а те...сякаш и ритъма на дишане са си синхронизирали.
Много свежарско! Laughing Laughing Laughing

# 667
Вижте тук-вече 100% вторият сезон започва на 13 октомври!Дочакахме! newsm10 newsm10 smile3501 smile3501
 http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=159483060748026

Лелеее! Браво! Яд ме е за Уинона! Чак утре ще разбере! Нали бърза да си ляга и не до4ака новината!
Не бързайте да се радвате,това е страницата на фен,като нас,за да не  smile3511 smile3511 smile3511 newsm45 newsm45 newsm45

В един миг възторг и страдание!

# 668
Малко да пооплакнем очите пак

# 669

Харун нали си е спец по разбиването на врати така ,че сигурно това няма да му направи впечатление след една година така зажаднял кой ще ти мисли за вратата newsm78

# 670
Моксито ,Розовка лека и спокойна нощ дами. Heart Eyes

Лека!

# 671
Кометке, ами що тогава всички ме гледат кат' че съм луда.Сигурно е обратното,те луди,аз нормална newsm03 newsm12 newsm53
Манпла, това, че не разбират твоята, а и на всички тук "лудост" показва колко са ограничени и тесногръди хората. Според мен ние имаме невероятното умение да се радваме на красивите неща от живота - любовта, приятелството и разбирателството. Ние сме открили тези неща в един филм и се наслаждаваме на незабравимите моменти в него. Така ние (поне аз), изживяваме това велико чувство, пресъздадено по изключителен начин от безкрайно талантливи актьори. Това ако е лудост, то тогава не знам как живеят другите, които ни смятат за такива?

# 672
Кометке, ами що тогава всички ме гледат кат' че съм луда.Сигурно е обратното,те луди,аз нормална newsm03 newsm12 newsm53
Манпла, това, че не разбират твоята, а и на всички тук "лудост" показва колко са ограничени и тесногръди хората. Според мен ние имаме невероятното умение да се радваме на красивите неща от живота - любовта, приятелството и разбирателството. Ние сме открили тези неща в един филм и се наслаждаваме на незабравимите моменти в него. Така ние (поне аз), изживяваме това велико чувство, пресъздадено по изключителен начин от безкрайно талантливи актьори. Това ако е лудост, то тогава не знам как живеят другите, които ни смятат за такива?

newsm10 newsm51 newsm10 newsm51 newsm10 newsm51

# 673
  • София
И нали сме едни изследователки - а, кажете сега това как се играе, бе!

# 674

Общи условия

Активация на акаунт