Есента е вече тука, но на Февруарче не му пука (20)

• 21 136
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
ДУ !

Ника, искрено съчуствам  Sad ! Дано е нещо леко и да минава бързо !

Яна, добре дошла !

Ел, събирай си ума, където и да е, умната !

Съни, благодаря за предложението  ! Ако не те затруднява пращай   Hug !

puhich , аз бих давала два пудинга , щом се харесва !

Неви , а дано напредъка със спането при вас е траен !

Днес , ще водя Стас на контролен ! Дано се върна с добри новини !

ПП: Никсън, много сте бързи ! Щях да питам Макси търпи ли инхалациите ? Не че има избор де   Mr. Green !

# 541
  • някъде тук
ДУ Hug

Ника,Мяуче  Hug егати, нямат ли край тези вируси Rolling Eyes или пък сега започват мамка му Tired Дано мнава бързо кашлицата Praynig

Жоро е ужасно кисел от сутринта,иначе спа спокойно през ноща и не е повръщал,почти не яде, предлагам по често вода пък да видим  Rolling Eyes

Ел,Бръмби  Hug

При нас вали цяла нощ ,и като гледам и цял ден ще е така , няма да можем да излезем  Tired

# 542
Неви, гастроентероложката каза, че (по)връщането е нормално до година и четири месеца, така, че задръж още около девет месеца преди да се филмираш  Mr. Green Hug

Нещо и мен тази нощ не ми се получи спането, кво се цъклих до никое време, пък се въртях  ooooh!

Ей Ника, айде стига викам аз, дано Максо е на некво приемливо дередже и бързо да се свЕсти  Hug

Мяу, ай и вие да се "стягате в кръста"(както казва свеки и ме подлудява Tired) и да влизате и вие в релси  Hug

Успех Стар, стискам палци всичко да е ОК със Стас на консултацията  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Ми и тука вали цяла нощ и сегаааа, ама мисля да излезнем ей сега след попарата  Crazy Не мой по цял ден в къщи, а времето и по-лошо и гадно ще става, та докато може....

# 543
...Благодаря за успокоението.. Аз да кажа, че съм си добре с мислите, в смисъл - подредени са си, въпроса е че ги има. Mr. Green
Мамчето засега само го наблюдават в болницата, правят някакви изследвания  и операцията може и да се размине. А дано, че не ми се мисли..

# 544
Добро утро!
Никич,
Четох за ларингита - инхалации, влажен въздух, проветряване на спалня/бельо, почивка на гласа ( не го оставяй да се дере), също разтвор от тинктура - ехинацея или клей ( за иммуностимулация), много течности - топли. Още мога да се разровя, ама дет се вика, знам си, че няма да оставиш така нещата, само Максо бързо да се оправи Hug Hug
Ел-П,
Каквото и да си решиш, гледай да си максимално спокойна - поне аз се хващам в такива положения, че реагирам първосигнално. Иначе старите неща ръжда не хващат,  Mr. Green, но те са СТАРИ и за това са толкова романтични Hug
Бръмби,
Стискам палци да я подмине операцията Hug
Стар,
Ще се върнете с добри новини, сигурна съм Hug Ама драсни да кажеш Hug
Съни-чко,
Макар и пртовиник на всякакава лекарствена плява, давам от време на време на Дамян Дентокинд и май му помага, поне не е раздразнителен.
А за обръщането в кошарата - той също го прави тоз номер, та общо взето само като го чуя, че промрънква като един войник скачам и си го взимам Mr. Green Hug
Хубав ден на всички и дано да попрестане, за да излезем на разходка!  bouquet

# 545
  • Бургас
Добро утро!  Hug

Криво ми е нещо, както всеки ден напоследък...

Кристинче, ЧРД!  Hug Със закъснение, но все пак...

Щях да питам,дали из нашата февруарска дружина се намира бебе ,което да прави следното нещо......
В момента в който се размърдва в съня си и веднага се обръща по корем и почва да се катери по кошарата и става права.
И аз трябва да реагирам бързо(почти успявам,ама през нощта ни е много трудно),да я сложа пак да си легне и да заспи,че ако се забавя ,тя уж се е изправила,но изглежда ,защото е сънена се отпуска,пада назад и си цапка главицата.  ooooh!

