Звездни компромати-79 част

• 43 522
  • 709
  •   1
Отговори
# 585
Правилно ли отбелязвам логото на торбичките? И какво,по дяволите прави милионерска актриса като Никол Кидман в Таргет?
По-горе гледам снимки на натурална Тери. Адмирации.
Някой питаше в предните страници за термина на Пенелопи.Четох,че се очаква да ражда към средата на януари.

# 586

сега се сетих ония ден влизам в myspace не бях влизала оттдавна  и гледам NIkol Kidman want to bе your friend  Shocked
викам аре от мене да мине и я добавих, ама много се изненадах, обикновенно хората добавят звезди не обратното  Joy

# 587
# 588
Може да не е истински профилът. newsm78

# 589
Нима:)?

# 590
официалния и профил е май http://www.myspace.com/nicolekidman
 Joy

Nicole Kidman has 649883 friends. язък аз си мислих, че съм и от близките  hahaha

# 591

Joy Joy Joy  Peace

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 20:18 от Chill

# 592
Направо да си умреш от смях. Joy Joy Joy

# 593
сега се сетих ония ден влизам в myspace не бях влизала оттдавна  и гледам NIkol Kidman want to bе your friend  Shocked
викам аре от мене да мине и я добавих, ама много се изненадах, обикновенно хората добавят звезди не обратното  Joy

чувствай се звезда!  Sunglasses

# 594
Гледайтии, завиждайтиии  Joy Joy Joy Оф и за да нее спам С. ДЖ. П

винаги   Laughing

# 595
Том Круз  Mr. Green  (в роля на руски генерал)

# 596
# 597
Готини са, харесаха ми
Азис яко се е превъзбудил след изпълнението, много сладко Simple Smile
може малко гадно да прозвучи ама се замислих как са събрали двама гея на едно място  Mr. Green

# 598
Аз съм комерсиална жена. Мъжът ми има бизнес, имаме добър стандарт на живот, разчитам на него да ми помага финансово за песните и клиповете, така както всяка една жена може да разчита на мъже до себе си“, разкрива миньончето на фолка. „Парите са нещото, което съм търсила в него освен нашата любов. Защото, любов без пари, знаеш, много трудно става“ продължава да разсъждава Мария Sick Sick
http://kliuki.bg/126939/%d0%9c%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%8f-%d0%92%d0 … 0%b8%d1%82%d0%b5/

# 599
Това с Мария е интервю от Стори, което тя опроверга да е давала. Беше много обидена, че точно там са написали тези неща, понеже били приятели,познавали и нея и Митко много добре, и до тоя момент били правили заедно хубави материали и корици. Затова и не разговаря в момента с тях, както и каза, че в близко време изобщо няма да им дава интервюта.

Общи условия

Активация на акаунт