Звездни компромати-79 част

• 43 395
  • 709
  •   1
Отговори
# 120
Николета постоянно с перуки.  Laughing

И с три сантима грим около окото. То така и баба знае Убост Peace
С по-малко грим Николета е много красива, но така нацапана не ми харесва Naughty, а Лияна няма ли някое по-дълго потниче, че е все с тези късичките

# 121
# 122
Благо не говори пред медиите, така че каквото и да пишат, че е казал, не го е казал - това не значи, че съдържателно е невярно, но просто не го е казал той /това по повод статия в предишната тема/  Peace

От темата разбрах коя е Николета Лозанова, не ми харесва, не мога да кажа защо. Леко симпатична е, да, но определно нищо особено  Tired

Райна ме кефи, че все още не си е сложила силикон, но винаги ми е бие доста селски  ooooh!

Прави сте, че тоя Марк Антъни изобщо не е за Джен - аз никога не съм го харесвала, но сега ми остана още по-противен  Naughty

# 123
# 124
Благой се събира с Христина и навсякъде по списанията почват да пишат статии от сорта врори шанс , втори дубъл обаче според мен (съжалявам , че ще го напиша) Христина е голяма патка и тук съм сугурна съм много хора ще ми кажат , че тя се опитва да спаси семейството си и т.н. Трябва да имаш малко достоинство да се върнеш при човек , който те е унижил по този начин и с когото връзката ви отдавна е от типа иди ми дойди ми.

# 125
много хора ще ми кажат , че тя се опитва да спаси семейството си и т.н.

Е, бъди сигурна, че повредата е в техния телевизор!   Crazy

# 126
Благой се събира с Христина и навсякъде по списанията почват да пишат статии от сорта врори шанс , втори дубъл обаче според мен (съжалявам , че ще го напиша) Христина е голяма патка и тук съм сугурна съм много хора ще ми кажат , че тя се опитва да спаси семейството си и т.н. Трябва да имаш малко достоинство да се върнеш при човек , който те е унижил по този начин и с когото връзката ви отдавна е от типа иди ми дойди ми.

а може би всъщност не се събират  Peace

# 127
И аз така мисля  Peace
Веднъж  направил ли го е....ще го направи пак-въпрос на време е  Tired
А и беше бременна,когато я заряза-това не го спря тогава-значи едва ли има нещо,което ще го спре и за напред. Stop

Последна редакция: ср, 06 окт 2010, 00:25 от penelopi

# 128
# 129
устата на Райна нещо е пипана:
http://www.youtube.com/watch?v=_5CPlfNh8ek

# 130
  • Пловдив

Много състарен  Sad  Дано се оправи  Peace

# 131
  • софия
днес видях тези "сладурчета"

миии, и на живо си е крокодил
не че е грозна, но този грим, който си плеска безразборно по лицето...

# 132
# 133
# 134
  • Пловдив
"Оказва се, че в сериала брюнетката е голяма фенка на сексуалните игри в Интернет и не се свени да спретне еротичен стриптийз в долнопробен уебсайт, за да изкара малко кинти, пише bliasak.bg."

Свръх преувеличено! Гледах епизода, и това въобще не отговаря на истината!

Общи условия

Активация на акаунт