Ммм, същото!  Laughing

Добро утро!
...Ел-П,
Каквото и да си решиш, гледай да си максимално спокойна - поне аз се хващам в такива положения, че реагирам първосигнално. Иначе старите неща ръжда не хващат,  Mr. Green, но те са СТАРИ и за това са толкова романтични Hug

Това е абсолютно вярно!  Mr. Green

По колко пъти на ден АМ ядат вашите деца? Ванко се опитва май да си намали храненията на 4. Сега яде пет пъти, от които 3 пъти АМ. А като почнем с попарата, ще му остане само едно АМ-ско хапване, много малко.  Thinking

# 546
Ника дано се размине леко тоз ларингит, че се измъчи детенце Hug Hug
На всички с лошо настроение, бързо да им минава.
Честит имен ден на именниците( ако има такива) Hug  bouquet

# 547
  • София

Айде на закуска, че да не вземем да заслабнем Mr. Green

Бръм, дано да се размине операцията Praynig

Ника, дано бързо да се оправя Макс.

Мяуче, как е  Калина?

bela *
, Радвам се, че Жори е по-добре.  Hug

Ако спре да вали, отивам да си взема тест...дано не спре Crazy
Иначе взе да ми просветва..явно хормоните ми съвсем са пощурели. През нощта като гледах как спокойно спят двамата ми мъже разбрах, че никога не съм била по-обичана и значима:love:

# 548
  • София
 Hug Благодаря ви!
Велви, четох досега, пфуй лоши неща пише общо взето. Явно на всеки вирус и хрема ще се стига до там, ама дет се вика - това да е, защото четох и за един случай с фатален край.  Sad
Сега заспа, уж спокойно диша. Сложила съм му компрес с ракия домошарка. Като се събуди го вкарвам в банята и яко пара.
Мяу, как е Халята? Hug

# 549
el_P,
Супер е закуската, а и не е в най-ранните часове, май си поспала Hug Аз за това говорех, мрънкам си, мрънкам си,ама като ги погледна заспали, както и някъде да мерна мъркащата котка, всичко ми се изпълва Heart Eyes Heart Eyes Друг е въпросът като се събудят Twisted Evil Mr. Green
Никич,
Хайде сега - глупости четеш Crazy Квот прочетох по чужбинско и у нас, е, че си е  някаква си бактерийка( от коковите), дет се активизира при лошо време, да се пресича и общо взето е нормално във възрастта,когато децата нямат кой знае какъв имунитет. Дет се вика - правиш каквото можеш, като го хванеш в началото, повече закаляване и туй то Hug Антибиотици - в краен случай. Така пишат хората, пък и ти си супер - майката на тез двама хубостници, питаш лекарката отмах - моля, не се вкарвай във филмата Hug Споко -  и на мен ми набичиха на 2 години някакви хронични бронхити, ама като ме пуснаха на едно село за лятото - да видиш как се оправих Hug Hug

# 550
  • София
Тъй, тъй - АБ при мен е в много краен случай и две левги по-натам даже.  Laughing Закаляването е ясно, какво го чака милия идея си няма - както Борис - зеленчуци и разходки и в най-кучия студ. Mr. Green Mr. Green
Май е добре, че сложихме Синфлорикса.  Rolling Eyes

# 551
Ника не чети бе жена, аз ще ти разкажа на живо-аз съм с хроничен ларингит от бебе. Доживях си с него до 34 от тук нататък ако ме мори нещо няма да е това. Гадничко е дращи те гърлото яко и гласа ти изчезва и си боли, вечно бях със Ефизол в чантата, като че ли го поизрастнах и все по-рядко ми се случва. Дано бързо му мине на Макси  Hug

# 552
Добро утро!
Никче, дано по-бързо и лесно се оправи Макс (въпреки, че както подразбрах става хронично заболяване)! Hug Cry Hug
Мяу, гуш и на Калината - на вируси да не се дава! Hug
Ел, радвам се, че ти е светнала червената лампичка. Много е погрешно да се вземат решения на емоционална основа. Аз винаги съжалявам след взето такова. Колкото до теста - да получиш желания резултат (ти си знаеш какъв). Flowers Four Leaf Clover

# 553
  • offshore & overseas
ДУ(м пляс) и поред на номерата от снощи насам:

Само вмятам, че вечерта и нощта ми бяха кошмарни, ама наистина!! Хем не беше петък, а само 13-ти, не че ми влияят тия работи... Кулминационно истерясах към 22 и нещо и мислех, че с това съм взривила ситуацията, ама не би.

Юхууу, bowuu Щях да ти отговарям за хапането, но... невероятно -- забравих Laughing. По принцип на тази крехка възраст хапят от любопитство и/или защото ги сърбят венците. Люсил започна да хапе около месец преди да ѝ пробие първото зъбче, точно по описания от теб начин. Беше адски гадно, но престана да го прави, без да се намесвам.

Сега чат пат стяга клещите, но я мъмря и... ще престане, когато се насити на реакцията ми. Има обаче едно по-страшно хапане и то е след като навършат година и половина, когато вече си хапят нарочно, от яд и нищо не помага. Аз съм ви разправяла, как голямата акула ми проби (буквално) едното зърно и на вс. отгоре не успях да ѝ откажа да суче и от него... А явно е трябвало... ooooh! Отделно си ходех цялата в синини и захапки...

Никич, не знам какво имаш предвид под „обсебваща майка“, но ако правилно съм разбрала, то и аз съм такава, а това дразни изключително много околните, дааам. И най-вече Лъвю и майка ми, които... хм, откровено си ревнуват, от какво и що, иди че ги разбери. Нали майка ми все ми повтаря, че Калина аз съм я направила „такава“, а сега и Люсил е зпалашена от същото. От друга страна, ако са прави, няма кво да се чудя откъде ми е дошло.

Колкото до свекървини ти, свиркай си, дали им пука или не, няма как да разбереш, но важното е, че на мъжо ти му пука и ще се потормози малко заслужено. Twisted Evil

Слънчи, не ти завиждам, този алианс се оказа нож с две остриета май, м? Но пък ще се научи да заляга и после няма да имаш проблеми. Мен майка ми така яко ме натискаше навремето да зобам букви (още от преди 1-ви клас, щото аз чета от 3 годишна), че ми вадеше душата през носа, но пък после си бях с тренинг и възприемах хем по-бързо, хем по-лесно, хихик. Сестра ми пък, която е още по мързел от мене, така я бяха разхлабили, че правеше смешни правописни грешки до 11 клас, че и по-натам може би, но не съм я следила така изкъсо...

Бръмби, моля се майка ти да е добре и да не се стига до операция! Даже вярвам, че няма (и по-бързо да се прибере у дома напълно възстановена)! Praynig

С Калина съм пробвала Хер бебе и една друга частна тук наблизо (Ози му била скъпа на Лъвю #Cussing out). Ми... не съм очарована, но то как да бъда, като тя нищо почти не ядеше и хвърляхме здраво, щот нашия тати не яде бебешка храна... то и аз, де. Mr. Green

Бела, точно така -- продължавай само на течности. Освен другото, тъкмо ще разбереш кога се е оправил -- щом му се върне апетита. Ти как си днес?

Мики, явно е индивидуално, щото Люсил заспива за нощен съм към 22:30 и се буди поне 3 пъти, окончателно в 7:30. Понякога само помрънква (разбирай див писък), понякога обаче се и разбужда и естествено драпа да стане, както Диманка. Ако спеше в кошарката, сигурно щеше да се катери маймуната, докато я усетя, ама на дивана няма как. Освен туй, една вездесъща, разтегателна ръка я подхваща и я натиска моменталически към някоя още по-вездесъща цица и.. е воала.

