Звездни компромати-79 част

• 43 643
  • 709
  •   1
Отговори
# 255
Да, и аз.. newsm78
То нали има един лаф-  " Всички готини мъже са или женени, или гейове". Laughing

# 256
И аз точно него никога не съм го мислила,но даже в обедните новини вървяха надписи и го цитираха ,че най - после събрал кураж да обяви хомосексуалността си

# 257
Аз пък винаги съм го мислела за гей, дори се учудвам, че сега си е признал, т.е. мислех, че отдавна го е направил.
То пък и това вече не е голяма новина. Да вземе да направи някоя песничка като Пердоно Simple Smile.

пп/ Сигурно го е направил по повод на световния "coming out" ден. bowuu

# 258
И аз не съм го мислила за такъв. Не че не прилича. Mr. Green

# 259
Аз пък винаги поп певците първо ги помислям за хомо Simple Smile Рики Мартин, Тициано, повечето от бой групите, Миро от "Каризма", Руши...

# 260
И аз не съм го мислила за такъв. Не че не прилича. Mr. Green

Според мен изобщо не прилича на гей. Той и Джордж от Анатомията на Грей не приличаше...ама то кво се оказа  Laughing
Язък   Crossing Arms

# 261
  • София
Ох, от Лияна отдавна отдавна ми се повръща, а сега благодарение на участието й в това безумно произведение  - и от Николета... Изумявам се докъде могат да стигнат някои хора в стремежа си да се пише и говори за тях... Николета иначе още от Вип денс ми стана яко анти в един момент - когато заплашваше Орлин (ама звучеше като 10-годишна тъпоумна пикла), но тогава й простих Twisted Evil - викам си момичето се е развълнувало..., ама не - простотията не я пуска и това е.

# 262
Каква е причината Цветелина Янева и приятелят й да се крият? Нали и двамата са млади, свободни и 'влюбени'  Mr. Green
И за другото ме светнете понеже съм пропуснала - Какво се е оказало за Джордж О'Мали? Гей ли е?

# 263
Тази история с Лияна и Николета  Confused С тази песен, този клип... минаха всички граници. Стана просташко, селско, елементарно и грубиянско. Толкова са самодоволни  Confused

# 264
На такива хора аз им викам БЕЗДЕЛНИЦИ. Crossing Arms
Те явно друга работа си нямат, освен да се излагат. ooooh!

# 265
# 266
Тази история с Лияна и Николета  Confused С тази песен, този клип... минаха всички граници. Стана просташко, селско, елементарно и грубиянско. Толкова са самодоволни  Confused
Краставите магарета, двете хубавици се надушиха. Какви гнусни истории. Представяте ли си като чуе Христина това "произведение на изкуството"?

Пенелопе е много хубава.

# 267
# 268
Kъде видяхте , че Енрике е гей бе  Rolling Eyes Човека просто не искал да се жени

# 269
Каква е причината Цветелина Янева и приятелят й да се крият? Нали и двамата са млади, свободни и 'влюбени'  Mr. Green
...

Той не е много свободен. Пък и не се крият особено.

Общи условия

Активация на акаунт