И в Кипър, и в БГ, винаги е най-добре със приятелите стари на раздумка и кафе~35

• 39 863
  • 728
  •   1
Отговори
# 465
кати Hug Hug Hug..честит рожден с

# 466
кати чести рожден ден,кати честит рожден ден.........................ама кати я нямаааааааааааааааааааа Crossing Arms Whistling Mr. Green

# 467
кати

# 468
  • Larnaca, Cyprus
Момичетааааааа много ме е срам Crazy Crazy....не съм забравили въобще ама компютъра ми е на ремонт и нямам връзка в къщи с външния форумски и интернетски свят .....затова с малко закъснение ще ви поднеса почерпката за събота 29 януари, когато ми беше и рожденния ден.....Заповядайте, почерпете се и не се сърдете Hug Hug
Първо кафенце молиииииииим
После преминаваме към сериозната почепка Crazy
.........
............
а сега кой работи Joy Joy

# 469
добро утро

хайде на кафенцето и почерпката,че днес удъртявам Joy

...ха-ха-ха..някой развали тортата Joy Joy

......да ви е сладко Hug Hug Hug Hug Hug

# 470
Честит рожден ден, Пепи!
Бъди здрава, щастлива и обичана!

# 471
Всичко, което сама би си пожелала, ти го пожелавам от сърце, Пеп!

# 472
пепиткейййй..хич не се ослушвай..ами 'оди режи тортата ,че ида Whistling Mr. Green

честит рожден ден...много здраве,късмет,любов,положителни емоции и още дъъъъълги години живот Heart Eyes Heart Eyes..
......пожелавам ти приятно изкарване на празника(то колко ще е приятно с тез'дечурлига Mr. Green..ама поне да не те ядосват днес Naughty Wink Peace Praynig

# 473
винаги,блонди,гал4е...благодаря за пожеланията Hug Hug Hug Hug

....изкарахме чудесно Peaceвечерта..нищо,че днес котка ми беше пресякла пътя ooooh!..
след дългото обикаляне м/у таеквондото и тренировките,на сина, ми се спука гумата Thinking..имах 30 мин.да дойде мъжо,да я смени,но се оказа,че резвната,която никога не сме я използвали,не става ooooh!...е тръгнаха по майстори,а аз с комшията на тренировки и малката...трябваше да дойде комшийката и аз за това останах,да си правим лаф Laughing,но доста се изненадах,като видях мъжа и Mr. Green,да се смееш или да плачеш hahaha,точно тази,която обича да ме обсъжда #2gunfire...та както и да е...работата се свърши...но не бях сигурна ,но кой вулканизатор е колата,а чантата на григори там,а домашните непобарнати Mr. Green..звъня на мъжо,тлф няма покритие newsm61..незнам дали е поканил някой друг newsm78...и така в неизвестие до 18 00,когато ми звани от непознат номер,че нама тлф newsm78..бил паднал някаква шахта #2gunfire..поне разбрах,че само моите гости ще идват Peace...добрече беше мама,както винаги да наготви Hug,че ние с нашите домашни преключихме в 8 ooooh!..комшииките точиха зъби hahaha,но този път не им мина номера Joy..културно се прибрах и даже носъъъъъъ не си показах Joy....така лошо се довлякоха на р.ден  на мъжото....лошо няма вратата винаги ми е отворена за гости Peace,но 15 човека без да очакваш ooooh!,много ми дойдоха..този път не им мина номера...изкарахме си чудесно и без тях Peace
пепиткейййй..хич не се ослушвай..ами 'оди режи тортата ,че ида Whistling Mr. Green
hahaha hahaha hahahaсамо плашиш....не че само я нарязох ами я изадохме hahaha hahahaа ти де бешееееееееееееее newsm78 newsm78

хайде приятна вечер на всички Hug Hug Hug Hug

# 474
Пепи,хайде пак честит рожден ден Hug Hug HugС най най добри пожелания и да си все така пъргава и емоциите на Живота да те тресат,раzбира се, в положителен zаряд Hug Hug Hug

Целувкиииии Flutter Party Wink

# 475
И да не Забравя....окаzва се zа пореден път,че тук при нас са едни от най - пъргавите Домакини Hug Пепи и Катя....страхотни почерпки Party Winkте zатова теzи кипърци така ви ценят Hug Peace

# 476
Аз пак със закъснение, но по–добре късно отколкото никога. Hug Hug Hug

Пепи,честит рожден ден

Желая ти здраве – то е най- важното, доста водолеичета сме се събрали маи тук smile3521
любов– защото е смисълът на живота
и пари– за да ти е по- леко!!!