Като стана дума, помните ли зловещите „вицове“ от нашето детство, тип „Косматата ръка“, „Черното лале“... Малии, още ми настръхват космИте и ми се насълзяват очите, като си спомня колко страх съм брала... Joy

Веси, може да ти се стори банално, но фактите сочат, че няма нехранителна кърма, твоята кърма е специално „забъркана“ според нуждите на твоето дете. Дори на тази възраст ми се струва нелогично и да суче неефективно, което би било обяснение за слабото наддаване, но пък нищо не е изключено. А иначе, да, след шест-седем-месечна възраст кърмата определено не е съвсем достатъчна откъм микроелементи, витамини и други в-ва, но за засищаща не знам, явно си е до дете. Пък и, спор няма, по принцип съдържанието на вода в майчиното мляко е м/у 70 и 90%.

Танче, честито ви ергенстване! Ще се сетиш ти как стават работите! Майтап, де, не се засягай, знам какво е да си на тръни, заради детенце... За кръщенето не мога да помогна, но ми се струва, че да стане в манастир е чудна идея, който и да е, може би най-близкия ви, ако нямаш друго инфо...

Ел, ще те разочаровам може би, но аз съвет няма да ти дам, само ще споделя горчивия си опит, а именно: човек се връща към миналото, когато нещо (или всичко) в настоящето му не е съвсем както трябва. И после съжалява, защото всичко е (било) само една илюзия...

Теди, супер разходка - 5 часа, ехехееей! На мен и един час ми стига, за да лудна, ама аз съм с двете, де. Вчера така и стана -- подивях, ама няма да споделям, че ме е срам и съм виновна. Embarassed Embarassed Embarassed

Съни, дойдоха ли батериите?

Ради, потенето, което описваш, е нормално. Все пак, това е само един от признаците на начеващия рахит, а и вече май е късно да рахитясат. Thinking

Неви, попара с кърма? Sick Но щом я е яла, що пък не. Аз нещо мойта си я стискам, даже в кафето не си слагам Wink...

Мери, не сме ние, много са красиви! Как е у вас? Разведри ли се хавата?

Никич, айде, действай, както ти си знаеш и утре да сте го преборили вече тоз бандит ларингит! Hug

Стели, пожелавам ти хубави новини, и както вика доня Велвиня, да ги споделиш тук! Grinning

Теди, благодаря за куража! Благодаря и на Ел, че се интересува за Калина, и на Никича, и на Котича за прегръдките! Heart Eyes Тя е добре, сутринта нямаше и помен от кашлица. Не знам какво е, може би я дразни сухия въздух, нали печка пускаме, уж за малко. В градината също е бухала, 2-3 пъти... Учителката ме предупреди, че 3-4 деца са „заминали“ и да взимаме мерки...

И аз като мии изпитвам неприязън към тъпченето с илачи, но тъпча, дори и превантивно понякога. А за Дентокинд специално имам и аз такова усещане, че е малко нещо ала „психотроп“.

Ел, и аз мисля, че май си поспала и звучиш по-така, па и закуската си я бива (аз пак съм на филии с ягодов джАм baby_neutral). А теста, дет вика Котича, нека да покаже онуй, което искаш в сърцето си. Wink

Брех, по-дълъг чаршаф не помня честно да съм писала и със сигурност пак не съм отразила нещо или някого. Аман-аман, но трябва да работя!!

Последна редакция: чт, 14 окт 2010, 12:09 от Мяуче

# 554
  • До Балкана
ДД!
Пожелавам на Макси и Халята леко да се размине всичко и до ден два да са в здравия отбор, на болести да не се дават!
Бръмби стискам и на вас палци!
Деси, и ние сме така - от доста време Бо при заспиване, посред нощите става обикаля кошарата, пее, докопва си шишетата. Тази нощ, примерно, в 4 се събудих от това, че нашия пъшка, отивам и той се изправил, протяга се на повивалника и си хванал шишето с водата и се опитва да пие. И няма спасение, много отдавна е така... Tired
Рали, от кога се каня и все забравям да ти кажа, че и Крокодил адски скърца със зъби, имам чувството, че ще му изхрущят всяки момент, а от 2 дена само това прави, много е гадно...
Никич, не мисли лоши неща Hug
Браво на Жорката! Heart Eyes
Ел Hug!
За какво ми бяха тези курсове  #Cussing out само се ядосвам и притеснявам. Вчера шефа ми върза тенеке #Crazy То от мен шофьор няма да излезе, ами реших да си платя, че да ми го кажат  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт