Звездни компромати-79 част

• 43 533
  • 709
  •   1
Отговори
# 390
Ама нали дадоха снимка на Лияна в плика? Thinking

Джесика Алба се лигави, била обикновена, с целулит, дебели бедра и увиснали гърди.
“My breasts are saggy, I’ve got cellulite, my hips are bigger… every actress out there is more beautiful than me,” she told British GQ.

“I’ve never been comfortable showing my body off. I used to have anxiety attacks before shoots. I’ll never do a nude scene. I can act sexy and wear sexy clothes but can’t go naked.”

Къде  ги е  видяла

Хали Бери

# 391
   Joy И аз в анализа, ама на едно място в клипа нали дават Николета сякаш е на погребение, а в горен ляв ъгъл малка снимка на Лияна  newsm78

# 392
Лияна се е направила на умряла, но всъщност някак (как ли?) е убедила наемния убиец да не я стреля. Приятелката й я изпраща на фиктивно погребение, а Лияна е жива и здрава и се кани да убива този, който е поръчал нейното убийство (може би мъжът, който дава парите). После двете дружки тичат безгрижно в парка, съвсем живи и здрави и двете.
Сложна, та сложна тази история...!

# 393
Момичета,а кой е истинският профил на Николета във Фейсбук?Има много и различни,а си спомням че преди бяхте го публикували тук...

# 394
Ni Lo  е във фейсбук, но забелязвам, че пише много правилно и на кирилица, което не е типично, дали някой друг не и го пише?
Лияна се е направила на умряла, но всъщност някак (как ли?) е убедила наемния убиец да не я стреля. Приятелката й я изпраща на фиктивно погребение, а Лияна е жива и здрава и се кани да убива този, който е поръчал нейното убийство (може би мъжът, който дава парите). После двете дружки тичат безгрижно в парка, съвсем живи и здрави и двете.
Сложна, та сложна тази история...!
То също един трилър тоЗИ клип, благодаря за разяснението.

# 395
 hahaha Ами нямам какво да кажа. Хич не мога да им се "възхитя" колко са дискретни, клипът и текстът на песента нямат връзка по между си никаква или поне аз не я схващам  Crazy Много, много елементарно

Инфантилна, защо да е нетипично? Не блести с особена грамотност в коментарите й, които аз съм чела там, но да не е и много зле

# 396
Ni Lo  е във фейсбук, но забелязвам, че пише много правилно и на кирилица, което не е типично, дали някой друг не и го пише?

То пък защото дисертации пише там, или нещо кой знае колко сложно, че да се усъмни човек.
Трябва да е много неграмотна, за да обърка 50-те думи, които се въртят там. Освен това, в коментарите почти винаги пише на латиница.
Ти го четеш често, трябва да ти е ясно, че сама пише.

# 397

Аз си мисля, че е заради това, че си е направила косата на среден път и е без бретон  Thinking в комбинация и с гримираните и по различен начин очи, ми се струва, че от там идва разликата

# 398
Аз пък за клипа си мисля,че някой плаща за убийството на Лияна(а всъщност май не я убиват) но нали го дават по ТВ и Христина и Алисия гледат точно това в телефона и се радват,че любовницата вече я нама.После пък убиват и мъжа за който се карат,ама там вече връзката ми убягва кой и за какво го уби  Rolling Eyes

# 399
Ами да, но коментарите и от другите мацки са по неграмотни, при все че и те въртят само 4-5 думи.

Аз сега изгледах клипа на Алисия, с момичето дето прилича на Николета. Искате да кажете, че тя е разказала личната си драма на текстописец, режисьор, сценарист и т.н, за да напаснат нещата?  Shocked

# 400
# 401
Ами да, но коментарите и от другите мацки са по неграмотни, при все че и те въртят само 4-5 думи.

Аз сега изгледах клипа на Алисия, с момичето дето прилича на Николета. Искате да кажете, че тя е разказала личната си драма на текстописец, режисьор, сценарист и т.н, за да напаснат нещата?  Shocked

Е, не е нужно всички да са едни и същи, и една като греши, всички да грешат. Макар че, аз съм срещала грешки в на Николета писаниците. Освен това постоянно си пише с близки приятелки.

А относно Алисия не е нужно да разкаже личната си драма. Просто може да каже- искам еди какъв си текст на текстописеца, а на режисьора (сценаристи няма) в клипа искам да пресъздам еди каква си ситуация. А и иначе участниците в клиповечете изпълнителките сами си ги избират.

# 402
  • Варна
А как се казват песните на Алисия, по повод изневярата? Искам да ги видя, сега откривам, че изобщо не съм в час с чалга-драмите  Laughing

# 403
  • До морето

Ами така казват, Алисия си била разказала живота в една песен.Макар, че аз, ако съм, бих си избрала друг финал, а не да ходя да му нося вода, докато той ПАК пише на друга... newsm78, ама к'во ли разбира мойта глава от поп фолк клипове.

Видеото на Лияна просто ooooh!, то бива, бива да си прост, ама чак пък толкоз......За мен Николета направи грешка с това участие.Колкото и да не харесвам факта, че е с Божинов - тяхното си стандартна изневяра, прераснала във връзка.Съвсем различно от гнусните изпълнения на Лияна и Благой, зарязал бременната си жена, да се развява по курортите навръх Коледа.

# 404
  • Балчик

Е тази драма кой вече не я знае  Peace

Общи условия

Активация на акаунт