лека нощ на всички  smile3524 Sleeping  sleepuu

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 22:30 от anii-78

# 477
  • София
Здравейте момичета,

до сега се борих с он-лайн преброяването в БГ. Пуууу, голяма смехория....Да видим накрая резултата. Laughing
Кате и Пепитка, аз наминах през сурат букчето дави поздравя, но се
почерпих тук.... Mr. Green Нищо не казвате обаче...Подаръчета, това онова.... Joy

Пепитка, какви са тез прключения ...лелееее... Sick но важното,
че всичко е завършило добре! Peace

Хайде сега сладки сънища! Heart Eyes

# 478
 Добро утро, поспаланки! Аз такова...май доста време не съм се вясвала насам  Embarassed Embarassed Embarassed...Извинете ме, но това пусто време все ни ми стига! Като изляза сутрин, прибирам се в 18.00 и подкарвам домакинството, домашни, готвене и др.подобни...Сега ни нападна и грипа! По ред на номерата го караме - първо милото, сега Алекс, да не чуе Дяволът, аз още удържам на напъна  Praynig! Предлагам тая зима да си ходи вече, че ми писна от нея  Crossing Arms Thinking Thinking!!!
 На всичкото отгоре ни се появи мухъл в детската стая  #2gunfire. А в нашата стая вчера случайно видях, че в гардероба ни се образува конденз!!! Добре че точно в тази му част имаше само няколко чаршафа и 5-6 нови бели тениски за работа, една от които беше мухлясала леко Sick!!!! Явно обаче направих това откритие на време, все още не миришеше на мухъл. Искам слънце, за да ми изсъхне къщата и да ни направят изолация на покрива! Искам пък  Crossing Arms! В тоя студ и дъжд как да разтвори човек прозорци и врати да проветри, а за 5-10 мин. само сутрин нищо не изсъхва, даже повече става влагата...Уф пак ви натоварих с моите битови проблеми  CrazyАма имах нужда да си го кажа! А пък вие може и някой съвет да дадете, ако сте имали разни гъби и мицели, прораснали в къщи  Joy
  Искам да пожелая на Кати и Пепи със закъснение много здраве и любов по случай рожденните им дни! Много целувки и гушки специално за вас, момичета!И аз като Муцка искам да знам за подаръците...Докладвайте бързо!
  С по  едно кафе Ви пожелавам лек и весел ден/в този дъжд времето е само за спане, така че който може нека се възползва и заради мен/!!!

# 479
  • Larnaca, Cyprus
Вчера какво имеше на Бг мама незнам обаче писах, писах уж щеше да се публикува ииииии изведнъж съобщение че правили ъпдайт на страницата опитайте по късно newsm78 и сега какво да правя айде пак наново
Пепи ЧРД   bouquet да си умна за да не обръщаш внимание на глупави кипърски съседки Naughty, да си здрава да тичаш след децата без проблем Peace, да си красива за да ти се радва мъжо Heart Eyes и да не ми се сърдиш че със дооооооооста закъснение ти пожелавам ама какво да се прави компа в къщи развален и само от работа мога да пиша..... bowuu
Деситта малеееееей изчервих се  Embarassed Embarassed
Муце Моя сладка ненагледна .... Hug Hug с това сурат букче съм нещо скарана не мога да се оправя с този фейс само поглеждам отвреме навреме newsm78....еми аз наминах да ви поканя уж да си хапнете ама къде съм публикувала и кой го е прочел не е ясно newsm78
Дани....за мухъл по стените съм казвала и преди ......т.е. почерняване на стените след падане на дъжд от вътрешната страна почерняват и стават едни петна, които в последствие почват да растат на ширина ....за това говоря......та взимаш ДЕНТОЛ..кафяв..разтваряш във топла вода и с най обикновенна гъбичка за чинии измиваш петното отгоре докъто изчезне черното .....после оставаш да изсъхне и повтаряш ако все още избива .......При мен се получи веднъж в старата квартира и само един път го направих по горе описания начин и повече не го видях...........А за влагата в гардероба........Когато гладиш дрехите или чаршафите, не ги прибирай в никакъв случай веднага в гардероба Naughty....може и това да е причината а може и да е нещо по сериозно  Thinking...Кафенцето е чудесно иначе така с бисквитки точно както ми харесва Hug
ПОДАРЪК Получих най прекрасния подарък на света за една майка, най накря децата .....ми показаха че вече са умни, пораснали и мислят за мен по по-различен начин ......Приготвиха на мама и на тати ИЗНЕНАДА точно сутринта на рождения ми ден .... FlutterМилите на мама бяха станали в 6 да ни направят закуска по всичките правила на един пет звезден хотел Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и ни поканиха по пижами рано рррррано в 6,30 на закусха ...... Heart Eyes Heart Eyesух на мама сладурите Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт