Звездни компромати-79 част

• 43 683
  • 709
  •   1
Отговори
# 495
# 496
  • Пловдив
Не ми се вярва Николета да е бременна.

Относно коментарите кой как изглежда на определена възраст наистина вече ми става смешно. Била на 39, но изглеждала на 30, все едно има някакъв шаблон за визия на определена възраст.

# 497
  • In The Middle Of Nowhere
Не знам до колко е компромат. Една позната в Чикаго е била на ''концерта'' на Анелия. Каза, че Анелия е искала по 20 $ за плакат с нейния автограф. Embarassed От всичко трябва да се печели, в кризата.... Crazy

А без автограф колко  newsm78

# 498

Биxте ли ми казали каква марка са обувките с такъв ток!  Praynig Андреа няколко пъти се появява с такива, а аз обичам "извратени" обувки!  Mr. Green

# 499
Не знам до колко е компромат. Една позната в Чикаго е била на ''концерта'' на Анелия. Каза, че Анелия е искала по 20 $ за плакат с нейния автограф. Embarassed От всичко трябва да се печели, в кризата.... Crazy

За мен не е компромат.И Мадона (луда,луда фенка съм й) дойде в България и тениски по 20$ да продава. Peace
Лошо няма,важното е всички да са доволни.

Това с плакатите ми се струва голяма простотия, особено пък на някаква фолк певица.  hahaha
А тениски има на всички концерти, аз съм си купувала оригинална от концерта на Мейдън за 60 лв.  Crazy

# 500

За мен не е компромат.И Мадона (луда,луда фенка съм й) дойде в България и тениски по 20$ да продава. Peace
Лошо няма,важното е всички да са доволни.

И тук и там, плакатите струват пари. Албумите също. Laughing Нищо странно или компроматно.
Освен това- политика не на певицата, а на фирмата.
Тук също преди концерти, да речем от турнето се продават- плакати, тениски и т.н.

# 501
Да , но едно е да си купиш тениска на Мадона, друго е да дадеш  20$ за плакат на Анелия, няма база за сравнение. Някак си не ми се връзва  Simple Smile

# 502
# 503

Биxте ли ми казали каква марка са обувките с такъв ток!  Praynig Андреа няколко пъти се появява с такива, а аз обичам "извратени" обувки!  Mr. Green

Имаше ги в Септемврийския Воуг, мисля че бяха Мак Куин newsm78 Утре ще проверя
Със сигурност е тъпо да разхождаш такива обувки из разбитите плочки, те са като реликва...

# 504
  • Cофия

Андреа друга чанта няма ли?
И по сватби и по екскурзии все с тая......
Дайте да и подариме един Бъркин (така ли му беше имато newsm78), че поне да си ги сменя момичето  Mr. Green

# 505
Да , но едно е да си купиш тениска на Мадона, друго е да дадеш  20$ за плакат на Анелия, няма база за сравнение. Някак си не ми се връзва  Simple Smile

Всичко зависи от страната. Като е в Б-я, тия тениски примерно са по 10лв, плакатите 5лв. Стандарта е друг. Mr. Green

# 506
Досега само за Веселин Маринов бях чувала, че изисква да се купи плакат или диск за автограф, от майка ми  Joy Беше си купила  Joy

# 507
Не е казано, че изисква да се купи нещо за автограф. Ако някой й занесе примерно листче, или каквото и друго да е, естествено, че ще даде автограф. Също и снимки специално тя никога не отказва, колкото и да са хората. Но естествено плакатите няма как да се раздават ей така, и се продават. Нормално.

п.п. Веско е страшна звезда сред по-възрастните. Баба ми с такава наслада му гледа концертите. Joy

# 508
Майка ми твърди, че е много красив и елегантен мъж. И имал контакт с публиката. Някаква народна певица дето беше идвала в Свищов, Румяна някаква си беше, не я помня, хубава жена, майка ми много разочарована, нямала контакт, и я питам какво има предвид- не подвиквала :"Айде на хорото  Shocked"...и подобни недопустими неща:)

# 509
Майка ми твърди, че е много красив и елегантен мъж. И имал контакт с публиката. Някаква народна певица дето беше идвала в Свищов, Румяна някаква си беше, не я помня, хубава жена, майка ми много разочарована, нямала контакт, и я питам какво има предвид- не подвиквала :"Айде на хорото  Shocked"...и подобни недопустими неща:)

Joy Joy Joy Готино!

Общи условия

Активация на акаунт